Şimdi Ara

SRO OYNAYANLARIN ÖSS SONUÇLARI...öğrenenler yazarsa güzel olur... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu açan arkadaşa çok tşk ederim çünkü sro oynayan arkadaşların hayattan ne kadar koptuklarını ya da kopmadıklarını dertslerden ne ölçüde uzaklaştıklarını ve de hayatın sro olmadıgını dha ii görebilmesi için büyük bir fırsat
    ben okulu bitirdim sayılır:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ld_52

USA Nasa uzay bilimleri teknolojisi burslu

Seni zaten bi usa lılar alır
  • crazy_esesli, trapzonu kotulemek ıcn yazmadım snrm diger sehirlerde de aynı sorun wardır ucuk ev kiraları olsn esnafın ogrenciye gecirme politikası olsn fln bide artıst yerel halk oldumu ki bu trapzonda war insan tırlatıyo. KTU e gelincede turkiyenin 3. en eski ve buyuk bi alana yayılmıs bi unvsite sehirde hava alanıda war sehirde ,otobusler cekılmıez stn 18 saat civarı, ama 5 sende de 3 kez sınav sistemini degistıren kararsız bi unvsite... ( bu senede yeni bitane gelicegi konusuluyo onuda sayıp 3 yazdım)

ktu yu kazanda warsa uzulmsen yani gene kotunun icinde iidir ayrıca kazanıpta hangi yurt daha veya nerde eve cıkmalı gibi yardım isteyen olrsa msj ata bilr yardm etmeye calsrm.. en azndan iyi kotu yanlarını soylerım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilsengenc

bu konuyu açan arkadaşa çok tşk ederim çünkü sro oynayan arkadaşların hayattan ne kadar koptuklarını ya da kopmadıklarını dertslerden ne ölçüde uzaklaştıklarını ve de hayatın sro olmadıgını dha ii görebilmesi için büyük bir fırsat
    ben okulu bitirdim sayılır:D

Teşekkür Ederim Teveccünüz.

@umbaba
  • benim ablam girdi ÖSS ye 360 puan boğaziçi mat. kazandı baya inekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

benim ablam girdi ÖSS ye 360 puan boğaziçi mat. kazandı baya inekti

360 demek.. dile kolay Tebrik ederim

• beni nie tebrik edion Bende sbsden Burs kazandım devlet bursu 3 ayda 190 ytl

NOt:7. sınıfa geçiçek birine göre güzel bi para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 15 Ağustos 2008; 14:30:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifesGood®

İkilendirme ve soğutma tuttu bilgisi olan okuyan veya mezun olmuş biri varsa bilgi verirse sevinirim...

2 yıllık mı bu?

Ben teknik eğitim fakültesinden mezunum tesisat öğretmenliğinden marmarada enerji öğretmenliği diyede geçiyor ve iklimlendirme soğutma bizim gördüğümüz alanlardan sadece birisiydi.İklimlendirme ve soğutma klima sistemlerini esas alır zevkli bi bölümdür işinde uzman olurda kendini verirsen tükenmeyecek bir alan.

Bu arada bir arkadaş elektrik öğretmenliğini kazanmış çok güzel bir bölüm aslında öğretmen olma şansın yüksek çünkü kontenjanlar açılıyo ki bunları konuştuğum lise yönetimleri söylediler.Bölümünün kıymetini bil.

Son olarak teknik eğitim fakülteleri insana çok şey kazandırır bunu 4 yıllık tecrübemle söylüyorum gerçekten her yönden geliştirirsiniz kendinizi

• milletin baya iimiş.
    Benimde Kıprıs oldu

Doğu Akdeniz Üni. Bilgisayar Mühendisliği Burslu

Hayırlısı artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

beni nie tebrik edion Bende sbsden Burs kazandım devlet bursu 3 ayda 190 ytl

NOt:7. sınıfa geçiçek birine göre güzel bi para

ben sbs bursunu kastettim zaten

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar

• Marmara üniversitesi elelktronik haberleşme
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: c0ld_52

USA Nasa uzay bilimleri teknolojisi burslu

Seni zaten bi usa lılar alır

yekta amca sen beni öldürecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Kocaeli Ü. İngiliz Dili ve Edb.

Kocaeli Ü. elektronik haberleşme
    Tanışalım dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

crazy_esesli, trapzonu kotulemek ıcn yazmadım snrm diger sehirlerde de aynı sorun wardır ucuk ev kiraları olsn esnafın ogrenciye gecirme politikası olsn fln bide artıst yerel halk oldumu ki bu trapzonda war insan tırlatıyo. KTU e gelincede turkiyenin 3. en eski ve buyuk bi alana yayılmıs bi unvsite sehirde hava alanıda war sehirde ,otobusler cekılmıez stn 18 saat civarı, ama 5 sende de 3 kez sınav sistemini degistıren kararsız bi unvsite... ( bu senede yeni bitane gelicegi konusuluyo onuda sayıp 3 yazdım)

ktu yu kazanda warsa uzulmsen yani gene kotunun icinde iidir ayrıca kazanıpta hangi yurt daha veya nerde eve cıkmalı gibi yardım isteyen olrsa msj ata bilr yardm etmeye calsrm.. en azndan iyi kotu yanlarını soylerım.

arkadaşım ben zaten üniversiteyi kötülemedim aksine evet ktu cok iyi bir universite ve bence turkiyede ilk 10'a girebilir . aksine ktu tutsaydı giderdim ben maksat şaka olsun diye dedim zaten dediğin doğru türk esnafı bi yabancıya bide öğrencilere geçirme politikası var doğru diyosun napalım yapacak bişey yok kaderimiz bu.

• Ytü İnşaat Müh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_esesli

hade yazayım yaw
    konya selçuk üni. teknik eğitim myo bilgisayar bolumu (ama gidip gitmicem belli deil)
    @addeath
    pühh desene yırttım karadeniz teknik uni de yazdıdım olmadı sevindim bak şimdi

Selçuk üni gidilmeyecek kadar kötümü? yoksa bolume gore değisiyor mu?
  • @umutsro

yok üniversite kotu deilde akşam babamla konusacaz ondan yoksa gayet guzel bir üniversite zaten ekim 6 da acılcakmış universite anlıcan millet okula giderken ben yatıcam benim bolumume 60 kişi aldılar sınıflarda sanırım 20 veya 30 ar kişilikmiş buradan daha cok bilgi alırsın
    http://alaeddin.cc.selcuk.edu.tr/bolumler/bilgisayar/index.htm vehttp://alaeddin.cc.selcuk.edu.tr/genelbilgi/index.htm
    buyurunuz. birde her üniversitenin üstün olduğu bölüm farklıdır istisnalar hariç

• OKS Yazsam Olurmu
  • Kocaeli üni. İngilizce öğretmenliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

Kocaeli üni. İngilizce öğretmenliği

Tekrar Tüm Arkadaşları Tebrik Ediyorum...

Kocaeli Üniversitesi'ni Tuttruran Bayağı Arkadaş Var Sanırım... Siz Şimdi Club de Kurarsınız...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.