Şimdi Ara

SS GELDI//Amerika'ya tasindim SORULARI ALAYIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
31
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Annenin nasıl başkası ile evlenmesine müsade ettin. Durumunuz mu iyi değil? Gerçekten merak ediyorum.

Allah korusun babam ölse annem başkasıyla evlenmeye kalksa benden önce abim vurur adamı

knk bence amerikada o filmlerdeki bahçeli evi olan bir adamla evlenmesine izin verirdin yani herkes izin verir lan düşünsene olm!!

@Karıncayiyen Yiyen Adam orduya nasıl katılmış la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 9 Kasım 2015; 9:37:27 >
  • Osmanlı olsaydı şimdi bize vergi veriyor, Tüm amerika buraya göç etmek istiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adana değil

• Senin adına çok sevindim kardeşim (yaşının benden küçül olduğunu düşünüyorum) , umarım iyi bir hayata adım atıp , başarılı bir insan olursun ama asla nerden hangi şartlarda geldini unutma , ve okul konusunda mutlaka en iyisini hedefle , Allah yardımcın olsun
  • bende work and travel icin amerikadaydim oyle zannettiginiz gibi bisi yok hergun sex falanda hikaye ordaki kiz sana neden versin cevresinde zaten bissuru insan var tabi yakinlasirsan olur ama oyle oraya gittin yoldan cevirdigin herkesle sex yapmiyosun yani oyle bi dunya yok ayrica abd aman aman da bi memk=leket degil birakin artik amerikan ruyasini ayrica iyi bir seviyede ingilizceniz yoksa surunursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Avatarına dolar sembolü koyman manidar olmuş.

koyar olm

• okkksijeann varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Osmanlı olsaydı şimdi bize vergi veriyor, Tüm amerika buraya göç etmek istiyordu.

yaş-mesaj uyumu
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Nasıl gittiniz hocam amerikaya oturma izni vatandaşlık vize vs. nasıl hallettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: El Grande

Ulæn dün akşam rüyamda amerikaya gittiğimi görmüştüm ya california yada washington olması lazım yeri tam hatırlamıyorum ama kalmak için yer arıyordum basık hondalı birisine yer soruyordum bir baktım oda türk çıktı ondan sonra bununla bir pizzacıda pizza yerken eleman alımı olduğunu görüp başvurmuştum pizzacıya ne güzel ev olayını çözdüm iş olayınıda çözdüm tam mutlu oldum derken rüyadan uyandım sonra bi hüzünlenme tuttu tabi.

Ben de buna benzer bir şeyler gördüm rüyam'da mutluydum uyandığımda 5 saniye sonra hüzün,umutsuzluk bastı.

• Yalan yazin da kizim diyodu inanmayin

• Ne çok troll var. Vallahi sıktınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: laggerme

Çok seks dönüyormu la filmlerde herkes birbirini emiyor

Hemde nasil
    Liseler falan zaten full uyusturucu +sex yuvasi ozellikle

quote:

RobinHood35

Arkadasin ebay hesabiyla siparis ettim onun pcden linkini bulamam o yuzden, modelinide ben bilmiyorum
    3.7ghz 16gb rami falan vardi ama

Sen neresindesin?

kızlarda kızlık zarı var.lisede ilişkiye girerse kızlık zarı bozulur.evlenemez.bence sen kafadan uydurdun.cnbc-e dizilerinde liseler son derece normal gösteriliyor.glmore çizgi filminde lisede bütün dersler makara kakara eğlenceli geçiyor ve bırak sex yapmayı cinselliğin adı bile geçmiyor.sex in s si bile olmuyor.öpüşmüyorlar bile.kızlarla erkekler sevgili bile olmuyorlar.kafadan uydurup insanların günahını almak yerine az mantıklı düşünün.

Bende 1.5 yıl sonra gitmeyi düşünüyorum lisans tamamlamak için. Forumda Amerika konusu açılınca hemen damlıyorum meraktan :D İnşallah gittiğimde yalnızlık yaşamam çevrem olur.
  • Benim kardeş de bu yaz gitti (Myrtle Beach/South Carolina). Oldukça güzel bir yermiş. İnsanlar daha nazik, daha anlayışlıymış. Hırbolar yok mu diye sordum. Tabiki var dedi :D. Villa kiralamak daha cazip diyor.

İngilizce kelime haznemi büyütebilsem seneye ben de yanında gitmeyi düşünüyorum. Nasip kısmet diyelim. Zaten bir kere gidip de konuşma pratiğimi hızlandırabilsem pek de geri dönmeyi düşünmüyorum.

iş bulma duurmları nasıl acaba?elektronik haberleşme okudum,iş bulabilir miyim sence?
  • Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam olarak nerede kalıyorsunuz, dil kursuna falan gidecek misiniz? Bende Brooklyn BayRidge tarafında kalmıştım. Müthiş ötesi bir yer

• 1100 x 2.93 = 3223 TL

Evet çok ucuzmuş.
  • Çok rica etsem ps4 +fifa 16+2.kol kaç türk lirasına denk geliyor söylermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.