Şimdi Ara

sql servere bğlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamn aleyküm arkadaşlar. sql server 2008 re managament studio kurdum ama bağlanamıyorum. ne yaptıysam olmadı. server name kısmı gelmiyor. localhost dan bağlanmayı dendm yine olmadı lütfen bir çözüm . her yüklediğimde bu hatayı alıyorum bıktım bundan. lütfen çözüm bağlanamıyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delifisekk -- 2 Kasım 2013; 21:43:53 >

• bağlanabilmen için bir sql serverin olması lazım :) o hizmetler kısmında sql browserin yanında sql (serveradi) yazmasi lazım, sql server configuration da bunlar gözükmesi lazım, lafın kısası sana bi sql server lazım .)
  • onu nrden indirebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak ne için, hangi programalama dili için, lazımdı ona göre sanal server kur (eğer yayın yapmıyacaksan tabi)
  • c# ile çalışıcam. tablo oluşturma sorgular felan
  • Nosql kullan diyeceğim ama windows desteği çok eski sürümünde var.
    Ultra mega janjanlı bir db yoksa sqlite veya türevi bir uygulama kullan. Hemen hemen tüm web yazılımcıları mysql yada mssql in en iyisi olduğunu söyler ama sistem yükü bazında makineyi en çok yoran işleçler içerir.
  • burdan express surumunu ındırebılırsın. sırayla kurulum yapmanda fayda var.

Sql server 2008 express

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=1695

Sql server 2008 management studio

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7593

• bilgisayarım windows 8 . ondan kaynaklanıyo olabilme ihtimali varmı ?
  • sql server 2012 indirdim full. 3,5 gb . onu kurayımmı ?
  • c# ı çok bilmiyom dostum ama nosql kullanışlı die biliyom
  • MSSQL server olursa dha iyi olur. ona dha çok hakimim kullanımını biliyorum. 2012indirdm 3.5 gb onu kurcm
  • sql server 2012 indir bence orada kendi server'ını kur tablolarını oluştur bide kurarken resimli anlatımlara bakarak yaparsan iyi olur senin için sql server kurması biraz dikkat istiyor sadece next.. next diye kurabileceğimiz bişey olmadığı için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.