Şimdi Ara

(SS'Lİ) ESKİ KIZ ARKADAŞIM BANA SALDIRDI! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
4
Favori
22.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Semih kardeşim, yanlış anlama beni de, senin nasıl böyle bir kızla işin oldu ? Facebook, twitter profillerini inceledim. Okumuş etmiş, eli yüzü düzgün, hem sosyo-ekonomik hem kültürel anlamda belli bir seviyenin üzerinde bir kardeşimize benziyorsun.

Kendi üniversite yıllarımı düşünüyorum şu an. Evet çok hatalı ilişkilerim olmuş. Şu an kendime hiçbir şekilde yakıştıramayacağım kızlarla birlikte olmuşum. Üniversite yıllarında annemin bana sürekli ''oğlum, o kız sana yakışıyor mu'' derdi. O dönemler annemin beni ve ilişkilerimi haksız bir şekilde yargıladığını düşünürdüm ama şu an farkındayım ki, kadın haklıymış.
    Liseden sonraki ilk birkaç yıl biraz kontrolsüzdür erkekler. Hatta açık konuşayım, bir şeyleri daha kolay yaşayacağın kızları tercih ettiğin dönemlerdir. Ben de çoğu zaman bunu yaptım. Konserlere, festivallere birlikte gidebileceğim, birlikte içip sıçabileceğim, istediğim her şeyi yapabileceğim kızlara yöneldim doğal olarak. Ne demek istediğimi anladın. Kolay olanı seçme dönemidir bu. Açsın çünkü. Hem kendini, hem karşı cinsi keşfettiğin, her şeyi hemen yaşamak istediğin dönemdesin.

Ama babasından uyuşturucu alıp etrafa satacak, sana ve köpeğine saldırabilecek kadar berbat bir kızla nasıl bir ilişki yaşayabildin be kardeşim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 21 Ekim 2019; 23:27:3 >

• o kolyeyi gördükten sonra içimden arkadaşında senin işe yaramaz biridir diye düşünürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Semih kardeşim, yanlış anlama beni de, senin nasıl böyle bir kızla işin oldu ? Facebook, twitter profillerini inceledim. Okumuş etmiş, eli yüzü düzgün, hem sosyo-ekonomik hem kültürel anlamda belli bir seviyenin üzerinde bir kardeşimize benziyorsun.

Kendi üniversite yıllarımı düşünüyorum şu an. Evet çok hatalı ilişkilerim olmuş. Şu an kendime hiçbir şekilde yakıştıramayacağım kızlarla birlikte olmuşum. Üniversite yıllarında annemin bana sürekli ''oğlum, o kız sana yakışıyor mu'' derdi. O dönemler annemin beni ve ilişkilerimi haksız bir şekilde yargıladığını düşünürdüm ama şu an farkındayım ki, kadın haklıymış.
    Liseden sonraki ilk birkaç yıl biraz kontrolsüzdür erkekler. Hatta açık konuşayım, bir şeyleri daha kolay yaşayacağın kızları tercih ettiğin dönemlerdir. Ben de çoğu zaman bunu yaptım. Konserlere, festivallere birlikte gidebileceğim, birlikte içip sıçabileceğim, istediğim her şeyi yapabileceğim kızlara yöneldim doğal olarak. Ne demek istediğimi anladın. Kolay olanı seçme dönemidir bu. Açsın çünkü. Hem kendini, hem karşı cinsi keşfettiğin, her şeyi hemen yaşamak istediğin dönemdesin.

Ama babasından uyuşturucu alıp etrafa satacak, sana ve köpeğine saldırabilecek kadar berbat bir kızla nasıl bir ilişki yaşayabildin be kardeşim ?
    Vallahi sözlerine sonuna kadar katılıyorum. Aksini söylesem büyük yalan olur heralde. Ama şöyle izah edeyim...

Başta hiç böyle bir goruntusu yoktu. Sutopu milli takiminda oynamış, ozel bir okulda yuzme ogretmenligi yapan bi kız bu. Sonra tanidikca bazi davranislarindan killandim. Terkettiğimde saatlerce ağladı ayagima kapandi anlatti işte tecavuze ugradim, uyusturucuya baslatildim, dayak yedim falan filan anlatinca irade disinda bu hale gelmis diye uzuldum. Bi şans daha verdim...

Ondan sonraki kıl kaptığım davranışlarında son vermem gerekirdi ama senin bahsettiğin sebeplerden dolayı olsa gerek ki razı geldim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

o kolyeyi gördükten sonra içimden arkadaşında senin işe yaramaz biridir diye düşünürdüm
    Kolyelerimden deniz kabuğu olanı ablam, kahve deri olanı babam yapıp bana verdi. Ben de boynumdan çıkarmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Kolyelerimden deniz kabuğu olanı ablam, kahve deri olanı babam yapıp bana verdi. Ben de boynumdan çıkarmadım.

