Vay be hayalimdeki ortam ama ne radyasyon vardır he |
(Ss’li) Anlık Odalarımız ve Ortamımız (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet haklısınız, benim için yeterli cevap. İngilizce mi geliştirdikten sonra erişebildiğim güncel kaynakların sınırı yok. Şuanda üzerinde çalıştığım konu zaman yönetimi, o konuda da çoğunlukla ilerleme kaydettim. Şuanda tek ihtiyacım olan sürekliliği sağlamak.
Ayrıca, uzun zamandır bilirim sizi. Onca eleştiriye rağmen, insanı bir adım ileriye taşıyacak konular açmaya devam ettiniz. Ben inanıyorum ki, benim gibi o konularda farkındalığı artmış üyeler vardır.
Açtığınız konularda bulunan çoğu tavsiye bizzat deneyimleyip kazanım elde ettiğiniz konulardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta YouTube kanali ac bu dh sana saat gelir kamp yapmayi öğrettiğin gibi para yapmayi da öğret bize :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlarda benim odadan ama bırakın 3 ayda 400 bini şuan 3 ayda 4 bin kazandırmayacak bir durumdayım battık
-
Maddi olarak bilememde yaşadığın yer olarak yetinmesini bil ben kaldığım yerin resmini atsam haline şükrederdin kesin...
umarım daha iyi yerlerde yaşarsınız hocam elbette halime şükrediyorum ancak işsiz kaldım işlerim kötü gidiyor para kazanamadıktan sonra böyle bir oda olsa ne olur olmasa ne olur
-
Zaten dediğim gibi yaşadığınız yer olarak dedim şükretmek lazım diye.
Ne mesleğiniz var bilmiyorum ama ihtiyacınız varsa iş bulana kadar farklı bir iş bulup çalışmaya bakın.Umarım gönlünüze göre iş bulursunuz...
Muhabbeti geçince baktım bu konuda paylaşmıştım odamın resmini gerçi şimdi daha kötü görünüyor:
https://forum.donanimhaber.com/odanizi-dh-ye-acin--21727080-102
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 6 Şubat 2021; 4:9:13 >
bilişim alanında çalışıyorum farklı işler de bakıyorum ama maalesef bir şey bulamıyorum
odanızın sağlam bir tadilata ihtiyacı var hocam..
-
Hocam şu şartlarda size tembel diyecek adam da dönsün kendine baksın önce. Tebrik ederim ne güzel hayatınızı kurmuşsunuz. Ne üzerine okudunuz bir de şu an yaptığınız işi okulda mı öğrendiniz yoksa kendi kendinize mi öğrettiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 6 Şubat 2021; 13:20:58 > -
Maalesef insanımız o kadar dar kalıplı ki nerede ne tepki vereceğini artık öğreniyorsunuz 31 yılın ardından...quote:
Orijinalden alıntı: Marshall-BruceHocam şu şartlarda size tembel diyecek adam da dönsün kendine baksın önce. Tebrik ederim ne güzel hayatınızı kurmuşsunuz. Ne üzerine okudunuz bir de şu an yaptığınız işi okulda mı öğrendiniz yoksa kendi kendinize mi öğrettiniz?
Bisikletle giderken durdurup paran yoksa otobüs bileti alayım niye bisikletle gidiyorsun diye teklifte bulunuyorlar...
Teşekkür ederim.
İngilizce İlahiyat üzerine okudum bunlar sadece kişisel bir çaba.
Eğitim sistemimiz bizi aptallaştırmak üzerine kurulu maalesef... Eğitimcinin eğitmeye çalıştığı alanı bilmediği bir devirde yaşıyoruz.
-
Çok doğru maalesef. Umarım en kısa sürede şu pandemi biter de siz de bisiklet turunuza başlarsınız hocam. Ben de severek girdiğim alanımı aslında sevmediğimi gördüğüm benim bu alanda geleceğim olmadığını düşündüğüm için değiştirmeye çabalıyorum, baktım oyun yapımı kaynaklarına erişim bayağı arttı ben öğrenmeye başlayayım dedim, böyle şeylere küçüklükten meraklıydım kurcalardım ama öğrenmeye tenezzül hiç. Şimdi kendi kendime öğretmeye çalışıyorum. Öğrendikçe ve ilerleme kaydettikçe hevesim ve motivasyonum artıyor. 1-2 seneye değil de bir 4-5 seneye umuyorum ki kendimi düzlüğe çıkartmış olacağım. Hem de sevdiğim bir işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 6 Şubat 2021; 17:18:26 > -
Havanızı ötede atın, Zibidi Gonzales kardeşimin mönitörü hepsini tokatlar
-
-
Usta beni niye sallamadın yav
Bize rehber yap VAllaha suan cok bostayim ipad de var pcde var ama uretemiyorum kendime bir yol açamıyorum yabanci youtube kanallarini izliyorum uretkenlikle ilgili ama yok bulamıyorum ne yapacağımi
Arada kaynamış kusura bakma Hamza, biraz daha geliştirince mutlaka dikkate alacağım tavsiyeni :) yabancı dil olmazsa olmaz en iki adet yabancı dil.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Usta beni niye sallamadın yav
Bize rehber yap VAllaha suan cok bostayim ipad de var pcde var ama uretemiyorum kendime bir yol açamıyorum yabanci youtube kanallarini izliyorum uretkenlikle ilgili ama yok bulamıyorum ne yapacağımi -
Anladığım kadarıyla bir çok yabancı şirketten iş alıyorsun? 3 ayda kaç tane işi halletin sorması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 6 Şubat 2021; 12:53:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2892518/(105b816c-86b1-4f24-9a46-e942b2006fa9.jpeg, 2268, 4032, 665C55)[/simage] -
Eyvallah reis tam olarak neler yapıyorsun bir ara çok acayip fotolar çekiyordun o işi mi büyüttün?quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Arada kaynamış kusura bakma Hamza, biraz daha geliştirince mutlaka dikkate alacağım tavsiyeni :) yabancı dil olmazsa olmaz en iki adet yabancı dil.
Alıntıları Göster
Fotoğraf işinde malzeme dışarıda oluyor, e dışarı çıkamayınca mecburen o işi sürdüremiyoruz. Tam olarak işin detayını şu an açıklayamam, finans işi ve çoğunluk olarak şahsi girişim, kurumsallaştırırsam mutlaka detaylıca açıklarım. Wolf of Wall Street tarzı bir girişim ama borsa değil.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Eyvallah reis tam olarak neler yapıyorsun bir ara çok acayip fotolar çekiyordun o işi mi büyüttün?
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X