Şimdi Ara

SRO'a girerken pc kitleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, starta basıyorum neyse sro guard doluyor falan, sonra açılıyor tam id pw gireceğim sırada pc kitleniyor nedenini bilen yada aynı konudan mağdur olan varmı aramızda.

• Ekran kartından yada ramden kaynaklanabilir.Benimde ramdan kullandığı için kasıyor bi ekran kartı almadı babam
  • Hm evet bende ekran kartı diye düşünüyordum :) neyse anlaşıldı düşündüğüm gibi oldu
  • Bilgisayar duvara dayalıysa yada koltuk,diz üzerinde fln tutmussan kısacası ekran kartı fln ısındıysa olabilr.Kapat bilgisayarını 10-15 dk sonra tekrar gir
  • Duvara yakın hocam, neyse söylediğini değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léthe

Duvara yakın hocam, neyse söylediğini değerlendireceğim.

Ekran kartı sebebinden doğan ısınma ile alakalı bir sorun.

Hemen ekran kartı alıp düzeltemem dersen, Bilgisyarın kasasını iyi bi temizlemeni tavsiye ederim.

Bunun yanında silkroad ın özelliklerini de düşürmen iyi olur. Örn: 800x600 de oynamak gibi.

ben tüm özellikleri düşmüş şekilde oynuyorum. Ekran kartım 64 lük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Orijinalden alıntı: Léthe

Duvara yakın hocam, neyse söylediğini değerlendireceğim.

Ekran kartı sebebinden doğan ısınma ile alakalı bir sorun.

Hemen ekran kartı alıp düzeltemem dersen, Bilgisyarın kasasını iyi bi temizlemeni tavsiye ederim.

Bunun yanında silkroad ın özelliklerini de düşürmen iyi olur. Örn: 800x600 de oynamak gibi.

ben tüm özellikleri düşmüş şekilde oynuyorum. Ekran kartım 64 lük.

Eve gittiğimde yapacagım hocam .)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı ve anakartı güncelle
  • kuzeznimdede aynı sorun war ekran kartı ve ram den kaynaklanıyodur tam böle client açıldında en sonda o sarayın önünde durdunda ıd pw yaz kuzenim öle yapıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

kuzeznimdede aynı sorun war ekran kartı ve ram den kaynaklanıyodur tam böle client açıldında en sonda o sarayın önünde durdunda ıd pw yaz kuzenim öle yapıyodu

Hmm tamam onuda deneyeceğim hocam :)

@YateQo

Hocam denedim ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.