Şimdi Ara

SRO gmleri ve gerçek bir GM arasındaki fark...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce 2moons'da başımdan geçen bir olayın screenshotlarını size göstermek istedim eğer sro gmleri de bu kadar aktif olsalardı ne ben ne de başkası oyunu gold farmerlar ve spam botlara kızıp bırakmazdı...
    shop açmış ıvır zıvırımı satıp server chatteki muhabbeti izliyordum ki o çok tanıdık reklam belirdi...

daha önce oynadığı oyunlardan bu saçmalığı bilenler olarak globalden "omg" falan dedik (orada bedava^^) 3 dakika geçti geçmedi aşağıdaki mesaj belirdi...

ben bizim srodan fake GM lere alışık olduğum için o gerçek GM miydi falan dedim.. birden whoosh efektiyle dükkanım kapandı ve gm abi cool bir şekilde belirip "evet" dedi.. bi 5 dakika muhabbet döndü hatta bir elemanla pvp yaptı ve iyi günler dileyip gitti (ben resimdeki frank)

keşke sroda böyle olabilse :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerculesFarmer -- 7 Ağustos 2007; 20:05:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_semih

ama gmler de diil bu sorun joymax gmlere sadece oyun da 6 saat buşlunmaları we gelen mailleri okumaları için para weriyo 6 saat bende oyunda duruyorum arkadas o parayı bana wer

ya oyunda 6 saat bulunsalar keşke 6 saatte neler yapılır ama oyundaki noticelar bile texture.. neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: HerculesFarmer

quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_semih

ama gmler de diil bu sorun joymax gmlere sadece oyun da 6 saat buşlunmaları we gelen mailleri okumaları için para weriyo 6 saat bende oyunda duruyorum arkadas o parayı bana wer

ya oyunda 6 saat bulunsalar keşke 6 saatte neler yapılır ama oyundaki noticelar bile texture.. neyse...

Alıntıları Göster
    silkroad dakiler gm se benim sacım ajdar gibi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

silkroad dakiler gm se benim sacım ajdar gibi olsun

Alıntıları Göster
    Burdan onlari tebrik ediorum SRO da boyle bisi gorsem gozlerim yasarir walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Burdan onlari tebrik ediorum SRO da boyle bisi gorsem gozlerim yasarir walla

Alıntıları Göster
    Silkroad GM'leri hakkında su sekilde bir olay var, bu insanlar bir grup arkadas. yani oyun daha beta bile degilken arkadas olan bir grup insan..

olay bu sekilde olunca ayak isleri icin eleman tutuyorlar. yani aslında oyunda [GM] simgesi tasımayan ama para alarak denetim yapan pek cok kisi var..

Silkroad tamamen para fabrikası haline getirilmis bir oyundur..

Bu yuzden GM lerden cok sey beklemeyin.. aslında hic birsey beklemeyin demek daha dogru olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: cptANGRIST

Silkroad GM'leri hakkında su sekilde bir olay var, bu insanlar bir grup arkadas. yani oyun daha beta bile degilken arkadas olan bir grup insan..

olay bu sekilde olunca ayak isleri icin eleman tutuyorlar. yani aslında oyunda [GM] simgesi tasımayan ama para alarak denetim yapan pek cok kisi var..

Bu yuzden GM lerden cok sey beklemeyin.. aslında hic birsey beklemeyin demek daha dogru olur..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cptANGRIST

mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: MiG3Lo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2moons da dolacak elbet birgün.O zaman görücez gm leri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobar

2moons da dolacak elbet birgün.O zaman görücez gm leri.

Alıntıları Göster
    da bu oyun biraz amele işi gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

Alıntıları Göster
    Oyuncu topluyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HerculesFarmer

arkadaşlar az önce 2moons'da başımdan geçen bir olayın screenshotlarını size göstermek istedim eğer sro gmleri de bu kadar aktif olsalardı ne ben ne de başkası oyunu gold farmerlar ve spam botlara kızıp bırakmazdı...
    shop açmış ıvır zıvırımı satıp server chatteki muhabbeti izliyordum ki o çok tanıdık reklam belirdi...

daha önce oynadığı oyunlardan bu saçmalığı bilenler olarak globalden "omg" falan dedik (orada bedava^^) 3 dakika geçti geçmedi aşağıdaki mesaj belirdi...

ben bizim srodan fake GM lere alışık olduğum için o gerçek GM miydi falan dedim.. birden whoosh efektiyle dükkanım kapandı ve gm abi cool bir şekilde belirip "evet" dedi.. bi 5 dakika muhabbet döndü hatta bir elemanla pvp yaptı ve iyi günler dileyip gitti (ben resimdeki frank)

2moonsta gmler milleti zindanlarda kasıyor
    knightta gmler playerlara karsı savasiyor
    9dragonsta bile hırsızlık yapan gm gördüm
    en boktan bizim sro.
    gmlerin seyinde degiliz
    adam giriyo notice atıp gidiyor.
    wow fln kasıyordur bizim gm veya knight oynuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: seser60

quote:

Orjinalden alıntı: HerculesFarmer

arkadaşlar az önce 2moons'da başımdan geçen bir olayın screenshotlarını size göstermek istedim eğer sro gmleri de bu kadar aktif olsalardı ne ben ne de başkası oyunu gold farmerlar ve spam botlara kızıp bırakmazdı...

2moonsta gmler milleti zindanlarda kasıyor
    knightta gmler playerlara karsı savasiyor
    9dragonsta bile hırsızlık yapan gm gördüm
    en boktan bizim sro.
    gmlerin seyinde degiliz
    adam giriyo notice atıp gidiyor.
    wow fln kasıyordur bizim gm veya knight oynuyordur
    srodki gm ler hakkatten böle deil keşke böle olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

srodki gm ler hakkatten böle deil keşke böle olsa

Alıntıları Göster
    srodaki gm lerin bizlerle pvp yapmalarını isterdim
  • quote:

Alıntıları Göster
    artık gold farmerlar ve spam botlar yok.ama bizim gm lerinde böle olmasıı güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

artık gold farmerlar ve spam botlar yok.ama bizim gm lerinde böle olmasıı güzel olurdu.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

nedense ayni hisse bende kapildim ne ayak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

grafik açısından diyorsanız benim makinede bütün ayarlar low olduğu için öyle dandik görünüyor...ama oyun çok zevkli eğer zamanınız varsa deneyin derim kasması bile zevkli 3-4 günde level 36 oldum bu gece 37-38 de olur başından kalkamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HerculesFarmer

quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

grafik açısından diyorsanız benim makinede bütün ayarlar low olduğu için öyle dandik görünüyor...ama oyun çok zevkli eğer zamanınız varsa deneyin derim kasması bile zevkli 3-4 günde level 36 oldum bu gece 37-38 de olur başından kalkamıyorum

Alıntıları Göster
    2 moons ta dekaron deişmemişki yöneticide bile dekaron.exe gozukuyo yutturdular bize oyunu helal yani werdiim her mb haram olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar59

2 moons ta dekaron deişmemişki yöneticide bile dekaron.exe gozukuyo yutturdular bize oyunu helal yani werdiim her mb haram olsun

Alıntıları Göster
    dekaron 2moons aynı şey..dekaron 2moonsun kore versiyonu ksro gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Stanton

dekaron 2moons aynı şey..dekaron 2moonsun kore versiyonu ksro gibi

Alıntıları Göster
    Grafiklerini Beğenmedim Oyunun Ya
    2MOONs Bu oyun Beklenir Konularu Falan Açılmıştı Okadar Övdüğünüz Oyun Bumuydu Ya ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

tek atarlardı heralde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.