Şimdi Ara

SQL VERİTABANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sql server da bir veritabanı oluşturdum.Fakat bu veritabanı benim yerel kaynağımda bu veritabanına online olarak erişilebilmesi lazım.Yani kullanıcı programı kurduğunda bu veritabanına online olarak erişmesi gerekiyor bunu nasıl sağlayacağım? Yani veritabanınan online olması gerekiyor
    Dil c#

• Yereldekini internete açmak için
    1- Static Ip
    2- Modemden Yerel Pc yönlendirme
    3- VPN Server kurmak (güvenli yöntem) veya SQl serverin ayarlarından dış ip izin vermek/acmak

Ama gerçekte bu güzel bir çözüm değil. İdeal çözüm bir sunucu kiralamak ve oraya kurmak. Doğrudan internete veribanını acmak da güvenli olmadığı için vpn kurup güvenli bağlantı ile sql servera bağlanmak ya da program web ise o sunucuya kurmak doğru olcaktır.

alternatif yöntemse
    ngrok.com
    ngrok - secure introspectable tunnels to localhost
    https://ngrok.com

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Tamam sunucuya koyabilirim.Ücretsiz bir hosting alıp bir de domain ayarlarım oraya kurarım.Fakat bu veritabanını sunucuya nasıl kuracağım ve nasıl erişiim sağlayacağım.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Brave

Tamam sunucuya koyabilirim.Ücretsiz bir hosting alıp bir de domain ayarlarım oraya kurarım.Fakat bu veritabanını sunucuya nasıl kuracağım ve nasıl erişiim sağlayacağım.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
    Google dostundur. Kullan onu. Onlarca makale var. SQL server nasıl kurulur? Nasıl internete acilir vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    SQL ve Python hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.