Şimdi Ara

Sro Hakkında Bir Kaç Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sorum : benim bilgisiyarım sro yu calıstırmıyo acaba pc nın ozelliklerindenmidir ?
    pc nin özelikleri: Intel Pentium(R) 4 CPU 2.80 Ghz 2.79 GHZ , 512 MB RAM Ekran kartı GeForce FX5200 128 mb
    İkinci sorum: Sp Farm da cleric ci bulmak zor oluyo baska lwl düşme yöntemi warmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail0809 -- 25 Eylül 2010; 19:57:32 >

• silkroad açmayacak bi bilgisayar değil sorun başka bişeyden kaynaklanıyodur.
    2.si chinese charlarda force açıp da resleme yapabilirsin cleric şart değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

silkroad açmayacak bi bilgisayar değil sorun başka bişeyden kaynaklanıyodur.

Saol aga ama avrupalı benım char Wizz kaç k sp yapmalıyım bu arada ?? 250 yetermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0809

quote:

Saol aga ama avrupalı benım char Wizz kaç k sp yapmalıyım bu arada ?? 250 yetermi ?

500K yap garanti olsun. İlerden 120 level geldiğinde sorun yaşamazsın
  • Dolaylı olarak pcnin özellikleri diye düşünüyorum senin ayarında bir pc vardı açıyordu ama ızdıraptı.. markadan markaya fark eder.. sro oynamak için minimum 2G RAM ve min. 1GB ekran kartı gerek oldugunu dusunuyorum.. diyeceksiniz fazla evet ama bunlar idealler ve multiclient için yeterli rakamlar.. Hele bi işlemcin i7 olursa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

quote:

Orijinalden alıntı: ismail0809

quote:

500K yap garanti olsun. İlerden 120 level geldiğinde sorun yaşamazsın

Saol aga en iyisi ben 1m yapam kafam rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Dolaylı olarak pcnin özellikleri diye düşünüyorum senin ayarında bir pc vardı açıyordu ama ızdıraptı.. markadan markaya fark eder.. sro oynamak için minimum 2G RAM ve min. 1GB ekran kartı gerek oldugunu dusunuyorum.. diyeceksiniz fazla evet ama bunlar idealler ve multiclient için yeterli rakamlar.. Hele bi işlemcin i7 olursa tadından yenmez

Aga sen naptın yha :D ben o makineyle çift degıl bes dene bile acarım sro
    quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Dolaylı olarak pcnin özellikleri diye düşünüyorum senin ayarında bir pc vardı açıyordu ama ızdıraptı.. markadan markaya fark eder.. sro oynamak için minimum 2G RAM ve min. 1GB ekran kartı gerek oldugunu dusunuyorum.. diyeceksiniz fazla evet ama bunlar idealler ve multiclient için yeterli rakamlar.. Hele bi işlemcin i7 olursa tadından yenmez

Aga sen naptın yha ben o makineyle 5 sro acarım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aga saol bir format yetii :D calısıo ayarlarınıda en dusuge eldım kasmıo bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.