|
Bildirim
İşin aslını yazan bir örnek gören olursa haber etsin. Çok merak ettim.
Çünkü Variety'nin doğru haber yapması insanın köpeği ısırmasından daha düşük ihtimal. Çünkü işi habercilik değil, magazin Edit: ... PRopaganda Bakanlığı Görevde... "İdam cezası almış olabilir, edebilir, olabilir" haberciliği klasik ipe diz. Herifin meslek de kaçakçılık bu arada yine bunlara inanırsak, kaçakçıların ardından milli yas ilan etmeliyiz çünkü hatta helaleşeceğiz falan demeli koreliler, dünyanın en kutsal mesleğidir kaçakçılık, biz bilmeyiz böyle medeniyeti, neyse. Bizim editörde Korelilerden hızlı idam etmiş zaten, klasik, etkileşim kasayım da nasıl olırsa olsun, para gelsin Kaynağın kaynağı da RFA. USA hükümet fonlu kar amacı gütmeyen..... vs vs. Bizim DW deki fonlanma kafası işte. Bu habere inanan bizim "göçmenleri almak ZORUNDA" olduğumuza da inanır. E yani naapçan abi alcan abi mecbursun yanii falan. Çok bir şey beklememek lazım hatta kafamız nası güzel nası güzel sorma gitsin... Al adamın altta anlattığı mavi kitaba da inanalım. Ha bş dakika bi dakika almanya inanmıyor ama kendisi hakkında yazılana, hatta gidip tüm kaynakları "propaganda" diye düzelttiriyor. İlginç https://www.youtube.com/watch?v=DXDXfU2FlcM&feature=youtu.be |
Yine yalanlardan bir gün. :)
Bıkmadılar kkore hakkında yalan haber yapmaya. ABD li askerler bile koreyle irtibat kurmak için megafon kullanıyorlar o kadar kapalı bir ülke. Maşallah bunlar hergün k.kore den haberler sunuyor |
Yazık. Yakında bunu örnek verip halinize şükredin derler
|
Adamlar demiş ki at yalanı seveyim inananı. Neymiş Kuzey Kore'ye karalama haber yapılıyormuş. Bak ne kadanda üzüldüm şimdi. Kınıyorum yalancık haber yapanları. ÜHÜ üHÜ
Kardeşim, 21 yüzyılda devlet dediğin şeffaf olmalı şeffaf. Orta çağda yaşarsanız, orta çağ karalamalarına maruz kalmaktan gocukmayacaksınız. Devlet şeffaf olmazsa, 128 milyar doların çarçur edildiğini öyle bir günde öğrenirsiniz. Ne demişler öyle şeye böyle tarak.... |
Komur madenin de patladim. xD
|
Aynen dostum şeffaf devlet olarak nereyi saralım. Meerika mı olsun kraliçe mi, şansölye mi. Dürümü nasıl istersiniz.
Kuzey Koreyi savunan yok burada. Bir hata başka hatayla örtülmüyor Ötünden haber uyduruyorsan azıcık ayağı yere basan bişey olsun diyor insanlar. Zaten bu yüzden işin aslını yazan yer varsa paylaşın diyoruz. Magazin sayfasının RFA gibi propaganda merkezine dayandırdığı haberle gelmezsin insanın önüne. Ne yapalım şimdi DW türkçenin bşze sunduğu "müthiş" "bilgilere" mi inanalım. Bi 10 milyon daha mülteci alalım ülkeye, faşist!!! olmamak için bunu yapmamız gerekiyor anlaşılan Çünkü şeffaf dürümcüler bizim "mülteci almayan faşistler" olduğumuzu söylüyor, alalım biz, namımız yürüsün Hatta o zaman a habere de inanalım. Müthiş ekonomimizle direksiyon çevirelim |
Bir uçak dolusu komple netflix usb yi boca edeceksin ülkeye seyreyle ondan sonra.
komik olan hapis cezası, ülke zaten hapishane. |
işte kominizm ve diktatörlük budur.
|
Yazı tura atalım bundan sonra dostum. Gerçek bilgi yerine bozuk para karar versin her şeye.
Neden kasıyoruz ki Derdimiz "gerçek bilgiye ulaşmak" diyoruz ama ne önemi varki, olmuştur de geç Hala onu bunu savunduğumuzu sanıyor, allah akıl fikir versin. Zor iş Bunu yazanlar Rfa "Türk halkı faşisttir" dediklerinde de inanır. Kaynak olarak da İngiliz propoganda bürosunda zamanında yazdırılan bir kitaba kaynak atar. Çünkü dürümün en doğrusunu onlar bilir |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 25 Kasım 2021; 23:4:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 25 Kasım 2021; 16:28:21 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 25 Kasım 2021; 16:24:44 > |
Haklısın yoldaş, ütopya gerçek cennet kuzey koreyi kötü göstermek için emperyalistlerin köpeklerine yaptırdığı bir haberdir bu. Asla gerçek olamaz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 25 Kasım 2021; 16:36:24 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rkf -- 25 Kasım 2021; 19:59:46 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|