Şimdi Ara

SRO OYNAYANLARIN ÖSS SONUÇLARI...öğrenenler yazarsa güzel olur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KAZANDIĞINIZ OKULu VE BÖLÜMü YAZARSANIZ GÜZEL OLACAKTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 15 Ağustos 2008; 10:05:56 >

• Budayıcı olarak ilk ben yazayım

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği

Sende yaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Budayıcı olarak ilk ben yazayım

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği

Sende yaz?
    Kocaeli Ü. İngiliz Dili ve Edb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Kocaeli Ü. İngiliz Dili ve Edb.

Alıntıları Göster
    İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Alıntıları Göster
    ühüüüüüüü ben yazıcaktım vazgeçtim baksana itü, marmara bolumlerde guzel yazmıyom been
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

ühüüüüüüü ben yazıcaktım vazgeçtim baksana itü, marmara bolumlerde guzel yazmıyom been

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazy_esesli

arkadaşım saçmalama lütfen
    herkes İTÜ'ye gidecek diye bi kaide mi var?
    tahminimce össye giren fazla insan olduğu için açtım bu konuyu...Maksat paylaşım.

@AurorAbeam
    ben bu sene hazırlanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

arkadaşım saçmalama lütfen
    herkes İTÜ'ye gidecek diye bi kaide mi var?
    tahminimce össye giren fazla insan olduğu için açtım bu konuyu...Maksat paylaşım.

@AurorAbeam
    ben bu sene hazırlanıyorum...

Alıntıları Göster
    İkilendirme ve soğutma tuttu bilgisi olan okuyan veya mezun olmuş biri varsa bilgi verirse sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İkilendirme ve soğutma tuttu bilgisi olan okuyan veya mezun olmuş biri varsa bilgi verirse sevinirim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

Yaw gir soğutmaya artık küresel ısınma var zaten klima yapıp yapıp satarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Alıntıları Göster
    quote:

İklimlendirme-soğutma programının amacı, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin kurulması, imâli ve çalıştırılması alanında görev yapacak ara insangücünü yetiştirmektir.İklimlendirme-soğutma teknikerleri kamu kuruluşlarına veya özel kuruluşlara ait fabrika veya imalathanelerde, soğuk hava depolarında çalışabilirler veya özel tamir atölyesi açabilirler.

Programın Amacı: İklimlendirme-soğutma programının amacı, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin kurulması, imâli ve çalıştırılması alanında görev yapacak ara insangücünü yetiştirmektir.

Programda Okutulan Belli Başlı Dersler: İklimlendirme-soğutma programında, matematik, fizik teknolojisinin bilimsel ilkeleri, bilgisayar, iklimlendirme ve soğutma ilkeleri, iklimlendirme sistemleri, koruyucu bakım ve arıza teşhisi gibi dersler okutulur.

Gereken Nitelikler: İklimlendirme-soğutma programında eğitim görmek isteyen bir kimsenin matematik, fizik ve özellikle mekanik konulara ilgi duyulması ve bu alanlarda başarılı olması, şekilleri algılama, gözlerini ve ellerini koordineli bir şekilde çalıştırabilme gücüne sahip olması gerekir.

Mezunların Kazandıkları Ünvan ve Yaptıkları İşler: İklimlendirme-soğutma programını bitirenlere "İklimlendirme-Soğutma Teknikeri" ünvanı verilir. İklimlendirme-soğutma teknikeri makine mühendisinin gözetimi ve yönetimi altında binaları ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin yapımı, kurulması ve çalıştırılması için planlanan işleri yürütür; motorları monte eder, boruları döşer, sistemin bakımı ve onarımını yapar.

Çalışma Alanları: İklimlendirme-soğutma teknikerleri kamu kuruluşlarına veya özel kuruluşlara ait fabrika veya imalathanelerde, soğuk hava depolarında çalışabilirler veya özel tamir atölyesi açabilirler

bunlar ders içerikleri:http://bergamamyo.ege.edu.tr/UserFiles/File/contiklim_tr.htm

• quote:

quote:

İklimlendirme-soğutma programının amacı, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin kurulması, imâli ve çalıştırılması alanında görev yapacak ara insangücünü yetiştirmektir.İklimlendirme-soğutma teknikerleri kamu kuruluşlarına veya özel kuruluşlara ait fabrika veya imalathanelerde, soğuk hava depolarında çalışabilirler veya özel tamir atölyesi açabilirler.

