Şimdi Ara

Squid Game (2021) | Netflix (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
14
Favori
9.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizinin 2. sezonunu henüz izlememiş bir arkadaşınız olarak bu açıklama ile spoiler yemiş bulundum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Aralık 2024; 21:58:30 >
  • Beyler 2. Sezonun tüm bölümlerini neden toplu olarak tek seferde yayına verdiler? Adı üstünde "sezon"...

Parça parça haftalık yayınlasalar daha heyecanlı ve mantıklı olmaz mıydı?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Netflixi ilk defamı deneyimliyorsun usta? yıllardır böyle zaten

• Genel olarak beğendim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Beğenmediğim yönleri; oyunlar altı bacak hariç pek ilerlememiş. Gerçi onunda espirisi basit çocuk oyunlarını aynı anda birbirine bağlı oyuncuların oynaması oldu. İlk sezon karakterlerle empati kurabiliyorduk zira flashbacklar bu konuda karakter derinliği oluşturuyordu bu sezon oda yoktu. Tahminim ana karakterimizin değişimi ile sonuçlanır bu iş. Siyahlı opreatörü öldürür onun yerine geçmek durumunda kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Aralık 2024; 10:22:35 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Yok da, sebebini merak ettim.

A kişisi sadece bu diziyi izlemek için satın alıyor, ama her hafta yeni bölüm çıkacağı için daha fazla abonelik ücreti ödemek zorunda tek seferde izlemek yerine. Bu da abonelik kaybı demek.

• Az once bitirdim
    cok ilginc yav catisma sahneleri kotuydu be ..
    siz neleri begenmediniz 😁
  • Simdi gruba sorularim olacak spoiler sekilde

bu 001 numarali dayi kim mevki olarak ? 2.organlari bulmak transfer yapmak isteyenler ticari amac mi yoksa bir yakini icin cok zor bulunan bir donor yada hastaligin tedavisi mümkün olmayan hastaliga care mi ariyorlar 😁 3.squid game oyunlarinin yapimcisi organla isi yok di mi direk adamlar insanlarla dalga gecip zenginleri eglendiriyorlar westworldeki gibi fantazi yani .. bu ise yaramaz borçlu insanlarin bobrek dalak ciger gibi organlari almak mantiksiz gelmedi bana ama bundan mutlaka yukardakilerin haberi vardir .. 4. Soru 11 numarali askerinodasinda kamera yok mu olanlar gorulmuyor mu ?

Bazi platformlar hafta hatta 2 haftada bir yayinliyorlardi behzat amirimi cok bekledik ornegin .. bu bir satis stratejisi netflixi insanlar bu yuzden begeniyor aliyor diğer platformlarda olanda netflixe alisan icin garip geliyordu 😁 hangisi daha iyi strateji dersen bence exxenin yaptigi

• horizont1905 H kullanıcısına yanıt

4. sorunuza cevap vereyim:

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Subay dedikleri adam (siyah kıyafetli kare maskeli olan) önderin (polisin abisi) hiyeraşi olarak altında olan biri ve bunlara göz yumuyor yani zaten onun haberi var. 11 numarayı huzuruna çağırıp konuşan da o. Hatta sanırım aralarında belli bir samimiyet de var gibiydi onu bu işe aldırdığına dair. Hatta telsizden erkek pembeli 11 numaranın hizaya geldiğini bu adama söylüyordu.
    Önder denilen adamın haberi yok sanırım. Belki onun da haberi vardır ama işte demek istediğim en tepedekinin (veya tepedekilerin) haberi yok sadece. Kameraları da haberi olanlar izliyor bir tek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Aralık 2024; 19:12:22 >

Hocam bunda spoilerlık bir şey yok. Zaten dizinin genel konsepti bu 1. sezondan da bilindiği üzere birileri hep ölüyordu. İsim verilmemiş sonuçta.

• 001 numaranin ustunde daha bir kac buyuk abi daha vardir di mi ?
  • İkinci sezonun ilk bölümünü dün izledim. Aracı Gong-Yoo Bey için üzüldüm diyemem. 456 reyiz postasını koymuş en üst perdeden. Ruletin de bir raconu var sonuçta.

Sonraki bölümleri merak ettim şimdiden. Biraz ara vererek bölümleri izlemek daha iyi geliyor.

Nimetin üstünde tepinmeseydi keşke şeref yoksunu şovmen herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2024; 22:15:37 >

• yav o ****yi baya kolay harcadilar metroyl istasyonuna geleni .. sacmaydi oralar .. abi ordaki organlari alanlarin niyetini anlamadim beni aydinlatsin biri .. ticari bir amacla alip satiyorlarlar mi yoksa ailellerinde acil ihtiyac var dalak bobrek ondan mi .. birde sundacmalik var bu buyuk para babalari sadece finali mi izliyor su oyunlarida izleseler ya keyifle 😁

Yeni sezon icin ne kadar bekleyecegiz 2025 demisler ama 31 aralik 2025 olmasinda
  • 'Squid Game' 3. sezonundan ilk poster paylaşıldı:

"Young-Hee & Chul-Su"

Squid Game (2021) | Netflix
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Haydaa 2025 dedikleri 31 aralik 2025 degil di mi

• dizide sikintilar var ama bu hapci. Cocuktaki kolye ile yasli teyzede olan bicak unutuldu diye bir durum yok bile isteye izin veriliyor 😁 catali nasil koydularsa ayni mantik .. ben sadece organ olayini anlamadim o kadar ticari amaci varsa ayri bir mevzu herkesin goz yummasi o olaya garip biraz .. 001 ikinci oyunda oyunlara dahil olmasida illa bir mantigi vardir 😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: horizont1905

Haydaa 2025 dedikleri 31 aralik 2025 degil di mi

olabilirSquid Game (2021) | Netflix 

• Dizinin 2. Sezon yorumlarini okuyamadan izledim. Ben beğendim, akıci bir şekilde gitti bence. Sıkıntılı yerler var ama kendini izlettirdi
  • 2. sezonu çıktığı gün izledim ama 3. sezon olacağını bilmediğim için öylece kala kaldım bir yere bağlanmadından dolayı.

Umarım 3. sezon dedikleri 2. sezonun ikinci kısmı 2025 in sonuna kalmadan fazla uzatmadan gelir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.