Tamamen para kazanmak için yapılmış hiçbir mantık çerçevesine oturmayan çok kötü ve sıkıcı bir sezondu 1 bölümlük vasat senaryodan uzata uzata 7 bölüm çıkarmışlar büyük hayal kırıklığı oldu 2.sezon |
Squid Game (2021) | Netflix (11. sayfa)
-
-
Bir "Koç'um benim" bulup yatmıştır, Binbir Gece dizisinde Halit Ergenç ilişki teklifi sunduğu Bergüzar Korel'e 150.000 $ ve katlarını teklif ediyordu, Halit Ergenç biliyorsunuz padişahı da oynayan bir dıııt...
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150329540
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3. bölümdeyim, yazıldığı üzere ben de çok beğendim, çekim tekniklerinde de bir ilerleme var sanki, kimisi bu durumu webtoon, lighnovel denilen türden sanatlarda Koreliler'in ilerlemesine bağlamış ama benim tek gördüğüm mükemmel bir şekilde tüm benliklerini sanatlarına katıp bir tür aydınlanma işi ortaya çıkardıkları, müthişsiniz 🗽🗽🗽
Kullanılan müziklere bayılıyorum özellikle çantayla gezen aRomayı gösterdikleri sahneler çok başkaydı, kimi yaşam formlarının kimi durumlar karşısındaki tepkilerini de çok başarılı yansıtıyorlar çok ekşi çok kuskunç...
Edit: Kesinlikle dublajlı seyretmeyin hatta altyazıyı da güvenilir yerden temin edin, çok soğuk bir seslendirme oluyor ruh karartıyor ve verilmek istenen duyguları engelliyorlar çok bariz bir şekilde hissediliyor karanlık Türk faşisti eli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 28 Aralık 2024; 12:54:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci sezon, ilk sezon kadar iyiydi. üçüncü sezonu merakla bekliyorum
-
2. sezonu izledim. İlk bölümler fena değildi fakat dizinin son bölümlerine doğru çok fazla mantık hatası vardı. Bir ara bizim Türk senaristlerden yardım mı aldılar acaba diye düşündüğüm bile oldu :)
2. sezonu çok fazla tahmin edilebilir detaylarla doldurmuşlar. Hatta 3. sezonda ne olacağını bile çok rahat tahmin edebilirsiniz. Artık günümüz şartlarında çok daha iyilerini yapmanız gerekiyor çünkü izleyiciler çok daha tecrübeli ve bilinçli.
6.5/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyarmuallim -- 28 Aralık 2024; 14:25:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim anlamadığım bir yer var.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Herkes 001'e front man diyor da eee bu adam ilk kırmızı-yeşil ışık oyununda kendi odasında müzik eşliğinde oyunu izlemiyor muydu? Sonradan mı girdi aralarına ve öyleyse nasıl girdi? Bir de saçlarını falan nasıl kesti bir anda? Bir şeyi mi kaçırdım onu anlamaya çalışıyorum. Adam ilk oyunda jazz müzik açıp keyfine bakıyordu bir anda nasıl oyuncuların arasına girecek? -
Genel olarak fena bir sezon değil. İlk sezonun keyfi çok verdiğini düşünmüyorum.
-
Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, David Fincher'ın Amerika'da geçen İngilizce bir "SQUID GAME" yeniden yapımı üzerinde çalıştığını doğruladı.
-
Valla aktı gitti gtayet güzeldi.
-
Squid Game'in 2. sezonu, Netflix'te 92 farklı ülkenin TOP 10 dizi listesinde 1. oldu.
-
Yine de izletti kendini. Yukarıda arkadaşın dediği gibi amerikada da çekilecekse aslında şu şekilde bağlanabilir, koredeki squid game, amerikadaki başka bir squid game hatta avrupada başka bir squid game var hepsi aynı örgütün kısımları olur.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam,ilk oyundan sonra dahil oluyor zaten kimse saymamıştır 456 kişiyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
S2B4-B5
Gayet eğlenceli olmuş ya. Bazı yerler şaşırttı. Karakterler güzel oynuyor.
Puanım 10/8.0
S2B6-B7
Valla eğlendim ben. Tek sorunum
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu seferde bi velet yüzünden en güzel kızın ölmesine üzüldüm yeminle. Bir önceki sezonda böyle olmuştu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Orada da en güzel kız ölmüştü. Ben sizi seviyorum güzel koreli squid game kızları. Keşke benim olsalar. İzleyin gayet iyi olmuş dizi. Finalin önümüzdeki sene gelecek olması ayrı keyif veriyor. O gelmeden önce tekrar izlenir bu sezon.
Puanım 10/8.1
Genel Puanım 10/8.1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üçüncü sezon için tarih var mı?
2. sezon ilk bölümü dün ailecek izledik. Normalde beni bekleyeceklerdi akşam eve dönünce izlemek için ama başlamışlar bensiz. Ben birer bölüm izlerim artık akşamları.
Güzeldi ilk bölüm.
-
Yine bir Kore yapımı ve yine 2. sezonun son bölümünü seyrettikten sonra uyuyamadım, yine 12'den vurdular
İğrenç ekran yüzleri ve ayarlanmış gündem yüzünden değişmiş gerçeklik algılarımızı, "uyutulmuşluğumuzu" yaran harika bir bölümdü, normal TV yayınları ile tapılası Netflix yapımları arasındaki fark Osmanlı'nın düştüğü durum gibi olmuş çok acıklı bir dram görüyorum, bir bölümlük dizi bile konuşulmayanları akıtmış şellale
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sezon 1de bırakmalılardı, ztn bitmişti dizi. yalandan ucunu açmışlardı kanıtlanmış oldular. çerezlik izlenir işte gene coğu yapımdan iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Aralık 2024; 18:26:4 > -
Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk:
"Dizideki karakterlerin ölmesinden mutluluk duyuyorum.
'Onlara 'Ah, ne üzücü! Yarın sizi göremeyeceğim’ diyordum ama içimden hep gülümsüyordum."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X