Şimdi Ara

SRO OYNAYANLARIN ÖSS SONUÇLARI...öğrenenler yazarsa güzel olur... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

Olabilir

ciddi değilsin dimi??

hay tutamadım şu dilimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

Dandik sehir dandik universite, lazlarla ugrasılmıyo bi sure sonra.. tırlatıyosun anca gezmeye gidilir trapzona.

sen trabzonda okuduğuna eminmisin?

bence tam tersi üniversite çok güzel eğer mühendislik bölümündeysen süper. lab lar araç gereçler eğitim çok ii yani... şehir çok dandik bi ünili olarak yapacak pek fazla bişi yok... ve trabzon da laz yoktur rize ve ilerisinde laz vardir ben 1 senedir trabzondayim 1 tane laz görmedim...
    edit: ve ben iyi bir eğitim almak istiyorum ortam o kdr da önemli değil diyosan ktü tam size göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 15 Ağustos 2008; 18:14:12 >

• eskişehir osmangazi istatistik
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_esesli

@umutsro

yok üniversite kotu deilde akşam babamla konusacaz ondan yoksa gayet guzel bir üniversite zaten ekim 6 da acılcakmış universite anlıcan millet okula giderken ben yatıcam benim bolumume 60 kişi aldılar sınıflarda sanırım 20 veya 30 ar kişilikmiş buradan daha cok bilgi alırsın
    http://alaeddin.cc.selcuk.edu.tr/bolumler/bilgisayar/index.htm vehttp://alaeddin.cc.selcuk.edu.tr/genelbilgi/index.htm
    buyurunuz. birde her üniversitenin üstün olduğu bölüm farklıdır istisnalar hariç

Teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: umutsro
    Teşekkürler..

önemli değil herzaman istediğiniz bir üniversite yada bölüm hakkında bilgi verebilirim araştırmaya zamanı olmayanlar için

yaw bu arada hiç kimse yokmu konyaya gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

quote:

hade yazayım yaw
    konya selçuk üni. teknik eğitim myo bilgisayar bolumu (ama gidip gitmicem belli deil)
    @addeath
    pühh desene yırttım karadeniz teknik uni de yazdıdım olmadı sevindim bak şimdi

Selçuk üni gidilmeyecek kadar kötümü? yoksa bolume gore değisiyor mu?

dostum selçuk iletişim mezunuyum...
    rtv okudum...
    kampüste ve şehirde çok rahat edeceğine garanti ederim...
    genelde olay falan çıkmaz, öğrencilerin gittiği belli başlı yerler vardır.
    hoş değişik yerler de var da biraz araştırman gerek.
    ayrıca kampüse gelirsen türkiye deki sayılı büyük ve yerleşik kampüslerden.
    geçen yıl kampüs içine tramvayın girmesi de büyük kolaylık oldu...
    selçuk ile ilgili sorularınız varsa yardımcı olabilirim...
    saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Dandik sehir dandik universite, lazlarla ugrasılmıyo bi sure sonra.. tırlatıyosun anca gezmeye gidilir trapzona.

sen trabzonda okuduğuna eminmisin?

bence tam tersi üniversite çok güzel eğer mühendislik bölümündeysen süper. lab lar araç gereçler eğitim çok ii yani... şehir çok dandik bi ünili olarak yapacak pek fazla bişi yok... ve trabzon da laz yoktur rize ve ilerisinde laz vardir ben 1 senedir trabzondayim 1 tane laz görmedim...
    edit: ve ben iyi bir eğitim almak istiyorum ortam o kdr da önemli değil diyosan ktü tam size göre...

guselım o etrafında gorduklerın laz.. ayrıca iibf si pok gibidir musendislikleri ii olabilir bi suru gotu kalkık hoca war ustune ustun akp lilerde geneli neyse etrafına ii bak goruceksın ayrıca laz ları kotulemedık sagolsunlar 3 sene de onlar gibi konusmaya basladım... merkezdekiler birazdaha medeniyet gordukleri icin belki sana oyle geldi ama artist olmasalar ii komik insanlardır bozulmasınlar bana severım laz ları..

