Şimdi Ara

(SS'Lİ) ESKİ KIZ ARKADAŞIM BANA SALDIRDI! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
4
Favori
22.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkeksin kardeş kimse ölsende umursamaz. Geçmiş olsun. İmkanın varsa şehir değiştir, daha az arkadaş çevresi kur sosyal medyayı az kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer dava konunda iyi biri olduğu izlenime kapılmıştım.
    İyi biri olabilirsin, fakat bu kadar belalı biriyle birlikte olmanda senin de suçun var.
    Bu tür olayları resmiyete dökmek ileride oluşabilecek durumlar için önlem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Kardes senin korkutmak istemem ama bu kiz iftira atarsa; bana tecavuz etti, taciz etti diye hayatin kayar. Sana yaptiklari icin darp raporu alman cok onemli. İleride boyle bi durum olursa mahkemeye sunabilirsin kanit icin.
    Darp raporu aldım. Hemen adliyeye geldim sikayetimi yaptim. Savcıyla goruştum anlattim. Suc duyurusunda bulundum ve koruma tedbiri istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Some guy

Sen kendini korusan, kadin korumacilari tepene biner. Dava acsan sana hapis verirler. Bosver kardes dunyada adalet yok, sadece Turkiye de degil. Gordugun yerde kaccan ne yapcan baska?
    Vallahi darp raporunu aldim direk savcinin yanina geldim gorustum. Gerisi savcinin takdiri. Ben sikayetimi yaptim. Koruma karari istedim. Dava acar mi ne yapar savcinin takdiri bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S24ULTRA

benimde baldız saldırdı elinde bıçak la falan kacmasam belkide hapisteydim şimdi, yada ölürdüm heralde,,,,,, sonra düşündükçe bunu bana niye yaptı diye,,, dul du belki sikmedim diye böyle yaptığını düşünüyorum,,,
    Tovbe estqgfurullah ya. Allah korusun hepimizi kadın zulmunden. Bunu soyleyecek hale geldim. O kadar korkuyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Diğer dava konunda iyi biri olduğu izlenime kapılmıştım.
    İyi biri olabilirsin, fakat bu kadar belalı biriyle birlikte olmanda senin de suçun var.
    Bu tür olayları resmiyete dökmek ileride oluşabilecek durumlar için önlem olabilir.
    Onu da anlattim yukarida. Kiz hep kendini acindirdi hep uzuldum uyusturucuya baslatildim dayak yedim terkedildimlerle falan kandirdi. Ailesi bile terketmiş kızı yalniz yasiyordu. Uzuldum. Simdi anladim ailesi neden terketmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Erkeksin kardeş kimse ölsende umursamaz. Geçmiş olsun. İmkanın varsa şehir değiştir, daha az arkadaş çevresi kur sosyal medyayı az kullan.
    Vallahi öyle gibi. Kovuşturmaya mi gider ne olur bilinmez. İfadesi alinacak bakalim. Hakkaten beni hapse bile atabilirler birkaç duzmece iftirayla. Korkmuyorum değil. Adalete guvendik ama yanilmayiz insallah.

• quote:

Sen kendini korusan, kadin korumacilari tepene biner. Dava acsan sana hapis verirler. Bosver kardes dunyada adalet yok, sadece Turkiye de degil. Gordugun yerde kaccan ne yapcan baska?
    Sosyal medyada paylasmaya korkuyorum vallahi linç yiycem diye. O yüzden buraya dostlarımın yanina geldim <3

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Kardeşim niye hep facialar senin başına geliyor?
    Allahım sevdiği kuluyum galiba beni süper imtihanlara tabi tutuyor ona olan sevgimi anlamak için. Neyse ben namaza

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Sen de alttan alttan hava atıyosun heeee

Alıntıları Göster
    Vallah pussy magnet mi diyem trouble magnet mi? Bence trouble magnet daha yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih Güzey

Vallah pussy magnet mi diyem trouble magnet mi? Bence trouble magnet daha yakın.

Alıntıları Göster
    Aynı şey

• kadının uyguladığı psikolojik şiddetin yanında, fiziksel bi bok değil

ühühühühüh xd
  • sarıldı diye okudum affet

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen kizin telini ver ben bi onu.. konusayim yani hallederim mum gibi yaparim belki :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen kizin telini ver ben bi onu.. konusayim yani hallederim mum gibi yaparim belki :))

Alıntıları Göster
    Hahahahahahahah. Numarasini sileli 2 sene oldu ya. Benden uzak Allaha yakin olsun diycem ama ateist. Muslumanlara beyinsiz diyor kendisi super ya ilkokul mezunu aciktan lise okuyo =D

• quote:

Tipitip dediğinde altımda siyah şort üstümde siyah tişört var. Yuruyuşe çıkan bi insanın en basit kombini. Vallahi alındığımdan söylemiyorum ama çok mu önyargılısın insanlara karşı bir düşünmelisin bence :/

Alıntıları Göster
    evet biraz öyleyim ya, dediğim gibi saçları diken spor yapıp cafeden çıkmayan safi kızlar için yaşayan tiplere gıcık oluyorum
  • hocam valla üzüldüm ne yalan söyleyeyim geçmiş olsun. aşırı saçma bir olay gelmiş basiniza

• hocam mekan neresi?gelelim çözelim işi.
    icabında bizde saldırırız sen rahat ol.
  • trajikomik diye tabir edilebilecek bir olaya benziyor.
    geçmiş olsun diyelim. polis bir şey yapmaz demişsin ama işin içine uyuşturucu karışırsa bence araştırması ona göre olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamdroid

trajikomik diye tabir edilebilecek bir olaya benziyor.
    geçmiş olsun diyelim. polis bir şey yapmaz demişsin ama işin içine uyuşturucu karışırsa bence araştırması ona göre olur.
    Valla savciya herseyi anlattim. Yazili olarak da verdim. Ama sadece saldiri kismini kale aldı. Sanirim uyusturucu ticaretini ayrica ihbar etmek gerekiyor. Sen belirtmis oldugun icin demiyorlar bunlar uyusturucuyla milleti zehirliyor yakalayalim diye. Sen ne sikayetinde bulunursan ona bakiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.