Arkadaşlar oyunun SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_330_LEGEND_8 versiyonunu kendi sitesinden binbir güçlükle indirdim ancak kuramıyorum açtığımda ne kadar beklersem bekleyeyim Please wait yazısı duruyo .. Bir defa bir uyarı verdi SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_315_LEGEND_8 yüklemelisin diye onuda indirdim fakat please wait ten öte gidemedim .. Sistem Win 7 x64 .. Hangi versiyonunu yüklemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
hocam setup masaüstünde olsun.. masaüstünden başlatın yüklemeyi.. ilginçtir masaüstünden başlatmadığımda hep donma yaşadım bugüne kadar.. versiyonun eski olduğunu söylüyorsa manuel update ile son yamayı indirin.. please wait yazısının geçmesi uzun sürebilir bekleyin.. v1.330 varken v1.315 istemesi garip geldi bana..
şu an oyunun sitesini açamadığımdan bakamıyorum.. sanıyorum ki şu an son update v1.331 fakat indirilebilir dosya son sürümü v1.330.. yani sürümünüz güncel.. oyun kendini otomatik update ile v1.331 haline getiriyor..
bende win 7 x64 kullanıyorum yok herhangi bir sorun windows ile ilgili..
quote:
Orijinalden alıntı: yorUMut
hocam setup masaüstünde olsun.. masaüstünden başlatın yüklemeyi.. ilginçtir masaüstünden başlatmadığımda hep donma yaşadım bugüne kadar.. versiyonun eski olduğunu söylüyorsa manuel update ile son yamayı indirin.. please wait yazısının geçmesi uzun sürebilir bekleyin.. v1.330 varken v1.315 istemesi garip geldi bana..
şu an oyunun sitesini açamadığımdan bakamıyorum.. sanıyorum ki şu an son update v1.331 fakat indirilebilir dosya son sürümü v1.330.. yani sürümünüz güncel.. oyun kendini otomatik update ile v1.331 haline getiriyor..
bende win 7 x64 kullanıyorum yok herhangi bir sorun windows ile ilgili..
Yardımlarınız için çok saolun arkadaşlar ancak bütün önerilerinizi denedim ancak please wait yazısından öte geçemedim :(:( nasıl olcak bu iş anlamadım. Görev yöneticisinde Bellek (Özel Çalışma Kümesi) 3.900 - 4.500 civarında hep bunun üstüne çıkmıyor acaba nedendir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme