(Ss’li) Anlık Odalarımız ve Ortamımız (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tanıyan tanıyor, görgüsüzlük amaçlı değil, diğer üyelerin mesajlarını okursan anlarsın konunun açılış amacını, veya en çok beğenilen yoruma da bakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Bu nasıl bir görgüsüzlüğün timsali merak konusu. Adam tapu fotosu falan atmış.
Alıntıları Göster -
Yüz kişi aynı şeyi söylüyor diye eğriden doğru olmaz. Görgüsüzsünüz.quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Tanıyan tanıyor, görgüsüzlük amaçlı değil, diğer üyelerin mesajlarını okursan anlarsın konunun açılış amacını, veya en çok beğenilen yoruma da bakabilirsin.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine görgüsüzlüğün içinden geçmişsin reis. Adamsın!
-
quote:
Fotoğraf işinde malzeme dışarıda oluyor, e dışarı çıkamayınca mecburen o işi sürdüremiyoruz. Tam olarak işin detayını şu an açıklayamam, finans işi ve çoğunluk olarak şahsi girişim, kurumsallaştırırsam mutlaka detaylıca açıklarım. Wolf of Wall Street tarzı bir girişim ama borsa değil.
Alıntıları Göstertamamdır usta eğer bir iş için yardım lazım olursa beni bul para mara istemem sadece tecrübe kazanmak istiyorum merak var ingilizce var ekipman var sıkıcı hukuk derslerine günde 6 saat çalışabilen iradem de var :D uzun zamandır ali abdaal ve karma medic başta olmak üzere üretken kanallardan bilgi topluyorum ama nereden başlamam lazım bilmiyorum senin yanında staj yapmayı çok isterim doğrusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kişinin baktığı şekilde değişir. Amacıma bakarım, siz nasıl görmek isterseniz görebilirsiniz. 3 ayda 400.000 desem diye geçiştirsem kimse inanmak istemez... Burası forum ortamı... Konu amacına ulaşmıştır, amaç eldeki teknolojik imkanları değerlendirmekle herkes hedeflerine kolaylıkla ulaşabilir mesajıdır.quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Yüz kişi aynı şeyi söylüyor diye eğriden doğru olmaz. Görgüsüzsünüz.
Alıntıları Göster -
Günışığına yakın bir ton seçseniz daha rahat olur, bu ışık beni çok rahatsız etti. -
Theo kabuk değiştirmissin. Pandemi nelere kadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaybe tren konularından nerelere biz halen memur memur takılalım. Adama ihtiyacınız olursa 7/24 PC başındayım .
Sermaye yok hocam onları nasıl alalım -
Telefon bile değil bir iPod Touch ile başladı... Yani şu an bu mesajı okuduğunuz cihaz aslında nelere kadir bir bilseniz... Sadece değerlendirmeye çalışmak gerek.quote:
Orijinalden alıntı: wakrupalice
Sermaye yok hocam onları nasıl alalım -
Kurumsallaştırma işine girince mutlaka bilgilendiririm. Şimdilik tekil gidiyorum. Teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: Kızın adı gortce
Vaybe tren konularından nerelere biz halen memur memur takılalım. Adama ihtiyacınız olursa 7/24 PC başındayım . -
Öneri için teşekkürler, tonlar o an işin yoğunluğuna göre seçiyorum, çok uyku bastırdığında diri kalmak için mavi ve mor renkler etkili oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: adanavalısi
Günışığına yakın bir ton seçseniz daha rahat olur, bu ışık beni çok rahatsız etti. -
quote:
Kişinin baktığı şekilde değişir. Amacıma bakarım, siz nasıl görmek isterseniz görebilirsiniz. 3 ayda 400.000 desem diye geçiştirsem kimse inanmak istemez... Burası forum ortamı... Konu amacına ulaşmıştır, amaç eldeki teknolojik imkanları değerlendirmekle herkes hedeflerine kolaylıkla ulaşabilir mesajıdır.
