Şimdi Ara

sro_client.exe hatasının çözümü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son güncellemeden sonra bazı pc lerde ortaya çıkan sro_client.exe hatasının çözümü sitede belirtilmiş.

Bende de vardı aynı sorun. Ekran kartımın güncel driver ını kendi sitesinden indirip yükledim. Sorun çözüldü.

Aynı sorunu yaşayanların bilgisine...

• ya nasıl indirdim ben hiç bişe anlamıom ya yardımcı ol bana lütfen link falan ver benim driver ATI yardım edersen sevinirim
  • yarrdııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((

(link olursa ii olur)
  • Alt tarafLarda oyuna En uyumLu DriverLar Mevcut .. Ordan indirip Kurduğunuz RunTime Error Hâtası ortadan Kalkacaktır...
    Bu yazıya TıKLa

SaygıLarımLa
  • vinsanity yardıııııım die bagırcagına laucherına baksana adam da orda ss almıs zaten. hey allahım ya
  • çok saol stone

olm launcherden beni başka bi siteye yönlendirio tipe bak ya (bone)
  • kemal kardes sagolasın arkadasın lwl 27 charını kasamadım bı turlu (oyunu bırakmıstımda)sayende oldu cok sagolasın bılgı ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: superfare

kemal kardes sagolasın arkadasın lwl 27 charını kasamadım bı turlu (oyunu bırakmıstımda)sayende oldu cok sagolasın bılgı ıcın
    hocam kaç aylık konuyu neden upluyorsun amaç nehem sen nasıl faydalanabiliyorsun 6-7 aylık konudan
  • baktı ki bazıları habire ölü konuları hortlatıyo bu arkadaşta belki zortlatmak istemiştir konuyu.
  • Bendede aynı hata vardı siteden indirdim ekran kartı driverını sorun gitti .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.