Şimdi Ara

Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seni ayakta alkışlıyorum kardeş.Tebrik ediyorum cok güzel söylemişsin...
  • 5649879846541321649879879874946468749646511321321315496749879874946546546413232132165489749874654646413131

kez verildi

879846467897431313165464897987474846514321313163515416548797987654341323546498798796465465487977987496465413131654

kere yorum yapıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

@TheHitchhiker

Seni ayakta alkışlıyorum kardeş.Tebrik ediyorum cok güzel söylemişsin...

batuhanTnc
    FireGlavieTr
    Teşekkürler..
    En azından birilerinin görüşlerini biraz olsun değiştirebildiysek ne mutlu bize..
  • Genele yaydıgımız zaman çok dogru söylemişsin fakat , Arabistan 'da ağzı kokan insan varda Türkiye'de yok mu ?..Ki bu oran Suudi Arabistan'da daha azdır..
    Bu durumda kavramları daha da açmamız gerekiyor , gericilikten ne anlıyoruz ? gibi böyle baslamalıyız tartışmaya ( başlamalısınız :)

Ayrıca 12 - 13 yasında evleniyorsun dedin , Türkiye 'nin dogusuna bak bakalım farklı mı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 24 Temmuz 2008; 18:10:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Genele yaydıgımız zaman çok dogru söylemişsin fakat , Arabistan 'da ağzı kokan insan varda Türkiye'de yok mu ?..Ki bu oran Suudi Arabistan'da daha azdır..
    Bu durumda kavramları daha da açmamız gerekiyor , gericilikten ne anlıyoruz ? gibi böyle baslamalıyız tartışmaya ( başlamalısınız :)

Ayrıca 12 - 13 yasında evleniyorsun dedin , Türkiye 'nin dogusuna bak bakalım farklı mı?...

Onların kökeni , adetleri kimlere dayanıyor peki?
  • quote:

Genele yaydıgımız zaman çok dogru söylemişsin fakat , Arabistan 'da ağzı kokan insan varda Türkiye'de yok mu ?..Ki bu oran Suudi Arabistan'da daha azdır..

Hayır ancak batısına baktığın gayet farklı..
    En azından Türkiye tümüyle bu durumda olan bir ülke değil bilmem anlatabildim mi?
    Gerçi İlke'ye anlatıığına göre 5 sene önce İzmir'de ülkücüler tarafından dövülmüşsün ama olabilir böyle durumlar ; istisnalar kaideyi bozmaz..
    Ayrıca Türkiye gerici değil diye bir laf çıkmadı ağzımdan sadece şahsın bahsettiği ülke bizimkinden daha geridir bunu söyledim..

• kesinlikle arabistan türkiyeden daha geride değildir, ileridedir

bu benim görüşüm tartışmıyacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

kesinlikle arabistan türkiyeden daha geride değildir, ileridedir

bu benim görüşüm tartışmıyacağım...

haklısın... ordaki yerleri temizleyen arac bir örnek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

En azından Türkiye tümüyle bu durumda olan bir ülke değil bilmem anlatabildim mi?
    Gerçi İlke'ye anlatıığına göre 5 sene önce İzmir'de ülkücüler tarafından dövülmüşsün ama olabilir böyle durumlar ; istisnalar kaideyi bozmaz..
    Ayrıca Türkiye gerici değil diye bir laf çıkmadı ağzımdan sadece şahsın bahsettiği ülke bizimkinden daha geridir bunu söyledim..

Yav canım benim batısında farklı olabilir fakat şöyle birşey var bana göre batısındaki gericiliktir sana göre dogusundaki ..Yukarıda da belirttiğim gibi gericilikten ne anlıyoruz ?.. Gelişmeden , teknolojiden ne anlıyoruz ?Örnegin Türkiye'nin Arabistan'dan daha iyi maden cıkarmasını bekleyebilir misin ?.. Al bak onlar bizden ileride ;)
    Türkiye'ye gerici dedin demedim ki.. Lafı nerenden anladıgını anlamaya calısıyorum suanda...
    ..

edit: nasıl bir ego tatminliğidir bu Yarrabbim.. Cok mutlu olacaksan söyliyeyim 5 değil 3sene önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 24 Temmuz 2008; 22:31:02 >

