Şimdi Ara

SQL veritabanıma 10 karakterden fazla ekleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.İnsan kaynakları programı yazıyorum ama elimdeki sql veritabanı na 10 karakterden fazla yazı yazınca sorun çıkıyo.Bu arada bu veritabanı C# 2005 le yaptığım bi projeye bağlı.Dosya şurada yardımcı olursanız sevinirm

http://rapidshare.com/files/18078068/Human_Resource_Planning.zip.html

• Tablo içinde ki alanı oluştururken tipini ne olarak seçtiniz.

birde hedeflediğiniz karakter nedir?
  • nchar(10) olarak otomatik seçildi.Ben sınırsız yada çok büyük olsun istiyorum...
  • LONGBLOB veya LONGTEXT türlerinden birisini seçmelisiniz.
  • Öyle bir tanımlama gözükmüyor.Ben sql2005 kullanıyorum orada farklı herhalde...
  • nchar(n) icin daha buyuk bir n ile deneyebilirsin.

girilmesini istedigin en buyuk karakter sayisi n ise ve degisken boyutlarda datalarsa; varchar(n)

unicode karakterler içeriyorsa; nvarchar(n)

cok buyuk stringler yerlestireceksen; text

tabii db in boyutu da buyur.
  • MySQL de ki ismini söylemiştim. MsSQL veya başka bir SQL ile hiç ilgilenmedim ama Büyük boyutlu Metin anlamına gelen bir seçenek mutlaka vardır.

olmadı kullandığınız veritabanının destek sitesinde nchar diye aratın bunun ne olduğunun anlatıldığı yerde mutlaka diğerleri de anlatılıyordur.
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler.Bu tarz ufacık şeylere takılıp kalıyorum.Konuya tam hakim olmadan yazılım hakında biirme ödevi aldık.İnsan kaynakları programı yazıyorum.C# 2005 te...Her neyse kendinize ii bakın görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.