Alıntıları GösterTeo seni küçükken çok ezdiler galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 6 Şubat 2021; 14:21:15 > -
Hocam forumda bir tek senin adın kalmış aklımda bu adam neden bu kadar uğraş vermiş ki demiştim :). Geçen seneden aldığım coinlerin yükselip araba parası bırakması dışında bir BAŞARIM yok oda eli boşluktan denk geldi. Ortalamanın üzerinde bir başarım vardı okul yıllarımda şimdi hiç o zamanlar hevesler fikirler hayaller yerini dümdüz monotonluğa bıraktı. Herşeyin farkında olup bu şekilde yaşamak ah işte. Sorgulamayı bile unuttum. Neyse bunada Şükür trilyiner değiliz diye sızlamayalım
Vayy mehmet hocam sen evde durur muydun?Mekanın fotoğrafını atınca bir garibime gitti
-
Bu çıkarımı neden yaptın ki, hiç sıkıntılı bir küçüklüğüm olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Teo seni küçükken çok ezdiler galiba
Alıntıları Göster -
Uğraş vermeye çalıştım yıllarca haklısın, ama fazlasıyla değdiğine inanıyorum, sonuçları güzel oldu onca konunun her manada.quote:
Orijinalden alıntı: Kızın adı gortceHocam forumda bir tek senin adın kalmış aklımda bu adam neden bu kadar uğraş vermiş ki demiştim :). Geçen seneden aldığım coinlerin yükselip araba parası bırakması dışında bir BAŞARIM yok oda eli boşluktan denk geldi. Ortalamanın üzerinde bir başarım vardı okul yıllarımda şimdi hiç o zamanlar hevesler fikirler hayaller yerini dümdüz monotonluğa bıraktı. Herşeyin farkında olup bu şekilde yaşamak ah işte. Sorgulamayı bile unuttum. Neyse bunada Şükür trilyiner değiliz diye sızlamayalım
Zenginlik ve lüks değil amacım aslında, insanların isterse rahatlıkla zengin olabileceğini ama bunu tercih etmemelerine saygı duyulması gerektiğini ispatlamaya çalışacağım.
-
quote:
Bu çıkarımı neden yaptın ki, hiç sıkıntılı bir küçüklüğüm olmadı.
Alıntıları GösterSenin sorunların var kardeşim. Rasyonel hiçbir insan, tutup tanımadığı insanlara bir şey kanıtlama ihtiyacı hissetmez. Odanda bir sandalye, bir laptop olsa tutup onun fotoğrafını atmayacağını ikimiz de bildiğimize göre kime neyin havasını atmaya çalışıyorsun. Kazandığın kendine, kaybettiğin kendine. Yaptığın görgüsüzlük
-
Amacı gerçekleştirme için her konuya Ss’li şekilde başlık açıyorum, geçmiş konulara bakabilirsin. Profil açık.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Senin sorunların var kardeşim. Rasyonel hiçbir insan, tutup tanımadığı insanlara bir şey kanıtlama ihtiyacı hissetmez. Odanda bir sandalye, bir laptop olsa tutup onun fotoğrafını atmayacağını ikimiz de bildiğimize göre kime neyin havasını atmaya çalışıyorsun. Kazandığın kendine, kaybettiğin kendine. Yaptığın görgüsüzlük
Alıntıları Göster
https://photos.google.com/share/AF1QipN33a24HFKCBBuFvvDWGeMPUCvGqbVdN27XeUGA79UVOLypuFtEjBh9MHiAuImv6Q?key=Zkg2MmFTcXVaOV84MkU0ZGpNN29odjNvVkFRS3FB
Buraya da tüm hayatın özetini bırakayım da ne kadar yanlış anladığını ve ön yargılı olduğunu düşünüp yüzleş kendinle...
İnsanlarımızın kuru lafa karnı tok, ortada kanıt istiyor inanmak için, ben de yerine getiriyorum ve amacıma ulaşıyorum. Theologist diye sanal bir profilin attığı havanın kendisine kazancı ne olabilir acaba? Sanal bir profil bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X