Şimdi Ara

sql server 5171 hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Arkadaşımdan aldığım bir veritabanı nı kendi pc imde açmaya çalışıyorum. .sql uzantılı ve bir de text dosyası şeklinde iki dosya var. Ama ne yaptıysam sql server da açamadım. attach etmeye çalıştığımda

====> TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    Failed to retrieve data for this request. (Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc)

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL12.SQL2014\MSSQL\DATA\db\db.mdf is not a primary database file. (Microsoft SQL Server, Error: 5171)

hatası alıyorum. restore edemiyorum .bak uzantılı olan dosyayı görmüyor. arkadaşımın sql i 2012 benim ki 2014 bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.

• 1- sql server' i yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi?
    2- şu bağlantıyı inceler misinhttp://www.dinamo.net.tr/bilgi-merkezi/konu-2/failed-to-retrievattach hatası
  • evet yönetici olarak da çalıştırdım herşeyi yaptım olmuyor. kendim veritabı oluşturuyorum. backup edip silip tekrar ekliyorum oluyor. ama o dosyayı ekleyemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMERANGER RESPONSE SERVER HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Eror code 0xc0000034 windows 10
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.