•  Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingxaragorn

Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari)

Ve işte arap ırkına örnek vermiş kendi charını arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

Aaa sıktınız ama verildiyse verildi sıkboğaz etmeyin adamı 50 defa söylemişsiniz

ama bu ctrl-c ctrl-v yapmış eski konuların birinden

@umbaba
    bzm ülkemizde dilenci denen birşey yok caddelere güvenle çıkabilirsan bu Türk polisi sayesindedir.Sen bi çık Arafat dagı yoluna yolda kaç tane eli kolu kesilmiş dilenci göreceksin merak ediorum..Hele bide hac aylarında.
    Bizim ülkemizde kışın soguğundan korumak için milletimiz sokaktaki elin kimsesini alıor besliyor.Kışın donarak ölen görmedim..Arabistan da?Uçurumu görmüyor musun ki karşılaştırma yapabilyorsun?Adam bmw bilmem ne modeline biniyor burda şahine dogana.Ama unutma ki orda bir fakir çalışıpda bende alim dogan şahin demiyor.Zekat gibi ibadetlere güvenip yatıyor.
    Burda kimse kimseyi sen açık giyindin diye dövmüyor sevabına,ordaki sevabına çalışan ahlak polisleri gibi..

• peki tmmda ne zmaan geliyor arp ırkı
    + ları ne - leri ne
    kaç snde pot basıyor
    atağı yüksekmi alçakmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Yav canım benim batısında farklı olabilir fakat şöyle birşey var bana göre batısındaki gericiliktir sana göre dogusundaki ..Yukarıda da belirttiğim gibi gericilikten ne anlıyoruz ?.. Gelişmeden , teknolojiden ne anlıyoruz ?Örnegin Türkiye'nin Arabistan'dan daha iyi maden cıkarmasını bekleyebilir misin ?.. Al bak onlar bizden ileride ;)
    Türkiye'ye gerici dedin demedim ki.. Lafı nerenden anladıgını anlamaya calısıyorum suanda...
    ..

edit: nasıl bir ego tatminliğidir bu Yarrabbim.. Cok mutlu olacaksan söyliyeyim 5 değil 3sene önce.

kardeş arapların maden konusunda bizden ilerde olmasının tek sebebini söyleyeyim sana: onlar tamamen satmışlardır maden reservlerini yabancılara,TÜRKİYE dersen eğer bizim şu anda çıkarılan madenlerimizin en fazla maalesef bu arada bu da olmamalıydı % 30 luk bi kısmı satılmıştır.normalde bu da yasak ama adamlar bi türk ortak gösteriolar kağıt üstünde ve hisse çoğunluğu türkte oluor,e tabi o türke doğru dürüst para verilmediğini tahmin ediosundur.eğer bu şekil gidersek bizde arapların konulduğu kkefeye konulacağız ama çok şükür onlar gibi olmadan önlem almak gibi bir şansımız var şu anda.bu da ülkemizi ne kadar fazla sevdiğimize bağlı.

• @__LP__

Hayal aleminde yaşıyorsun..
    Donarak ölmek demişsin , bunun için Türkiye'nin ve Arabistan'ın Cografi konum larını bilmen gerekir..
    Ki Türkiye'de de donarak ölen insan vardır..
    Nerede yaşıyorsun ?.. Merak ettim dilenci ler nerede yokmus :-)
    Dilenci olanıda evine cagırıyorlarmış
    Caddelere güvenle çıkabilirim .

"Burda kimse kimseyi sen açık giyindin diye dövmüyor"
    Git biraz gazete oku , televizyon seyret. Ben günde 14-15 saat minimum pc basındayım buna ramen biliyorum..Tayt giy bakalım neler oluyor

@gunduzfatih

yabancılara değil Amerika 'ya diyelim..
    Tükiye desen sadece 2 adet üniversite de Dogalgaz, Petrol Mühendisliği okutuluyor..Biri İTÜ hatta bu forumda tanıstım :) diğerini hatırlamıyorum =/ Ama cok yüksek puanlar almak gerek..%30'luk bir kısmı çıkartılmış mı ? Ha bak sende hayal alemindesin.. Söyle bakalım Türkiye de ne kadar Bor madeni var ? Ne kadar bor cıkartılıyor ? Daha dogrusu çıkartılıyor mu En son bi şey çıkarmak istediler Karadeniz'de insanlar hala kanser oluyor..
    Malezya'nın kefesinde değil miyiz zaten?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 25 Temmuz 2008; 11:02:35 >

• quote:

@__LP__

Donarak ölmek demişsin , bunun için Türkiye'nin ve Arabistan'ın Cografi konum larını bilmen gerekir..