• quote:

Orjinalden alıntı: brEath23
    rtv okudum...
    saygılar..

sağol arkadaşım evet kampüs içinde bölümüm belki biliyorsundur hukuk fakultesi ile arasında bir cadde geçiyo hukuk'un altında bolum haritadan baktığım kadarı ile evet kampus baya buyuk cok guzel bir kampüsü var birde konyada boyle akşam arkadaşlarla takılacağamız yerler varmı acaba bunu cok merak ediyorum zaten amcamın kızı iki yıldır orada okuyor ee gostersin artık dimi teşekkür ederim

• quote:

Laflarına dikkat etsen iyi edersin.. !!!
  • quote:

quote:

rtv okudum...
    saygılar..

sağol arkadaşım evet kampüs içinde bölümüm belki biliyorsundur hukuk fakultesi ile arasında bir cadde geçiyo hukuk'un altında bolum haritadan baktığım kadarı ile evet kampus baya buyuk cok guzel bir kampüsü var birde konyada boyle akşam arkadaşlarla takılacağamız yerler varmı acaba bunu cok merak ediyorum zaten amcamın kızı iki yıldır orada okuyor ee gostersin artık dimi teşekkür ederim

arkadaşlarınlar rahat rahat takılabileceğin tonlar yer var dostum merak etme...
    canlı müzik yapan yerler gece 4 lere kadar açık kafeler vs vs
    hele kampüs yakınındaki Bosna Hersek mahallesi -orayı apartmanları görünce tanırsın- uyanışa geçti diyebilirim.alışveriş merkezleri parklar halı sahalar vs vs vs .... bi sürü şey...mutlu olacaksındır emin ol...

• Daha ÖNce Fizik Ögretmenliğini Bazı Sorunlardan Dolayı Bırakmıstım Bu Yıl Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil Bölümünü Kazandım İnşallah Bu Yıl Cok Güzel Olacak Kızların İcinde
  • BENDE ÇANAKKALE GÜZEL SANATLAR SİNEMA TELEVİZYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

İkilendirme ve soğutma tuttu bilgisi olan okuyan veya mezun olmuş biri varsa bilgi verirse sevinirim...

2 yıllık mı bu?

Ben teknik eğitim fakültesinden mezunum tesisat öğretmenliğinden marmarada enerji öğretmenliği diyede geçiyor ve iklimlendirme soğutma bizim gördüğümüz alanlardan sadece birisiydi.İklimlendirme ve soğutma klima sistemlerini esas alır zevkli bi bölümdür işinde uzman olurda kendini verirsen tükenmeyecek bir alan.

Bu arada bir arkadaş elektrik öğretmenliğini kazanmış çok güzel bir bölüm aslında öğretmen olma şansın yüksek çünkü kontenjanlar açılıyo ki bunları konuştuğum lise yönetimleri söylediler.Bölümünün kıymetini bil.

Son olarak teknik eğitim fakülteleri insana çok şey kazandırır bunu 4 yıllık tecrübemle söylüyorum gerçekten her yönden geliştirirsiniz kendinizi

Saol

• Lanet olsun içimdeki sro sevgisine beni petro kimyadan etti valla (İTÜ)
  • abant izzet baysal gerede kampüsünde we etrafında ew arkadaşı aranıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brEath23

quote:

quote:

rtv okudum...
    saygılar..

arkadaşlarınlar rahat rahat takılabileceğin tonlar yer var dostum merak etme...
    canlı müzik yapan yerler gece 4 lere kadar açık kafeler vs vs
    hele kampüs yakınındaki Bosna Hersek mahallesi -orayı apartmanları görünce tanırsın- uyanışa geçti diyebilirim.alışveriş merkezleri parklar halı sahalar vs vs vs .... bi sürü şey...mutlu olacaksındır emin ol...

vay beee. okul bitti.
    konyaya gidecekler hiç düşünmesin, gitsin. bosna hersek acayip değişti. ev kiraları ucuz. vs.vs. öğrenciler için ideal bir şehir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.