walla ben millete +8 chitin bow gördüm şimdiyekadar en ii ok olarak +8 cb gördüm ama çok kişide war oda artık sende ne war onu merak ettim bi ss koysanda böle bizde şaşırsak. 1 de sürekli yazında öle sormamız için elinden geldiğince övmüşün böylelikle amacına ulaşmış oldun hakketende merak ettik
Açıkçası hacklenmek istemiyorum....Oyzden de şimdilik koymıycm bikaç gün içinde gold pre ve seal edebilicem ozaman koyarım
Aadamlar video çekiyo +9 shardlarla onlar hack yemiyo sen mi yicen
quote:
Orjinalden alıntı: Money0verBitches
Arkadaşlar bn legal yollarla okçumu kasıyorum ama etraftaki bütün okçular koxper ve beni de koxper sanıcaklar diye çok korkuyorum ban yerim fln endişeleniyorum 1 kere olsun koxp kullanmadım elimde oldukça değerli item var ve ban yemekten korkuyorum gm'ler ayırt eder dimi ? koxper la koxper olmayanı k2 nin son günlerde yaptıklarına bakılırsa buda beklenir valla...Çok endişe içindeyim elle kesiyorum ama beni de koxper sanıp banlıycaklar diye elimdeki oldukça değerli banlanırsam terörist olur k2 yi patlatırım
ben okcuyum koxper miyim ??
doru gmden gm ye deişir
quote:
Orjinalden alıntı: DarkRemuS
K2 bu herşey beklenir... Koxperi banlamaz gider Seni banlar belli mi olur
yani
quote:
Açıkçası hacklenmek istemiyorum....Oyzden de şimdilik koymıycm bikaç gün içinde gold pre ve seal edebilicem ozaman koyarım
Ne alkası var sadece o bowun oldugu bolumu kes yapıstır iste biz bowu merak ettik senin charını deil neymiş bakalım okadar ovdugun bow koy ss i de sasırt bizi
aa aga ne komiksin sen ya gm ler koxp kullananı deyil kulanmayanı banlıyor diezde cyperda ve areste oynuyordum okcuydum koxp felan inanınki yokdu 3 de banşlandı 3 de andream charıydı simdide durustce soyleyim pathosda bi okcu actım 54 lwl koxp la kastım bu lwle akdar 1 kere bile banlamadılar
ban ban yazmadan dusunun arkadaslar siz olasanız...
ee noldu baıyomda ss koyunca horc x 7 ib 7 diyenlerden ses çıkmıyo
hatta elindekide avedon deil blade axe
quote:
Orjinalden alıntı: LordofDevils
UUUUUUPPPPPPPPPP
quote:
SS in onun olduğu ne malüm?
quote:
quote:
Bekleriz Manes1 Madem inanmıyosun buyur gel m1 e bekleriz şu oyun düzelsin geliceksin....
quote:
quote:
quote:
Bekleriz Manes1 Madem inanmıyosun buyur gel m1 e bekleriz şu oyun düzelsin geliceksin....
bende manesteyim birşey merak ettim warirorun mu var okçun mu anlamadım gitti ss deki warriorda.
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
quote:
quote:
quote:
bende manesteyim birşey merak ettim warirorun mu var okçun mu anlamadım gitti ss deki warriorda.
Okçu 28 lvl desem okçuyla oynuyorum şuan ardream charım olck warrior duruyo ama presi bitti hazirana kadar da almıycm
laf atanlar bakın adam kapagı soktu size...+8 cb ahhhhh işte
güzel item ne diyelim. inşallah banlanmaz tabi koxp kullanmazsan. kullanırsanda inşşallah banlanır.
Ban lanırsan Haksız Yere Banlananlar Club une üye ol
Banlanmamak için elimden geleni yapıcam koxp kullanmadım hiç...Ardreamde görüşürüz