Şimdi Ara

Sroya geri dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ii günler forumda aradım ama bulamadim heralde ii de bakamadim sizden bisi isticektim 2 sene önceleri sro oynuyodum sonra sıkıldım charim sattim nukker bi charim wardi ama nasıl statlar werdigimi hatirlamiyorum beni yönlerndirirmisiniz tekrar baslicamda bide avrupa serverimi tavsiye edersiniz çini mi

Not : Verilen siteye girdigimde need for speed reklami war baska bisi yok ondan bu konuyu açtım
    http://www.nivlam.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 19 Haziran 2009; 9:58:30 >

• nukerin stat olayi: "ınt" dir.

avrupa server çin server derken avrupa karakter yada avrupalı dmek istedin

bence sana gore en ıyıs gene bı nuker aç devam et belli biyerden sonra char arayısına girersin zaten..

nivlam kapandı diye biliyorum..
  • tesekkur ederimm saolun
  • bisi dicem ama kızmak yok :D peki bu çin le avrupa ne oluyo
  • Çin charlar senin 2 sene önce oynadığın nuker glavier blader gibi charlar..Avrupa charlar ise wizard olsun warlock olsun bu charlar..
  • wallahi ben internetten bi sro indirdim ama artik hangsi bilmiyom karanbole gircez artik server seçiyom simdi :D Bilgilerinizi benle paylastiginiz için saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmedğin yerlerden de indirme sakata gelmeyesin
  • Aşağıdaki konuyu incelemeni tavsiye ederim.Build seçiminde yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_25174035/tm.htm
  • yha bırak kardeş bu oyun oynanmaz okul hayatın biter walla
  • hocam ne okulu okul biteli 3 sene oldu :D bide oyunu sitesinden indirdim yaw :D kendi sitessinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 19 Haziran 2009; 18:24:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

yha bırak kardeş bu oyun oynanmaz okul hayatın biter walla

hayatta herşeyin fazlası zarardır bunu unutma.
  • ya boş versene ne güzel bırakmışsın işte....
  • bıraktıkta o thief ligin cervan aypmanın cervan korumanın tadi yok başka bi yerde be ah be ne günlerdi 5 kişi koca öküzü koruyoduk :D
  • sro logosuna tikliyom ilk bi 20 sn bekliyo sonra ilk olarak

1 nolu resim sonrada 2 nolu resim karsima cikiyo

http://www.upload.gen.tr/resim.php/s6/djx998ff/bu_ne.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 19 Haziran 2009; 21:05:10 >
  • ii akşamlar arkadaşlar ya yanliş hatirlamiyosam fire nukker de is yaramaz skiller wardi sizde bilitosaniz sölermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agamemnonizmir

ii akşamlar arkadaşlar ya yanliş hatirlamiyosam fire nukker de is yaramaz skiller wardi sizde bilitosaniz sölermisiniz

Fire Combustion serisi açmana gerek yok.Fire wall serisini de sp çok olunca aç.Onun dışında silah skilli açmayacaksan Flame Body serisini de açmana gerek yok.
  • peki hangi skilleri acayim strike smash la illusion nu actim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamemnonizmir -- 22 Haziran 2009; 11:00:22 >
  • arkadaslar ilk bi olympus serverda actim char orda hiç benim lvlimde insan yoktu nerdeyse hepsi +60 satis yapiyolarda hangi serverda acmam gerek new serverlarda aciyom onlarda da nuker char yok galiba
  • Satılık 81 lW FF Glavier var Ucuz bi miktarda bırakmayı planlıyorum almak istersen konuşalım erdincsahin@trabzonum.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.