Git biraz gazete oku , televizyon seyret. Ben günde 14-15 saat minimum pc basındayım buna ramen biliyorum..Tayt giy bakalım neler oluyor

@gunduzfatih

Tükiye desen sadece 2 adet üniversite de Dogalgaz, Petrol Mühendisliği okutuluyor..Biri İTÜ hatta bu forumda tanıstım :) diğerini hatırlamıyorum =/ Ama cok yüksek puanlar almak gerek..%30'luk bir kısmı çıkartılmış mı ? Ha bak sende hayal alemindesin.. Söyle bakalım Türkiye de ne kadar Bor madeni var ? Ne kadar bor cıkartılıyor ? Daha dogrusu çıkartılıyor mu En son bi şey çıkarmak istediler Karadeniz'de insanlar hala kanser oluyor..

kardeş ben %30 u çıkartılmış diye birşey demedim,ben yaklaşık olarak % 30 luk kısmını yabancılara verdik dedim.zaten %30 unu çıkartmış olsaydık ihya olurduk.(biz çıkartmış olsaydık tabiki)

• quote:

Orjinalden alıntı: gunduzfatih

quote:

@__LP__

@gunduzfatih

kardeş ben %30 u çıkartılmış diye birşey demedim,ben yaklaşık olarak % 30 luk kısmını yabancılara verdik dedim.zaten %30 unu çıkartmış olsaydık ihya olurduk.(biz çıkartmış olsaydık tabiki)

quote:

normalde bu da yasak ama adamlar bi türk ortak gösteriolar kağıt üstünde ve hisse çoğunluğu türkte oluor,e tabi o türke doğru dürüst para verilmediğini tahmin ediosundur.

Normalde yasak ? Kim koymus ? Valla biraz illeqal işler bunlar kardeş , kafamızı yormayalım..
    Benim bildiğim bir şey varsa , Türkiye kendi madenini çıkaramamakta , bırak işlemeyi çıkaramıyor..
    Yasak dediğin şeyde şu , adam benim bor umu çıkarıyor karının %10 unu 20 sini bana veriyor..
    Ki %30 unu değil emin ol %100 ünü..

• ilginçmiş ama görüntü çok hoş değil bence
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gunduzfatih

quote:

@__LP__

@gunduzfatih

quote:

normalde bu da yasak ama adamlar bi türk ortak gösteriolar kağıt üstünde ve hisse çoğunluğu türkte oluor,e tabi o türke doğru dürüst para verilmediğini tahmin ediosundur.

Normalde yasak ? Kim koymus ? Valla biraz illeqal işler bunlar kardeş , kafamızı yormayalım..
    Benim bildiğim bir şey varsa , Türkiye kendi madenini çıkaramamakta , bırak işlemeyi çıkaramıyor..
    Yasak dediğin şeyde şu , adam benim bor umu çıkarıyor karının %10 unu 20 sini bana veriyor..
    Ki %30 unu değil emin ol %100 ünü..

valla kardeş Türkiye kendi madeninin çoğunu çıkartıor aslında çıkaramadıkları sadece bor madenleri ki o da yakın zamanda çıkarılmaya başlanacak fakat Türkiye çıkardığından hiçbir kar elde etmior.mesela biz krom madeninin tonunu 300dolardan veriyosak ham şekilde yurt dışına onlar aynı madeni işleyip bize tekrardan satıor ama tonaj olarak değil kilosunu sana 300 dolara satıor( bu arada piyasasını bilmiorum sadece örnek olarak veriorum ama yüzdeler böyle bütün madenlerde) yani biz kendi malımızı parayla satın alıoruz çünkü fabrikasını kurmaya üşenioruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingxaragorn

Sro Da Yenİ Irk (İslam Çarlari)

bunun neresi arap basbaya çinli suratı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.