Alıntıları Göster
    kusura bakma semih bu şekilde çok tipitip giyinip hattaki tek işi kızlara güzel şekil gözükmeye çalışanlara benzettim
  • Kardeşim sen de ne bahtsız adamsın ya, film gibi hayatın var yemin ederim. Nerede dünyanın en iğrenç insanı var seni buluyor. Ne diyeyim kardeşim geçmiş olsun. Forumdaki çoluk çocuk boş boş konuşmuş her zamanki gibi, hiçbirini zerre umursama sakın. Kendine dikkat et kardeşim.
  • quote:

Şükretmeniz için sebep işte. Bana da dua edin. Hepinizin yerine ben çekiyorum bütün belaları üzerime.

Sevgilime de anlatamıyorum. Anlatsam içine şüphe düşecek kız buna saldırdıysa kesin yakın zamanda vurkaç yaptı falan diye. Hal bu ki 2 senedir hiç alakam yok.

Alıntıları Göster
    "Anlatsam içine şüphe düşecek kız buna saldırdıysa kesin yakın zamanda vurkaç yaptı falan diye."

Yanlış anlama ama acayip trajikomik bi durum ya

• Kardes sen pitbull kopegiyle mi sevgiliydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz tedbirinizi alın ilk öncede işi resmiyete dökün.
    Darp raporu alıp şikayetçi olun.Yanınızda kendinizi koruyacağınız bir cisim taşıyın.Muşta,biber gazı,Çakı vs...den birini.Geçmiş olsun...

• Yannız hatun fecii hırpalamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

"Anlatsam içine şüphe düşecek kız buna saldırdıysa kesin yakın zamanda vurkaç yaptı falan diye."

Yanlış anlama ama acayip trajikomik bi durum ya

Alıntıları Göster
    Vallahi sorma ya. O kadar da dua ettik rabbim beni güzel insanlarla karşılaştır diye. Nereye gidiyo abi bu dualar. En beterleri beni buluyor. Allah'ım tamam imtihan ediyorsun sevdiğim kulum diyorsun da biraz da adil imtihan etsen artık? Yoruldum hani insanım, kulum neticede...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Siz tedbirinizi alın ilk öncede işi resmiyete dökün.
    Darp raporu alıp şikayetçi olun.Yanınızda kendinizi koruyacağınız bir cisim taşıyın.Muşta,biber gazı,Çakı vs...den birini.Geçmiş olsun...
    Darp raporunu dün akşam forumdaki arkadaşlar sağ olsun aldım. Şimdi yola çıkıyorum direk savcılığa gidiyorum süreç hızlansın diye. Karakola gidince birkaç hafta gecikiyormuş. Yanima da dediğin gibi alıcam biber gazı ve dediğin şeylerden birini ama onlarla da bir yere girilebiliyor mu avm metro vs. Bireysel silahlanma şart bu memlekette ama onu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet51

Kardes sen pitbull kopegiyle mi sevgiliydin
    Köpeğim bundan zararsız he. Kıza havlamadı bile. Salak köpek.

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

kusura bakma semih bu şekilde çok tipitip giyinip hattaki tek işi kızlara güzel şekil gözükmeye çalışanlara benzettim

Alıntıları Göster
    Tipitip dediğinde altımda siyah şort üstümde siyah tişört var. Yuruyuşe çıkan bi insanın en basit kombini. Vallahi alındığımdan söylemiyorum ama çok mu önyargılısın insanlara karşı bir düşünmelisin bence :/

• Öne çıkarın beyler

• Çağır son son bir posta daha yap, sesi soluğu kesilir belli ki harman kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerine gelince kadın erkek eşit oluyor. Darp raporu al kadin erkke eşit,ayni muameleyi göster

• quote:

Tipitip dediğinde altımda siyah şort üstümde siyah tişört var. Yuruyuşe çıkan bi insanın en basit kombini. Vallahi alındığımdan söylemiyorum ama çok mu önyargılısın insanlara karşı bir düşünmelisin bence :/

Alıntıları Göster
    semih benimde başıma sürekli kötü olaylar geliyor senin kadar olmasada kızlar tarafından terkediliyorum acı çekiyorum sonra kimseyi bulamıyorum nazar değiyo başıma bişeyler geliyo napıcaz be aga
  • Geçmiş olsun dostumda sendeki de artık ne şansızlıktır.
  • Yaw kardeş sen de bela mıknatısı gibisin maşallah, 6 ay evvel trafik kazası şimdi de bu. Yanlış anlama ama yavaştan "bela...BELA..." diye arandığını düşünmeye başladım. Büyük geçmiş olsun birader de dikkat et artık kendine ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 22 Ekim 2019; 9:19:1 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.