Current Character Level Planned Character Level bunlari anlamaıdm arkdasım biraz kullanmasını anlatsana mesela ben 58 heuksal BUYUSUNu sadece maxlamam icin ne kadar SP gerekiyor bunu ogrenmek istiyorum nasıl yapabilirm nerden neye tıklyacaigm
Bak current character lvl e şu an senin adamın nasılsa ( hangi skill ler kaç lvl ise) işaretliceksin. Daha sonra planned character lvl e açmak istediğin skilleri işaretle. Sonra calculate de.
bnm sonuc bu cıktı. 3 farkla sp farm yapıyorum herzaman su an lv28....bu sp yi toplayabilmem için 3 fark devam etmem yeterli olur mu?
Arkadaşım ßu Ne Yaw...Lv Kaçı Hesapladın Sen ??...107k sp çıkmış....ßiraz Yazkıl Lvleri Hesaplayın Ki Daha Rahat Olsun...Ama Bunun İçin 3 Fark Rahatlıkla Yeter...
NOTİCE: Kaç Fark ßırakmanız Gerektiğini ßulmak İçin Required EXP' yi Required SP EXP' e ßölüyoruz We Çıkan Oranı Oyunda Herhangi ßir Monster Kestiğimizde Gelen EXP ile SP EXP Oranına Eşitlioruz...Oranlar Aynı Olana Kadar Farkı Çıkarıoruz....Şu Anda ßu Arkadaşın Oranı 16 Ciwarında Yani EXP, SP EXP'nin 16 Katı...Anlatabildiysem Ne Mutlu ßana
bnm sonuc bu cıktı. 3 farkla sp farm yapıyorum herzaman su an lv28....bu sp yi toplayabilmem için 3 fark devam etmem yeterli olur mu?
Arkadaşım ßu Ne Yaw...Lv Kaçı Hesapladın Sen ??...107k sp çıkmış....ßiraz Yazkıl Lvleri Hesaplayın Ki Daha Rahat Olsun...Ama Bunun İçin 3 Fark Rahatlıkla Yeter...
NOTİCE: Kaç Fark ßırakmanız Gerektiğini ßulmak İçin Required EXP' yi Required SP EXP' e ßölüyoruz We Çıkan Oranı Oyunda Herhangi ßir Monster Kestiğimizde Gelen EXP ile SP EXP Oranına Eşitlioruz...Oranlar Aynı Olana Kadar Farkı Çıkarıoruz....Şu Anda ßu Arkadaşın Oranı 16 Ciwarında Yani EXP, SP EXP'nin 16 Katı...Anlatabildiysem Ne Mutlu ßana
su anda 28 lvlım sadece fire ve bicheon gidiyorum ve herşeyini açmayı planlıyorum.hedef tabiki lv70 olmak....söylediklerini biraz anladım galiba ama cok degil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme