Şimdi Ara

SRO'ya rakip oyun!!(Scions of Fate) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sro nun s si bile olamaz ama yinede paylaşim için saol
  • SRO yu tahtından indirecek tek bir oyun var oda WOW,ayrıca SUN da CB den çıksın,sro KO gibi olacak.
  • güzel oyunmuş
  • fenasi sun da cb den çıksın ne demek ben anlamadım da açıklarsan sevinirim??
  • beleş dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

fenasi sun da cb den çıksın ne demek ben anlamadım da açıklarsan sevinirim??

SUN..online oyun ismi,grafik hikaye süper ötesi...

CB..closed beta ,yani davetiye ile register oluyorsun.Herkese açık değil oyun şu an...

Not:DH de SUN başlığı var,merak edenler bakabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: janissaryy35

oha bi oyunu 70 milyon kişi nasıl oynayabilir ya ...

oyun 2004(tam emın deıLım tarıhten) ten berımı ne var ve 2005 te en ii oyun oduLu gıbı bısı alMıs
  • sroya rakıp falan olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

SRO yu tahtından indirecek tek bir oyun var oda WOW,ayrıca SUN da CB den çıksın,sro KO gibi olacak.

sro nun bı tahtımı var

hem sof La sro bence cok ayrı oyunLar oyle yoq taht tan ındırmı fln bos seyLer
  • walla ben tavsiye ederim lag ve dc derdi yok grafiklerin srodan aşağı kalır yanı yok sp derdi de yok...

Not: ayrıca charınızı serverdan servera atlatabiliyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 18 Şubat 2007; 23:05:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrokeNHearT_

walla ben tavsiye ederim lag ve dc derdi yok grafiklerin srodan aşağı kalır yanı yok sp derdi de yok...

+1000000001
  • Bu mu SRO ya rakip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissMyNuke -- 18 Şubat 2007; 23:11:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _nickmikyok_

Bu mu SRO ya rakip

aslında bişey söyliim böle SS'lere ve videolara bakıp bişey anlaşılmıyo oyuna bi gir kalite ortaya çıkıyo ama tabi zorlamıyorum hepiniz gelmeyin lag dc baslar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 18 Şubat 2007; 23:13:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

quote:

Orjinalden alıntı: BrokeNHearT_

walla ben tavsiye ederim lag ve dc derdi yok grafiklerin srodan aşağı kalır yanı yok sp derdi de yok...

+1000000001

bundada ki var ama sp kdr fasLa kasmıo(dur ın$)
  • Arkadaşım Kusura Bakma Ama Bu Oyun Çocuk Oyunu :)

Sro'ya Rakıp Yok Bence
  • SRO ya rakip ucretsiz oyun Rappelz olabilir ancak ... cogu mmorpg siteleri ve incelemelerde silkroad dan daha yuksek puan aliyor ...

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/overview/gameID/274
  • SoF o kadar da güzel değil

silkraodın görselliği daha iyi
  • sofu yükledim 2 gün sonra sildim
    o ne be canavarı olduruyosun saçma bi şekilde fırlıyo
    grafikler berbatmış aynı zamanda
  • BENCE ÇOK GÜZEL BİR OYUN DUYDUGUMA GÖRE DÜNYADA 700 MİLYOM KİŞİ OYNUYORMUŞ :p BUNDAN SONRA BU OYUNDAYIM GRAFİKLER MÜTHİŞ ÖTESİ HAYDİ BÜTÜN SRODAŞLAR S.O.F ONLİNE A HAYDİ HAYDİ BIRAKALIM SRO'YU BURAYA TAKILALIM BEN BIRAKTIM SİSDE BIRAKIN YA YA YA ŞA ŞA ŞA S.O.F ONLİNE ÇOK YAŞA :D
  • Oyundaki karakterleri süper mario dakilerine benzettim ben biraz çizgifilm tarzı bı oyuna benzıyo ama yinede hoş denemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.