Şimdi Ara

[SS EKLENMİŞTİR ] LEGAL BİR OKÇU SHOW YAPARSA [2 DK ÖNCE LAF EDNLERİ BKLERZ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sorry4myspike

+8 hemde

Ne o 2dk önce laf atanlardan ses seda yok
  • UPPPPPPPPPP
  • asas a dön elıne 2 tane shard 8 al olmazsa md 8 al oyna riske girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageforever

asas a dön elıne 2 tane shard 8 al olmazsa md 8 al oyna riske girme

Bende Öyle yapıcamda....Tadını çıkartmak istiyorum CB 8 'in...Şekli yeter
  • Adam ss komus +8 citin bow var
  • ardream için kasacaksan koxpunu aç buguna yap 59 ol bırak. bu şekilde kimseye zarar vermezsin. Sadece zamandan kazanırsın. kendine kasmış olursun. 59 oluncada itemlerini çara koy. sonuçta gidip cz de np kasmiyacaksın. hem bukadar rezillik içinde bunu yapmak hakkımız. gece 11 e kadar oyuna giremiyoruz. sabah 5 e kadar oyun tertemiz oluyor yani 24 saatte sadece 6 saat oyun oynuyoruz bırakında koxp kuralım yada düzelsinler adam ghibi oynayalım...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

ardream için kasacaksan koxpunu aç buguna yap 59 ol bırak. bu şekilde kimseye zarar vermezsin. Sadece zamandan kazanırsın. kendine kasmış olursun. 59 oluncada itemlerini çara koy. sonuçta gidip cz de np kasmiyacaksın. hem bukadar rezillik içinde bunu yapmak hakkımız. gece 11 e kadar oyuna giremiyoruz. sabah 5 e kadar oyun tertemiz oluyor yani 24 saatte sadece 6 saat oyun oynuyoruz bırakında koxp kuralım yada düzelsinler adam ghibi oynayalım...............

Aslında haklısın ama bu bilgisayardan tek girdiğim char okçu diil warriorum var ve koxptan keylog fln yersem oda gider anlıyomusun tek mesele ban diil o koxpu yapanlar babalarının hayrına yapmıyolar

• İyi itemmiş ama anlattıgın kadar da degilmiş hani hayatınızda goremezsiniz falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Money0verBitches

quote:

Orjinalden alıntı: mageforever

asas a dön elıne 2 tane shard 8 al olmazsa md 8 al oyna riske girme

Bende Öyle yapıcamda....Tadını çıkartmak istiyorum CB 8 'in...Şekli yeter

Rebirth'de basarsın Ampul gibi dola$ırsın Ardream'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: greedy187

İyi itemmiş ama anlattıgın kadar da degilmiş hani hayatınızda goremezsiniz falan

Hayatınızda görmediğiniz bişey vs vs gibi lafları ben demedim beni tanıyan bi arkadaş demiş...sizde laf etcek yer ayıyosunuz ama
  • quote:

quote:

İyi itemmiş ama anlattıgın kadar da degilmiş hani hayatınızda goremezsiniz falan

Hayatınızda görmediğiniz bişey vs vs gibi lafları ben demedim beni tanıyan bi arkadaş demiş...sizde laf etcek yer ayıyosunuz ama

Niye sadece fikrimi soyledim
    Bu arada asıl sana

• Kardeş korkma sen manesdesin ve manes gmsi pek online olmuyor ne koxp kullananlar gördüm adamlar +65 oldular.
    Manes gibi bir serverde banlanman mümkün değil.Gmnin oyuna gireceği tutarsa bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 24 Nisan 2007; 21:13:01 >
  • Adamın Kurduğu Cümlelerden +17 olduğu anlaşılıyor.Ben 15 yaşındayım ama böyle şeyler yapmıyorum yani sizin gibi(geneleme yapmıyorum onlar kendilerini biliyor.)
    Adam demiş- '' banlanabilirmiyim '' diye
    siz demişsiniz - '' kesin +8 bow düşmüştür kecondan ''
    Adam size Bow um ne diye sormuyor ki
    Hem neden boyle şeyler yapıosunuz ? Biriniz mantıklı bi açıklama yapsın.
    Hem Demiş sağlam itemlerim var.Görmüyormusnuz +8 chitin bow resmi koymuş ve elindekine iyi bakın blade axe deil AVEDON ve en az +6 ama ben +6 olduğunu sanmıyorum.
    BÖYLE ÇOCUKÇA ŞEYLER YAPMAYIN HERŞEY OYUN DEĞİL BİRAZ OLGUNLAŞIN

Bu arada Kardeş Bu Oyun K2 nin benim bu oyundan gözüm korktu.Bence onu satıp dagger almanı tavsiye ederim.Ama kullanırsanda inş. Bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 24 Nisan 2007; 21:14:06 >

• quote:

quote:

quote:

Niye sadece fikrimi soyledim
    Bu arada asıl sana

ii ztn bende fikrimi söylüom heralde sen çok gördün cb +8 ondan normal geliodur sana.hem bu arada esas konu adamın bowunun ne olduğu deil

• Reqlam kokusu aliyorum.
  • banlanmazsin korkma
  • 70 LeveL Asas Kaldım Uzun Zamanını Okçu Olarak Geçirdim LegaL Olaraka uzun Süre Paramun Döndüm Birşey Olmadı Olur Diyenlerinde Pek Lafına İnanmıyorum .. Zaten Adam Gibi Bir Okçu Paramun Apos vs .. Döner Bundada Hayvanın Dibine Girip 5 Li Atar Bunuda Koxp Dienin Aklında Sorun ARarım ..
  • BENCE KORK DERİM LOGOS GMSİ BENİ KOXPSUZ BANLADI.TEK BASIMA ELLE ASH KESİYORDUM BAN YEDİM AMA NE SÖVDUM O KOTOKO MU NEDİR ONA.+7İB VARDI ELİMDE FULL CHİTİN SET YAPMIŞTIM GİTTİ HEPSİ.BENCE ŞU SIRALAR OKÇU OLMA ELİNE AL İYİ KÖTÜ BIÇAK ASAS OYNA EN AZINDAN BAN YEMEZSİN..YAZIK OLUR VALLA KENDİMDEN BİLİYORUM.
  • al elıne dagger ac koxp unu(kullancaklara tawsıye) spıke thurs pıerce cut ... ayarla koxp ta sen sadece "r" ye bas yeter o hem z yapıo hemde skıll wuruo^^ sahsen banlandıgımı hatırlamam ama 4ewer koxp 4ewer asas
  • guzel item
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.