Şimdi Ara

Squat rack / Power Cage (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
15.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün bu hocam lat makınası hariç,barfiks ve dip eklentisi olucak birde tasıma kapasıtesının yukselmesı gerek (300 kg) sanırım profillerın kalınlasması gerek.

İstanbuldamısın bu arada

• Téquila kullanıcısına yanıt
    O üründeki profil kalınlığı ile benim çizimdeki profil kalınlığı aynı ben Ankara'dayım yeni resim ekledim bi bakın isterseniz
     Squat rack / Power Cage
  • Ankadaran istanbula kargo cok tutar hocam ozellıkle ıkıncı urun tam benlık ıstedıgım hersey var ama kargo sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

http://www.amazon.com/XMark-Commercial-Station-Pull-up-XM-7620/dp/B0080R39KI/ref=sr_1_11?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1412101581&sr=1-11&keywords=power+rack

Ürün bu hocam lat makınası hariç,barfiks ve dip eklentisi olucak birde tasıma kapasıtesının yukselmesı gerek (300 kg) sanırım profillerın kalınlasması gerek.

İstanbuldamısın bu arada

Harikaymış ürün

• Ben de İstanbul'dayım arkadaşlar, yaptırabilecek olan varsa ben de ilgilenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrEaK35

Ben de İstanbul'dayım arkadaşlar, yaptırabilecek olan varsa ben de ilgilenirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Ankadaran istanbula kargo cok tutar hocam ozellıkle ıkıncı urun tam benlık ıstedıgım hersey var ama kargo sıkıntısı var.

arkadaşlar istanbuldayım ve makina mühendisiyim. ilgilenen olursa birebir çizimlerini, teknik resimlerini yapar ve mal edebilirim demir dökümüyle. maliyet konusunu konuşmam gerekir yalnız ne kadar çok kişi ilgilenirse o kadar makul bi fiyat alabilirim ustadan döküm için
  • Merhaba, ikinci resimdeki tarz bir ürün yapılırsa ben de uzun zamandır böyle bir şey arıyorum, fiyat uygun olursa düşünmeden alırım belirteyim.

Diğer arkadaşlar, şimdiye kadar squat rack'e en yakın bulduğum şey şu oldu;

Sizce işe yarar mı? Kaç kg taşır bulamadım.

• Daha uygun bir fiyata temin etme imkanı yokmudur bunu? bir arkadaşa sordum demircilere git 100-150 tl ye halleder dedi. en son çare bu olacak herhalde sanırım.
  • Bu proje ne oldu arkadaşlar :)
    bu arada youtube da tahta versiyonda var epey güzel
    Buff Dudesyoutube
    How to Build a HOME POWER RACK - DIY Dudes
    http://www.youtube.com/watch?v=6dy5eyMDt3c

buda bir demircinin yaptığı
    Robert Garciayoutube
    My DIY Power Rack - 06-17-2013
    http://www.youtube.com/watch?v=EyA7DhA51zk

• Bizim salona da sormak lazım alsalar keşke squat rack, şu smith machine'yi Türkiye'ye kim getirdiyse...
  • Bizim salonda eskiden vardi tadilattan sonra kaldirmislar hangi akla hizmetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk insanı için squat rack tehlikeli. Ortalama bir vatandaşımızın egosu aklının 10 katı büyüklüğünde olduğu için salon sahipleri de biliyor ki o squat rack üçüncü günde birisini ciddi biçimde sakatlar. Kazmanın biri gelir 100 kg. takar, sonra küt diye devrilir. Kendini sakatladığı gibi önden arkadan geçen adamı da telef eder.

Power rack olsa tabi risk çok azalır. De ki 2,000 TL'ye şahane bir power rack alınabilir. Evladiyelik bir ürün ama almıyor işte salon sahipleri inatla.
  • Arkadaşlar ikinci yi ürettim 1. yi forumdan bi arkadaşımız aldı bi bakın isterseniz 800tl
     Squat rack / Power Cage Squat rack / Power Cage

• quote:

Orijinalden alıntı: shappy

Arkadaşlar ikinci yi ürettim 1. yi forumdan bi arkadaşımız aldı bi bakın isterseniz 800tl

Kaç kg ? Mersine kargosu ne kadar tutar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: patric33

quote:

Orijinalden alıntı: shappy

Arkadaşlar ikinci yi ürettim 1. yi forumdan bi arkadaşımız aldı bi bakın isterseniz 800tl

Kaç kg ? Mersine kargosu ne kadar tutar ?

Mersine kargosu ne kadar tutar bilemiyorum malzeme 90kg civarında ptt kargo ya bi sorun isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: kuros

200 lira mı? amerikada bile düzgünleri 380-400 dolares. Ki böyle bir şeyi sağlam almak zorundasın. profil kalınlığı ve vidaların, kaynak yüzeylerinin kalitesi çok önemli.

türkiye'de daha ucuza almanın tek yolu sahibinden'de toplu satış yapan batan geminin malı mahiyetinde salon eşyasını mezata çıkaranların ilanı olabilir ama yine zor çünkü Türkiye VG kültürüne squat, deadlift daha girmiş değil. Ben gittiğim salona aldırmaya çalışıyorum. salon sahibi "rack ne la?" diyor...

Bizim salonda squat, smith machine de yapılıyor

Smith squat mı dumbell squat mı yoksa leg press mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galdan Han G kullanıcısına yanıt
    Dumbell squat hariç diğerlerini yapıyorum.

• MSerkanXXX M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim en kısa zamanda ekliycem
  • Kardeşim emeğine sağlık güzel görünüyor resimdeki alet 750 tl ye satılmış bunun gibi lat makara olayını ekleyebilsen bence söylediğin fiyat çok makul olur  Squat rack / Power Cage
     Squat rack / Power Cage

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.