Şimdi Ara

SQL Server Manegment Studio . Servere Bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekranda takılıp kalıyorum . Ödev projem var 2 tane yeni makina aldım o yüzden sql'i tekrardan kurmak zorunda kaldım fakat bu ekrandan sonrasını bir türlü çözemedim . VStudio yüklü makinada fakat bir türlü connect olamıyorum .

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim ödevi hızlıca yetiştirmem gerekiyor  SQL Server Manegment Studio . Servere Bağlanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krowner -- 12 Haziran 2016; 13:12:35 >

• Krowner kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ekrandan sonrası dediğin hata mı alıyorsun giriş mi yapamıyorsun ? Eğer giriş yapamıyorsan server yazan yere sadece . (nokta) koyman yeterli. hata alırsan hata mesajını paylaş ki yardım edelim.
  • yukarıdaki post gibi " . " koy geç . B
    Benim gibi sadece araçları yüklemiş serverı ise yüklememiş olabilirsin.
    Çalıştır > services.msc  SQL Server Manegment Studio . Servere Bağlanamıyorum

Resimdeki gibi sql ile ilgili servisler var mı?

Gene Kurulu olan dizinde Backup, data, binn, install klasörleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 16 Haziran 2016; 12:22:45 >
  • Hocam gönderdiğiniz resim de SqlServer Zaten kurulduğu zaman denetim masası altındaki hizmetler tarafına gelir. Makinada kurulumu yapılmış Resminizdeki gibi seçili olan çift tıklanıp çalışma durumunu kontrol edebilir orada çalışıyor durdurulmuş vs. yazar bazen sql server durdurabilir kendisini oradan tekrardan başlatırsa giriş yapar ama dediğim gibi aldığı hatayı göndermesi gerekiyor böyle tahmin yapıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.