< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Aralık 2024; 21:58:30 > |
Squid Game (2021) | Netflix (12. sayfa)
-
-
Beyler 2. Sezonun tüm bölümlerini neden toplu olarak tek seferde yayına verdiler? Adı üstünde "sezon"...
Parça parça haftalık yayınlasalar daha heyecanlı ve mantıklı olmaz mıydı? -
Netflixi ilk defamı deneyimliyorsun usta? yıllardır böyle zaten
-
Genel olarak beğendim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Beğenmediğim yönleri; oyunlar altı bacak hariç pek ilerlememiş. Gerçi onunda espirisi basit çocuk oyunlarını aynı anda birbirine bağlı oyuncuların oynaması oldu. İlk sezon karakterlerle empati kurabiliyorduk zira flashbacklar bu konuda karakter derinliği oluşturuyordu bu sezon oda yoktu. Tahminim ana karakterimizin değişimi ile sonuçlanır bu iş. Siyahlı opreatörü öldürür onun yerine geçmek durumunda kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Aralık 2024; 10:22:35 > -
Yok da, sebebini merak ettim. -
A kişisi sadece bu diziyi izlemek için satın alıyor, ama her hafta yeni bölüm çıkacağı için daha fazla abonelik ücreti ödemek zorunda tek seferde izlemek yerine. Bu da abonelik kaybı demek.
-
Az once bitirdim
siz neleri begenmediniz 😁 -
Simdi gruba sorularim olacak spoiler sekilde
-
Bazi platformlar hafta hatta 2 haftada bir yayinliyorlardi behzat amirimi cok bekledik ornegin .. bu bir satis stratejisi netflixi insanlar bu yuzden begeniyor aliyor diğer platformlarda olanda netflixe alisan icin garip geliyordu 😁 hangisi daha iyi strateji dersen bence exxenin yaptigi
-
4. sorunuza cevap vereyim:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Subay dedikleri adam (siyah kıyafetli kare maskeli olan) önderin (polisin abisi) hiyeraşi olarak altında olan biri ve bunlara göz yumuyor yani zaten onun haberi var. 11 numarayı huzuruna çağırıp konuşan da o. Hatta sanırım aralarında belli bir samimiyet de var gibiydi onu bu işe aldırdığına dair. Hatta telsizden erkek pembeli 11 numaranın hizaya geldiğini bu adama söylüyordu. Önder denilen adamın haberi yok sanırım. Belki onun da haberi vardır ama işte demek istediğim en tepedekinin (veya tepedekilerin) haberi yok sadece. Kameraları da haberi olanlar izliyor bir tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Aralık 2024; 19:12:22 > -
Hocam bunda spoilerlık bir şey yok. Zaten dizinin genel konsepti bu 1. sezondan da bilindiği üzere birileri hep ölüyordu. İsim verilmemiş sonuçta.
-
-
İkinci sezonun ilk bölümünü dün izledim. Aracı Gong-Yoo Bey için üzüldüm diyemem. 456 reyiz postasını koymuş en üst perdeden. Ruletin de bir raconu var sonuçta.
Sonraki bölümleri merak ettim şimdiden. Biraz ara vererek bölümleri izlemek daha iyi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2024; 22:15:37 > -
Yeni sezon icin ne kadar bekleyecegiz 2025 demisler ama 31 aralik 2025 olmasinda -
'Squid Game' 3. sezonundan ilk poster paylaşıldı:
"Young-Hee & Chul-Su"
-
Haydaa 2025 dedikleri 31 aralik 2025 degil di mi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: horizont1905Haydaa 2025 dedikleri 31 aralik 2025 degil di mi
olabilir
-
Dizinin 2. Sezon yorumlarini okuyamadan izledim. Ben beğendim, akıci bir şekilde gitti bence. Sıkıntılı yerler var ama kendini izlettirdi -
2. sezonu çıktığı gün izledim ama 3. sezon olacağını bilmediğim için öylece kala kaldım bir yere bağlanmadından dolayı.
Umarım 3. sezon dedikleri 2. sezonun ikinci kısmı 2025 in sonuna kalmadan fazla uzatmadan gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X