Şimdi Ara

SRO'ya rakip oyun!!(Scions of Fate) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR

BENCE ÇOK GÜZEL BİR OYUN DUYDUGUMA GÖRE DÜNYADA 700 MİLYOM KİŞİ OYNUYORMUŞ :p BUNDAN SONRA BU OYUNDAYIM GRAFİKLER MÜTHİŞ ÖTESİ HAYDİ BÜTÜN SRODAŞLAR S.O.F ONLİNE A HAYDİ HAYDİ BIRAKALIM SRO'YU BURAYA TAKILALIM BEN BIRAKTIM SİSDE BIRAKIN YA YA YA ŞA ŞA ŞA S.O.F ONLİNE ÇOK YAŞA :D

yok yaaw hepiniz gelmeyin lag dc baslar sora burada biter
  • bırak bunları bunlar reklam kokan hariketler mayk
  • exp ve sp olaylarıyla skiller hakkında biraz bilgi verirsen sadece lagdan bıktığım için bu saçma yunu oynayabilirim
  • oyun tam bir mario nun online hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

oyun tam bir mario nun online hali

o şeref knight online a ait
  • aman knight deme kafam atıo, adamlar kafalrına göre item siliyor hiç değilse silkroadda böle sorunlar yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

exp ve sp olaylarıyla skiller hakkında biraz bilgi verirsen sadece lagdan bıktığım için bu saçma yunu oynayabilirim

sp deilde ki die bişey war ama farm yapmaya fark bırakmaya gerek yok zaten fark bırakamıyosn galiba yani salla sp kasma falan gerekmiyo exp kasmak biraz daha zor ama zevkli lag ve dc yok grafikler burdan göründüğünden farklı ve oyunda oyunun kendi dandirik şarkılarını dinlemek yerine kendi şarkılarını koyabiliyosun winamp gibi bi sistemi war :)
  • grafiklerini sevmedim benim için bi oyunda grafikler birinci plandadır
  • bu oyun silkroadın eline su bile dökemez
  • BENCE BU OYUNUN EFEKTLERİ HİÇ İYİ DİĞİL
  • banada lol gibi geldi ama sro ya giremdiğimiz zaman kasarız

edit:zevkine
  • Karakterler çok komik
  • INDIRECEM BAKALIM
  • uyduruk firması var bu oyunun silkroad ise joymax dünyaca tanınmış bi oyun firması hiiç kimse rakip olamaz ne knight ne de bu oyun oyun dedin böle olcak sro gibi zor olucak zevkli olacak hemen bitince anlamı olmaz sürükleyici olmazherkes 80 olur herkes bırakır oyunu
  • hadi arkadaşlar özellikle aga 5k plsciler gitsin bizde rahatlayalım
  • hadi arkadaşlar özellikle aga 5k plsciler gitsin bizde rahatlayalım
  • SRO'daki party sisteminin knighttaki gibi olmaması büyük eksiklik bu durumn çok sıkıyo iş birliğiyle eğlenerek yanyana savaşarak konuşmak sohbet etmek gibisi yok ne öle bütün gün tek başına kas dur.
    bu oyununda party sistemi knighttaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 25 Şubat 2007; 0:01:35 >
  • sro oyanamayı beceremeyip bu oyuna güzel diebilen arkdaşlar siz en iyisi sro yu bırakında bizde sizin gibi salak salak ortalıkta dolaşan charlardan kutulalım. Bu neya sega tarzı bir oyun galiba görsellik efekt ve grafik tam anlamıyla sro 1000/1 i bile değil.
  • Herkesin oyun hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum.yeter artık konu çok uzadı.Kimse başka bişey post etmesin.Oyun hakkında konuşmak isteyenler diğer oyunlar bölümündeki scions of fate konusunun altına yazsınlar yazacaklarını.Konu uzadıkça uzadı ve post kasma amaçlı bi platform haline dönüştü
  • sroya rakıp pyun olabılır am benım gozumde olamaz cunku alısmısım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.