Şimdi Ara

SRS ve Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben Vista Home Basic 32bit işletim sistemi kullanıyorum Ses kartım onboard Realtek AC'97 ben bu sistem üzerine SRS yi yüklüyorum ama SRS yüklediğim zaman ses tamamen gidiyo bilgisayardan ses alamıyorum sistemden kaldırdıktan sonra tekrar REaltek driverini varsayılan seçersem o zaman düzeliyo sizce neden böyle yapıyo olabilir çözümü nedir? daha önce bu konuyu açmama rağmen kimse ilgilenmedi bu sefer birileri baksın lütfen!

• SRS Audio Sandbox vista versiyonunumu kulanıyorsun xp mi.. oda olabilir..
  • bnde önce öyle düşündüm sonra kendi sitesinden indirdim SRS yi orda da Xp/vista yazıyodu ama yine de işe yaramadı ses alamadım yine
  • ya birileri yardımcı olsun lütfen 2. kez açıyorum bu konuyu bu forum ne işe yarar ya
  • Windows ses ayarlarını aç. master ile wave ses seviyelerini yüksek bir konuma getir, kapat. Daha sonra denetim masasına gir. Ses efekti ses ayarlarından ses sekmesine gel. "Ses çalarken" kısmındaki "varsayılan aygıt"ı değiştir. Birisi senin ses kartındır diğeri programın atadığı sanal ses kartı. Tekrar Windows ses ayarlarını aç. Tekrar ses seviyelerini yükselt. Bu arada SRS programı açık ve enable konumunda olsun. Ben bu şekilde kullanıyorum.
  • windows ses ayarları ile ddenetim masasındaki ses aynı değil mi?? ben windows ses ayarlarını bulamadım da :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiphoprider

windows ses ayarları ile ddenetim masasındaki ses aynı değil mi?? ben windows ses ayarlarını bulamadım da :S

Aynilar bagimsiz olsa zaten sprunlar ortaya cikar...

Ses ayarini bulmadiysen sistemden ses kartinin dogru bir bicimde çalişip calişmadigi ögrenebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows ses ayarına tabi ki denetim masasından da ulaşabilirsin. Ama önce ses ayarına geleceksin yani şu her tür ses seviyesinin bulunduğu mixer'i açacaksın. Ben saat yanındaki hoparlöre çift tıklıyorum, bence daha kolay. Sonrasında denetim masasından varsayılan aygıt olarak ses kartı seçeneğini değiştirip tekrar ikinci bir mixer açacaksın. Zaten hemen yeni açılan mixer'in farklı olduğunu görürsün.
     SRS ve Vista

SRS ve Vista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 22 Temmuz 2008; 14:02:48 >

• tmm saolun ama ben başlıkta da yazdığım gibi vista kullanıyorum ve vista da bu gösterdiğiniz paneller yok
  • Sistem simgelerinde(Görev çubuğunun sağında) hoparlör simgesine sağ tıkla.Kayıttan yürütme aygıtlarına gir ve Hoparlörlere çift tıkla.Orada bütün özellikler var.Aşağıda da yapılandırma özellikleri var.
  • şimdi tek bi sorun kaldı bütün bu uygulamaları vista da nasıl uygulayabilirim yani aslında benim durumumda biri olsa daha iyi anlaşıcakmışz gibme geliyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.