Şimdi Ara

SRO'ya rakip oyun!!(Scions of Fate) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun fena değil ama silkroad yerini tutmaz ama ben beğenmedim söyleyeyim japon çizgifilmi gibi oyun
  • yaw beyler ben indirmek için linle tıkladım olmadı yaw bi yardım eder misiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotregrA

yaw beyler ben indirmek için linle tıkladım olmadı yaw bi yardım eder misiniz

oyunu daha hızlı ve kesinti olmadan indirmek için önce bu programı indir.http://www.freedownloadmanager.org/download.htm
    sonra bunu..http://www.download.com/Scions-of-Fate/3000-7537_4-10627931.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 18 Şubat 2007; 14:51:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BrokeNHearT_

quote:

yaw beyler ben indirmek için linle tıkladım olmadı yaw bi yardım eder misiniz

oyunu daha hızlı ve kesinti olmadan indirmek için önce bu programı indir.http://www.freedownloadmanager.org/download.htm
    sonra bunu..http://www.download.com/Scions-of-Fate/3000-7537_4-10627931.html

tmm saol oldu
    peki ortalalama bi sure vierirmisiniz kaç saaate iniyo oyun

• yok ya ben sroya devam cızgı fılm gıbı aynen ...
  • 1:30 saat ve 1 saat arası bişeyde iniyor
  • ya bn hepsini geçtimde biri orda knight i bile 20 m kisi oynuo demis ( bile) bu bile noluo ... sanki knight super bi oyun gibi .... eer knight dan kotu bi oyunsa zaten oynanmaz.
  • yeni bi oyuna başlamak için kötü bi zaman finallarden çaktık bu dönem bari ders bırakmamam lazım o yüzden alabilirsek pabuçla sroda kasmaya devam edicem artık yazın bol bol deneriz bu tür oyunları

bence yeni bi oyuna başlamak biraz kötü olur öğrenci arkadaşlarımız için yeni bi oyunu öğrenmesi falanı filanı bayaga uzun sürer bide oyun sararsa iyice çuvallarız o yüzden bildiğimiz işi yapalım sroya devam
  • oyunda nickler lvlar alabılırmıyım
  • yaw ben indirmeye basladım hızlı indirmek için programı da indirdim zipli bi dosya acıldı
    içinde sadece bi dosya war onda da cok uzun yzılar wardı neyse 13 saat gösterdi ve 10 dakka yuzde 1 ilerledi
    ozur dlerim basınıza da bela oldum ama bu konuya da bi acıklık getirimisiniz
  • bence de pek güzel diil gibi ama tabi ss lerden bi şey anlaşılmmıyo ama kesinlikle Sro nun yerini tutamaz
  • @erpachotoe

kardse bisi sorcam şmdi programdan indirmeye basladı tmm da hala cok yawas iniyo bağlantımda yawas değil nedenini biliyorsan bi söyler misin
  • lol bi oyun yani kardesim bile bundan daha gusel cizim yapar
  • quote:

@erpachotoe

kardse bisi sorcam şmdi programdan indirmeye basladı tmm da hala cok yawas iniyo bağlantımda yawas değil nedenini biliyorsan bi söyler misin

bendede öyle göstermişti ama zamanla iniyor o 13 gösterdi 5 gösterdi sonra hızlı bir şekilde indi
  • bence oyunun animasyonları çok kötü indirmeye değmez
  • peh zamanınıza yazık
  • bence ss falan koyarsan daha iyi olur
  • quote:

@erpachotoe

hızlı indirmesi için verdiğim linki tıkla hemen önünde DOWNLOAD war ona tıklıyıp yükleyeceksin..sonra programı açıcaksın açınca oyunun sitesine girip oyunu yüklüceksin o hızlı yüklemesi için kurduğun prog. devreye girecek ok diceksin 1 buçuk saate iniyo
  • sro ya rakip mi bidaha dusun
  • kasmayın bu kadar giden gitsin...server traffic azalıriyi iyi manyak oyunmuş oynaın hepiniz
    EDIT:(post kasmak olmasın diye yaptım)kararımı değiştirdim dikkatlice düşündükten sonra
    indiriyorum şimdi
    oyun bana Ragnarok Online ı anımsattı yaws

%2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXSlipknoTXX -- 19 Şubat 2007; 19:13:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.