Şimdi Ara

[SS EKLENMİŞTİR ] LEGAL BİR OKÇU SHOW YAPARSA [2 DK ÖNCE LAF EDNLERİ BKLERZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bn legal yollarla okçumu kasıyorum ama etraftaki bütün okçular koxper ve beni de koxper sanıcaklar diye çok korkuyorum ban yerim fln endişeleniyorum 1 kere olsun koxp kullanmadım elimde oldukça değerli item var ve ban yemekten korkuyorum gm'ler ayırt eder dimi ? koxper la koxper olmayanı k2 nin son günlerde yaptıklarına bakılırsa buda beklenir valla...Çok endişe içindeyim elle kesiyorum ama beni de koxper sanıp banlıycaklar diye elimdeki oldukça değerli banlanırsam terörist olur k2 yi patlatırım
    Meseleyle ilgilenmek yerine benimle ve elimde olabilicek okla dalga geçenleri susturmak için koymak zorunda resmi...Hava olsun diye koymadım...

http://img456.imageshack.us/my.php?image=showolurrry6.jpg
    [Hornx8 Bow+8 diyenlere kapak olsun ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Money0verBitches -- 25 Nisan 2007; 20:04:32 >

• elinde ne var bakim senin.lolipop vereyim mi? :D :)
  • korkutmak istemem ama benim roguem koxp kullanmadığım halde banlandı maradonda item basarken
  • ayırt eder ya korkma sen ama ares in gm si bazen cok sinirli oluyo 3'lü 5'li ok atan herkesi banlıo (Z ye basıp skille basıon seri seri kesio onu koxp gibi görebilio arada sırada)
  • K2 bu herşey beklenir...
    Koxperi banlamaz gider Seni banlar belli mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSCCB

elinde ne var bakim senin.lolipop vereyim mi? :D :)
    ayırt edemeyebilirler. güme gidebilirsin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SSCCB

Elimdekiyle değil meselemle ilgilenmeni tercih ederim....Elimdekini sadece meselenin önemini vurgulamak amacıyla belirttim
  • quote:

+7ib vardır
  • quote:

ayırt ederler tabi koxp kullanırken bariz belli oluyo merak etme haksız yere ban yemezsin kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: vormound

ayırt ederler tabi koxp kullanırken bariz belli oluyo merak etme haksız yere ban yemezsin kolay kolay

Alıntıları Göster
    Horn x +8 vardır kesin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ayırt edilebilmek için ateş oku gibi skiller kullanıyorum ama nekadar işe yarar bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Money0verBitches

Arkadaşlar bn legal yollarla okçumu kasıyorum ama etraftaki bütün okçular koxper ve beni de koxper sanıcaklar diye çok korkuyorum ban yerim fln endişeleniyorum 1 kere olsun koxp kullanmadım elimde çok değerli bişey var ve ban yemekten korkuyorum gm'ler ayırt eder dimi ? koxper la koxper olmayanı k2 nin son günlerde yaptıklarına bakılırsa buda beklenir valla...Çok endişe içindeyim elle kesiyorum ama beni de koxper sanıp banlıycaklar diye elimdeki çok değerli
    banlanırsam terörist olur k2 yi patlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Money0verBitches

quote:

Orjinalden alıntı: SSCCB

Elimdekiyle değil meselemle ilgilenmeni tercih ederim....Elimdekini sadece meselenin önemini vurgulamak amacıyla belirttim

Alıntıları Göster
    bence pek öyle incelemeden atıyorlar banları genelde kutu toplamayanları 3-5'li ok atanları banlıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

+7ib vardır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

+7ib vardır

+7 ib varsa ne değeri var.Artık +8 dual cleaver erip alıyorsun o itemi.Pek değeri kalmadı sahsen.Meselen kotu tabikide.Aynı durum bendede var.Herkes koxper.Onların partysine giriyorum gume gitmekte istemiyorum,ama suana kadar 2 kere gittik bos yere gume
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben helenidi +7 yapınca okçu oldum.sonra savaşta quard kesesim geldi onu keserken bi arkadaş beni gördü ve yardım etti.falan filan neyse az önce cafedeydim benim kospkullandığımı sanmış.koşarken ok artıyor gibi gözükmüşüm arada.

yani kısacası okçuları ardreamda partye almıyorlar pek.(bi tarafı kalkıklar almıyor ama beni taniyanlar alıyor)
    k2 kimin kosp kullanıp kullanmadığını bilir sanırım.bence asıl onemli olan bu değil partydekilerin duvar hack yada kosp yada oto heal kullanmaları önemli.benim eski çarım partyden birinin program kullananmasından dolayı ban yedi.1 kişi yüzünden 7 kişi güme gitti.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    +8 ıron bow vardır yada +7 helenıd vardır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordofDevils

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

ban yiyebilirsin ama bu arada mal mal konuşanlara diyorum onun elindeki itemi belki ko hayatın boyunca bırak eline almayı görmeyebilrisin bile

Saol emre kardeşim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

ban yiyebilirsin ama bu arada mal mal konuşanlara diyorum onun elindeki itemi belki ko hayatın boyunca bırak eline almayı görmeyebilrisin bile

Saol emre kardeşim

Alıntıları Göster
    Dostum yanlıs anlama ama ben bu bowu çok merak ettim bir ss i varsa koyarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: baskan06

+8 ıron bow vardır yada +7 helenıd vardır :D

Alıntıları Göster
    wormdan +8 bow düşürmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehSatt

wormdan +8 bow düşürmüş

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: DehSatt

wormdan +8 bow düşürmüş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.