Programın Amacı: İklimlendirme-soğutma programının amacı, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin kurulması, imâli ve çalıştırılması alanında görev yapacak ara insangücünü yetiştirmektir.

Programda Okutulan Belli Başlı Dersler: İklimlendirme-soğutma programında, matematik, fizik teknolojisinin bilimsel ilkeleri, bilgisayar, iklimlendirme ve soğutma ilkeleri, iklimlendirme sistemleri, koruyucu bakım ve arıza teşhisi gibi dersler okutulur.

Gereken Nitelikler: İklimlendirme-soğutma programında eğitim görmek isteyen bir kimsenin matematik, fizik ve özellikle mekanik konulara ilgi duyulması ve bu alanlarda başarılı olması, şekilleri algılama, gözlerini ve ellerini koordineli bir şekilde çalıştırabilme gücüne sahip olması gerekir.

Mezunların Kazandıkları Ünvan ve Yaptıkları İşler: İklimlendirme-soğutma programını bitirenlere "İklimlendirme-Soğutma Teknikeri" ünvanı verilir. İklimlendirme-soğutma teknikeri makine mühendisinin gözetimi ve yönetimi altında binaları ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinin yapımı, kurulması ve çalıştırılması için planlanan işleri yürütür; motorları monte eder, boruları döşer, sistemin bakımı ve onarımını yapar.

Çalışma Alanları: İklimlendirme-soğutma teknikerleri kamu kuruluşlarına veya özel kuruluşlara ait fabrika veya imalathanelerde, soğuk hava depolarında çalışabilirler veya özel tamir atölyesi açabilirler

bunlar ders içerikleri:http://bergamamyo.ege.edu.tr/UserFiles/File/contiklim_tr.htm

Alıntıları Göster
    ktu ( Karadeniz Teknik Unv. ) ye gelenlere gecmis olsn..

• quote:

Orijinalden alıntı: Azt_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: addeath

Niye ki???
  • quote:

quote:

Niye ki???

Alıntıları Göster
    Dandik sehir dandik universite, lazlarla ugrasılmıyo bi sure sonra.. tırlatıyosun anca gezmeye gidilir trapzona.
  • quote:

quote:

Niye ki???

Alıntıları Göster
    @CiGi_27
    geldim
  • quote:

@CiGi_27
    geldim

Alıntıları Göster
    quote:

@CiGi_27
    geldim

iyi güzel hoşgeldin de bişey eksik değil mi??

hani okul,bölüm vs vs.. gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

helal valla hacım cok calısmıs olmalısın
    bende kadir has pc müh.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colorist

quote:

bende kadir has pc müh.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

quote:

bende kadir has pc müh.

yok wallaha görsen hiç çalışmadım nerdeyse.. bu arada sölemesi ayıp kadir has pc müh son tercihimdi (8.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Colorist

quote:

bende kadir has pc müh.

Alıntıları Göster
    kocaeli rafınerı ve petro kımya

• quote:

@CiGi_27
    geldim

Alıntıları Göster
    hade yazayım yaw
    konya selçuk üni. teknik eğitim myo bilgisayar bolumu
    @addeath
    pühh desene yırttım karadeniz teknik uni de yazdıdım olmadı sevindim bak şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 16 Ağustos 2008; 0:12:04 >
  • quote:

hade yazayım yaw
    konya selçuk üni. teknik eğitim myo bilgisayar bolumu
    @addeath
    pühh desene yırttım karadeniz teknik uni de yazdıdım olmadı sevindim bak şimdi

Alıntıları Göster
    Ben Fakülteyi bitireli yıllar oldu ama, kardeşim Ankara Gazi Otomotiv Öğretmenliğini kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Ben Fakülteyi bitireli yıllar oldu ama, kardeşim Ankara Gazi Otomotiv Öğretmenliğini kazandı

Alıntıları Göster
    USA Nasa uzay bilimleri teknolojisi burslu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.