Şimdi Ara

Windows 8 Bass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bass vurmuyor ses fln var ama bass az sanırım. bilen varmı?

• bilgisayarının ses kartının programı vardır onu bul çoğunlukla altta sağda saatin yanında olur onu aç varsa oradan eğer öyle özelliği varsa yapabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

bilgisayarının ses kartının programı vardır onu bul çoğunlukla altta sağda saatin yanında olur onu aç varsa oradan eğer öyle özelliği varsa yapabilirsin .

hocam ses kartının programı yüklü değil sanırım. ama ben pc nın kendı ses ayarlarından 12Db yaptım daha nası arttırabilirim ( standart ses açma kapama programı var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

bilgisayarının ses kartının programı vardır onu bul çoğunlukla altta sağda saatin yanında olur onu aç varsa oradan eğer öyle özelliği varsa yapabilirsin .

hocam ses kartının programı yüklü değil sanırım. ama ben pc nın kendı ses ayarlarından 12Db yaptım daha nası arttırabilirim ( standart ses açma kapama programı var )

standart ses yönetiminden fazla bir şey yapamazsın her ses kartının kendi programı oluyor büyük çoğunluğu realtek kullanır biraz daha arayın ses driver yüklüyse ki yüklüdür yoksa ses çıkmaz .

• quote:

quote:

quote:

standart ses yönetiminden fazla bir şey yapamazsın her ses kartının kendi programı oluyor büyük çoğunluğu realtek kullanır biraz daha arayın ses driver yüklüyse ki yüklüdür yoksa ses çıkmaz .

buldum hocam biraz oldu gıbı ama dandık bişey :S

edit : hocam su Cutoff Frequency (Hz) ne oluyo ? bass ayarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 30 Ocak 2013; 10:03:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

buldum hocam biraz oldu gıbı ama dandık bişey :S

edit : hocam su Cutoff Frequency (Hz) ne oluyo ? bass ayarında.

Artık ne kadar olursa sistem ona müsait demek ki dediğiniz ayarın ne olduğunu bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşlar win 8 de buna canım sıkıldı....win7 kullanıcısıydım ve ses ayarlarında bas geliştirme vardı.onu açtığımda mükemmel ses alıyordum.win8 de bu olay yok.şimdi aynı hoparlörlerle kötü ses alıyorum arayış içindeyim napmamı önerirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

ya arkadaşlar win 8 de buna canım sıkıldı....win7 kullanıcısıydım ve ses ayarlarında bas geliştirme vardı.onu açtığımda mükemmel ses alıyordum.win8 de bu olay yok.şimdi aynı hoparlörlerle kötü ses alıyorum arayış içindeyim napmamı önerirsiniz.

Yönetim Masası - Sound (Ses) - Speakers - Properties - Bass Boost, deneyin..

Windows 8 Bass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 14 Mart 2013; 23:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

ya arkadaşlar win 8 de buna canım sıkıldı....win7 kullanıcısıydım ve ses ayarlarında bas geliştirme vardı.onu açtığımda mükemmel ses alıyordum.win8 de bu olay yok.şimdi aynı hoparlörlerle kötü ses alıyorum arayış içindeyim napmamı önerirsiniz.

Yönetim Masası - Sound (Ses) - Speakers - Properties - Bass Boost, deneyin..

Windows 8 Bass

işte o bas geliştirme yi win 8 e koymamışlar...:(

• o sekme hiç yok...genel-düzey ve gelişmiş var. o sekme yok maalesef.canım sıkıldı.
  • quote:

o sekme hiç yok...genel-düzey ve gelişmiş var. o sekme yok maalesef.canım sıkıldı.

Ses kartınız (Veya chipi) hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

o sekme hiç yok...genel-düzey ve gelişmiş var. o sekme yok maalesef.canım sıkıldı.

Ses kartınız (Veya chipi) hangisi?

IDT High Definition Audio codec.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.