Şimdi Ara

Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _SouL_

quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

469134692369236579623957623946927346792362375679236597236479236479236479349 kez verildi...

469134692369236579623957623946927346792362375679236597236479236479236479350 olmuş kötü mü

469134692369236579623957623946927346792362375679236597236479236479236479351. yi bekliyoruz

• verildi
  • Bunlar Tanıtım ScreenShoot larıdır ... Gerisi faso fiso
  • Oyunun başından beri var bunlar tanıtım Ss leri
  • Dayanamadınız açtınız yine değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Delimaniaq

http://img217.imageshack.us/img217/662/13fx8al9.jpg Bunun islamla Ne alakası Var her tarafı dısarda ??

EE yani?
    İslam'da her yer kapalı mı oluyor anlayamadım?
    İkincisi burada İslam'dan kasıt Arap medeniyetidir..
    Ha ; eğer Araplık dersen evet Araplar kapalıdır ve geridir , gericidir , çağ dışıdır ama İslam'la kapalılığın ne gibi bir bağlantısı var çözemedim?

• quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Dayanamadınız açtınız yine değil mi?

quote:

http://img217.imageshack.us/img217/662/13fx8al9.jpg Bunun islamla Ne alakası Var her tarafı dısarda ??

EE yani?
    Ha ; eğer Araplık dersen evet Araplar kapalıdır ve geridir , gericidir , çağ dışıdır ama İslam'la kapalılığın ne gibi bir bağlantısı var çözemedim?

islamiyette kadınların giyimlerine bir tavsiye verilmemiştir. Fakat Kabul edilen başın kapalı olmasındır . Arkadasta bunu dile getirmek istedi herhalde ?

• bi gelemedi zaten
  • Çoğu kişi saçma şeyler konuşuyor,bilmiyorsanız yorum yapmayın...
  • Arkadaşlar Çoğu kezz Verildi.Vede İslam Değil Arap Ve Bu Gelene Kadar Biz Ölürüz Torunlarımız GörürNeden mi Aşşada

Çünkü Daha Kore Serverına Bile Gelmedi
  • Verildi yinede teşekkürler...
  • Nese Acılmıs KOnu Emeğe saygı derim yinede bilmiyenler biraz bilgi almış olur...
  • quote:

quote:

EE yani?

sen ne bliyosunda konuşuyosun? geriymiş gericiymiş çağ dışıymış... halt etmişsin sen... araştır bakıym benim memleketimdeki teknoloji senin memleketinde varmıymış? asıl türkiye çağ dışı, her teknolojiyi herşeyi geriden takip ediyo. 10 yıl öncenin teknolojisini kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 23 Temmuz 2008; 19:36:57 >

• tadrenal dostum ya oyunu takıb etmıyorsun yada canın sıkıldı olu konuyu durtup dırılecegını zannedıon

1. bu verdıklerın gecen sene ksro ya avrupa update ılk geldıgınde verılmıstı
    2.verdıgın goruntuler sro kendı artwork lerı bunlar gelbılecek karakakter yapıları
    3. arkadasların belırtttıgı gıbı harıtaya eklenek olan ıslam bolgesı degıl arap bolgesı veye dıger bı ısmıyle arap yarımadası olacak
    4.gelecek olan sadece arap yarım adası ıle kalmayacak eger ksro sıtesı gırıp dolastıysanız orada verılen harıtada 4 ana bolge 5 ara bolge gorunur
    http://kr.silkroad.yahoo.com/intro/prolog.asp

ana bolgeler: asya avrupa arap yarımadası hındıstan
    arabolgeler : oasıskıngdom heaven hermıt world west asıa west chına

egerforum ıcı arama yaparsanız ksro ılk olarak avrupadan uye kabul ettıgınde bu konular hakkında yazdıklarımızı gorebılırsınız

tahmını surec normalde avrupa update den 1.5 yıl olarak belırtılmıstı arapyarımadası ıcın hındıstan ıcın herhangı bır soylem hala yok ve avrupa update ksro ya gelelı 1.5 yl oldu sro ya yanı bızım kullanıcısı oldugumuza daha yaklasık 1 yılını doldurdu

daha fazla bılgı ıcın tavsıyem ksro sıtesını takıb etmenızdır tabı korece bılıosanız

bılmıosanız google.translate ve hemencevır.com la bu ısı rahatlıkla halledebılırsınız

ben ksro ya gectıgımızde bız arkadaslarla bunu kullanmıstık :D:D:D

onemlı not : Sunu unutmayın arap yarımadası ksro ya geldıkten en az 1 yıl sonra bıze gelır.
    ve bu update gelecegı kesın ama ıcerıgı hala kesınlesmedı cunku ozellıkle cın savastırm olayının buyuk tepkı olusturmasından endıselenıyorlar .bıldıgınız gıbı bu konu ıslam dunyasında agza en az alınan konu bunun bır oyuna alınması ve muslumanların onları yanında savastırması gıbı bır dusuncenın olusması ıslam dunyasınca tepkı cekecegıne ınanıyorum.
    bunu yapımcılarda bıldıgınden bu konu hakkında hala resmı acıklamalar yapılmadı burada verılen arapyarımadası yenılıklerı bır röportajdan alıntıdır

tekrar belırtıyorum bu konu hakkındakı butun yazılar ksro ya avrupa update geldıgınde yapılan bı röportajdan alıntıfır kesınlıgı bulunmamaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serazen -- 23 Temmuz 2008; 20:19:15 >

• quote:

siyah çarşaf mı koyacaklar;? farkındamısın ama silkroadda oyun yuklenırken vs şekilde gozuken karakterlerin kıyafetleri yok
    bunları çizmiişlerdir armorlar ayrı olur
  • quote:

quote:

quote:

EE yani?

sen ne bliyosunda konuşuyosun? geriymiş gericiymiş çağ dışıymış... halt etmişsin sen... araştır bakıym benim memleketimdeki teknoloji senin memleketinde varmıymış? asıl türkiye çağ dışı, her teknolojiyi herşeyi geriden takip ediyo. 10 yıl öncenin teknolojisini kullanıyoruz.

Garipsin..
    Eğitimsizsin ; tartışmayı bilmiyorsun , Türkçe yazamıyorsun vs.
    Çok şey biliyorum öncelikle ; okurum ve araştırırım bu nedenle konuşuyorum birincisi..
    Senin memleketin neresi ; Arabistan mı?
    Evet çağ dışısınız dostum ; her zaman için "beleş" yaşayan toplumlar çağ dışı olmuşlardır..
    Öncelikle her zaman için sahip olduğunuz bir altın yumurtlayan tavuğunuz var bunu biliniz ; bunun dışında şimdi de petrol çıktı ki o bitene kadar da yine "beleş" yaşayacaksınız..
    Önceki dönemlerde (16. yy civarı) Türkleri İngilizlere satarak yine beleş bir şekilde yaşadığınızı da hatırlatırım..
    Ve beleş yaşan , bedavaya yaşayıp yatan insanların olduğu yerde her zaman için gerilik ve çağ dışılık olmuştur..
    Türkiye de Avrupa ülkelerine göre geri kalmış olabilir ancak en azından sizin ülkenizdeki garip insanlar gibi 12 yaşında (daha ergenliğe bile ulaşmamış belki) kızlarla evlenenler yok..
    Bak , "Sen ne böallararla" şeklinde sorduğun , mağara adamı ağzı soruna , bildiğimi gayet iyi gösteren bir şekilde ve seviyeli bir yanıt verdim..
    Umarım senin yanıtın da böyle olur ve ayrıca tartışmaya da açığım..
    Ha çok sorunlu bir gencim , depresif ergenim , ana avrat düz gideceğim sana diyorsan buyur PM at..

Dipçik:Ayrıca teknoloji hede hödö demişsin de ; sizin ülkenizdeki uçurumları ve dengesizlikleri senden iyi biliyorum demek ki?
    Git Afrika'da uzun süre Fransa ya da Belçika sömürgesi altında ezilmiş ufacık ülkeler vardır..
    O ülkeleri iyi inecelersen acaip bir uçurum olduğunu görürsün..
    Zenginler has zengindir , uçaksavarları bile vardır bahçelerinde (!) [Tabii bu teknolojik aletler duruma göre değişebilir , en iyi uydular lap top vs.] ..
    Ancak senin güzelim Arabistanında zenginler çok teknolojik takılırken , fakirlerin de ağızları açlıktan kokmaktadır haberin olsun..
    Ayağına giyecek çarıkları bile yokken sende bir numaralı uydu olsun neye yarar , Türkçe konuşmayı bilmeyen seviyesiz dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 23 Temmuz 2008; 21:02:41 >

• ya niye ülke sorunu haline getiriyorsunuz ki gidin joymaxla tartışın
  • quote:

quote:

quote:

EE yani?

Araplar 20 yıl sonranın teknolojisini mi kullanıyor ?

Ve evet haklı Araplar gayet gerici.Sana çok ufak bir şey anlatayım.
    Bir ara Gümüş adında bir dizi vardı.Türkiye'de bittikten sonra Mısır ve diğer Arap ülkelerinde yayınlandı.Ve şu anda Mısır'daki Arap din adamları bir fetva yayınladı.Ve Gümüş'ün izlenmemesini söyledi.

Gerekçe:
    Gümüş izleyen kadınlar kocalarından ilgi ve romantizm istiyorlarmış.Kocaları da onlara ilgi göstermeyince boşanma olayları artmış.
    Yorum yapmaya gerek duymuyorum.

@TheHitchhiker

Son mesajına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 23 Temmuz 2008; 21:13:04 >

• Aaa sıktınız ama verildiyse verildi sıkboğaz etmeyin adamı 50 defa söylemişsiniz
  • Yinemi islam diyosunuz her konuda söyletmeyin beni yeteeeer

hitcher sende hemen alınma çağ dışı diyerek ttnet i kastetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 23 Temmuz 2008; 22:21:33 >
  • iyide son verdigin ''muhtemelen gelecek karakterler''

silkroadın setupunu yüklerkende o karakterler çıkıyordu ..

SANMIYORUM!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.