|
(Ss’li) Anlık Odalarımız ve Ortamımız (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tabiquote:
Orijinalden alıntı: MajorWindows
Özel mesaj bakabilir misiniz? -
yoksaaaaa
oyun sektörüne mi dahil oldunuz -
Henüz değil, belki ilerleyen dönemlerde, ancak o biraz ekip işi.quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
yoksaaaaa
oyun sektörüne mi dahil oldunuz -
eticaret? bu kadar parayı nereden kaldırdınız diye düşünüyorum. borsa bile zor şu sıralar. beklemeden olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 6 Şubat 2021; 2:0:52 > -
Dahil ancak daha çok finans.quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
eticaret? bu kadar parayı nereden kaldırdınız diye düşünüyorum. borsa bile zor şu sıralar. beklemeden olmuyor. -
Ben öyle olduğunu hızlı hazır yemek yapmak için mikrodalganin odanda olmasından anladım -
Birde yaptınız iş hangi becerileri gerektiriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: raskoom
Birde yaptınız iş hangi becerileri gerektiriyorTebrikler, dikkatli bir kişilik :)
Gereklilikler;
1) En az iki yabancı dil, şahsen İngilizce, Almanca ve Arapça'nın geri dönüşü güzel oluyor.
2) İşletim sistemi ve yazılım becerisi.
3) Yeniliğe açık ve meraklı bir kişilik.
4) Düzenli ve sistemli bir çalışma becerisi.
5) Tüm işleri Microsoft ToDo planlama yazılımı üstünden yönetiyorum, herşeyin bir sırası var ve zamanı geldiğinde bildirimlerden kaçış yok.
6) Sabır ve yüksek motivasyon.
7) Coklu görev yönetebilme, aynı anda iş bitirebilme.
8) İnsanlarla iletişim becerisi ve samimi yaklaşım.
9) Hızlı klavye becerisi.
10) Gereksiz işlerden olabildiğince uzak durma, oyun film vs.
Liste belki uzayabilir, eksiklikler için kusura bakmayın.
-
Değerlendirmesini bilen birçok üyeye katkınız oldu.
Yabancı dil, Sosyalleşme, kütüphaneler, kitaplar, bisiklet dünyası, üniversitelerdeki mevcut imkanlar konusunda açtığınız çoğu konuyu okuyup kendimce değerlendirmeye çalıştım.
Yine teknoloji konusunda kendinizi geliştirdiğiniz kaynakları paylaşabileceğiniz bir konu beklerim.
-
bitcoin mi kovalanıyor o odada ya
-
Borsa veya sanal para ile hiç işim olmadı şimdiye kadar. Riskli işlerden olabildiğince uzak durmak gerek, sonuçta risk, o strese gerek yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: Rajeeshbitcoin mi kovalanıyor o odada ya
-
Üstad sanırım sizde upwork ile çalışıyorsunuz. Peki özel değilse finans uygulaması derken public bir ios yazılımı gibi mi kripto para misali, yoksa şirketlere özgü enterprise yazılımlar mı diye sorayım, böylece yazılımcı olupta ufkunu genişletmek isyen arkadaşlara yardımcı olayım. Eski yazılımcı yeni siber güvenlikçi olarak şahsen bende yazılımda bu kadar para olmasına şaşkınım. Tebrik ediyorum.
Edit: Ben mesajı yazarken bitcoin türevi olmadığı yazılmış. Kusura bakılmasın gönderdikten sonra gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkman -- 6 Şubat 2021; 4:23:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Değerlendirmesini bilen birçok üyeye katkınız oldu.
Yabancı dil, Sosyalleşme, kütüphaneler, kitaplar, bisiklet dünyası, üniversitelerdeki mevcut imkanlar konusunda açtığınız çoğu konuyu okuyup kendimce değerlendirmeye çalıştım.
Yine teknoloji konusunda kendinizi geliştirdiğiniz kaynakları paylaşabileceğiniz bir konu beklerim.
Teşekkür ederim ne güzel ve bilinçli bir yaklaşımınız var.
Teknoloji konusu bence tamamen herkesin elindeki araçları olabildiğince değerlendirmeye bakar. Herkesin elinde akıllı telefon mevcut, uygulama mağazasından indirdiğimiz uygulamarın kararını biz veriyoruz, ve kaynaklar o kadar zengin ki bizim seçimlerimiz kaderimizi, gelişimimizi beliriliyor bu noktada.
Telefonda oyun oynamak da mümkün, sanal gerçeklik uygulamasıyla mekanik öğrenmek de mümkün... İhtiyaçlarımıza cevap olabilecek seçeneklere yönelmeliyiz.
-
Gereksiz işlerden uzak durmak demişsiniz o zaman DH de olmamanız gerekmiyor mu -
Valla böyle örnekler ne güzel ve onur verici. Helalinden ve kendi emeğinin karşılığını nerede olsa alabilen bir kişiyi bende kendi yeğenlerime örnek olarak göstereceğim. Görsünler de hem örnek alsınlar hemde karamsarlık bataklığından kurtulsunlar. -
Dh bir bıçak gibi, silah olarak ta kullanabilirsin 🔫 ki bazı arkadaşlar sürekli siyasi propaganda için kullanıyor son zamanlarda. Yada faydalı işlerde de kullanabilirsin konuyu başlatan arkadaşımızın yaptığı gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: raskoom
Gereksiz işlerden uzak durmak demişsiniz o zaman DH de olmamanız gerekmiyor muDh bir sosyal sorumluluk platformu, bilgi ve tecrübelerin aktarımını sağlıyor. Bu nedenle bir boşluk olduğunu değil, tam aksine faydalı olduğunu düşünüyorum. Bir üst mesajda @TRI CLICK 0.7 yeterince açık olarak ifade etmiş sağolsun. Uzun süredir zaman ayırmamıştım bu gecelik bir fırsat buldum keşke daha fazla vakit olsa.
-
Haklısın çoğunlukla tipim nasıl konuları gördüğümüzden DH de pek faydalı konu bulamıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: turkman
Üstad sanırım sizde upwork ile çalışıyorsunuz. Peki özel değilse finans uygulaması derken public bir ios yazılımı gibi mi kripto para misali, yoksa şirketlere özgü enterprise yazılımlar mı diye sorayım, böylece yazılımcı olupta ufkunu genişletmek isyen arkadaşlara yardımcı olayım. Eski yazılımcı yeni siber güvenlikçi olarak şahsen bende yazılımda bu kadar para olmasına şaşkınım. Tebrik ediyorum.
Edit: Ben mesajı yazarken bitcoin türevi olmadığı yazılmış. Kusura bakılmasın gönderdikten sonra gördümÖnemli değil. Sektöre yabancı değilsiniz, çerçevesi oldukça geniş ve benim ilgilendiğim alanlar biraz fazla çeşitli, kripto para veya borsa bunlara dahil değil. Finans çerçevesinde özel bir alan, ancak sadece bu değil tabi... Fotoğrafçılık, danışmanlık da bir parçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X