Şimdi Ara

Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Rated~RSuperstar

Burası Apı$ Arası Kokmaya Ba$ladı!

4 gün uzaklaştırma kokuyor bence iyi kokla..
  • Kusura bakmayın ama yorumlara gülmemek ve üzülmemek elde değil. nedenmi? Bakıyorum herkes fetva verir olmuş! oldu olacak bu bilmiş arkadaşlar Kuran-ı Kerim i kendileri yazsınlar. Laflara bak. İslamiyetin kapanmakla ne alakası varmış... yuh sana. Kuran-ı bi okursan belli ayetlerde erkek ve kadınların avret yerlerini örtmeleri gerektiğini görebilirsin. Böyle bi saçmalık görmedim ben yazık.

Biride diyorki ne yani şalvamı giyselermiş çarçafmı giyselermiş! evet kardeşim giyselermiş!! neden çinli karakterin alnındaki buda işareti sana rahatsızlık vermedide şalvar rahatsızlık verdi?! ayrıca oyunadaki avatar kostümlerine ve oyun için birçok resime bakarsan şalvar zaten var. Din hakkında bu kadar cesurca konuşmak insanı yanlış yere götürür. yapmayın. Zırvalamış herkes. Açık müslüman olamazmıymış. Hee olur olur. Şöle cehennemin dibine doğru bi bak orada çok var kömür niyetine yanan açık müslüman. Hepsinin bahaneside zamanında şuydu "Amaan bırak yobaz bunlar, önemli olan insanın içidir içi" Yokyaaaa! vaybe! vay anasını yaw. Koca Kuran boşa inmiş gördünmü sen. Hadi herkes çıplak gezsin. Bu karakterler zaten böle olursa islam adı altında utanırım ben yazık. Oldu olacak playboy kosunlar. Neyse nedesem boş. Allah akıl fikir versin banada sizede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahhate -- 8 Nisan 2010; 17:32:49 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.