Arkadaşlar, starta basıyorum neyse sro guard doluyor falan, sonra açılıyor tam id pw gireceğim sırada pc kitleniyor nedenini bilen yada aynı konudan mağdur olan varmı aramızda.
Ekran kartından yada ramden kaynaklanabilir.Benimde ramdan kullandığı için kasıyor bi ekran kartı almadı babam
Hm evet bende ekran kartı diye düşünüyordum :) neyse anlaşıldı düşündüğüm gibi oldu
Bilgisayar duvara dayalıysa yada koltuk,diz üzerinde fln tutmussan kısacası ekran kartı fln ısındıysa olabilr.Kapat bilgisayarını 10-15 dk sonra tekrar gir
Duvara yakın hocam, neyse söylediğini değerlendireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Léthe
Ekran kartı sebebinden doğan ısınma ile alakalı bir sorun.
Hemen ekran kartı alıp düzeltemem dersen, Bilgisyarın kasasını iyi bi temizlemeni tavsiye ederim.
Bunun yanında silkroad ın özelliklerini de düşürmen iyi olur. Örn: 800x600 de oynamak gibi.
ben tüm özellikleri düşmüş şekilde oynuyorum. Ekran kartım 64 lük.
quote:
Orijinalden alıntı: ReLaKs
quote:
Orijinalden alıntı: Léthe
Ekran kartı sebebinden doğan ısınma ile alakalı bir sorun.
Hemen ekran kartı alıp düzeltemem dersen, Bilgisyarın kasasını iyi bi temizlemeni tavsiye ederim.
Bunun yanında silkroad ın özelliklerini de düşürmen iyi olur. Örn: 800x600 de oynamak gibi.
ben tüm özellikleri düşmüş şekilde oynuyorum. Ekran kartım 64 lük.
kuzeznimdede aynı sorun war ekran kartı ve ram den kaynaklanıyodur tam böle client açıldında en sonda o sarayın önünde durdunda ıd pw yaz kuzenim öle yapıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
kuzeznimdede aynı sorun war ekran kartı ve ram den kaynaklanıyodur tam böle client açıldında en sonda o sarayın önünde durdunda ıd pw yaz kuzenim öle yapıyodu
Hmm tamam onuda deneyeceğim hocam :)
@YateQo
Hocam denedim ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme