Şimdi Ara

Ss li Hepsiburada 2.el ürün gönderdi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Six_Strings

Valla helal olsun
    EyvAllah. Ne demek. Sahtekar dolandırıcılara ve bunlara çanak tutanların eline düşen forumdaslara bilgimiz dahilinde yardımcı olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 22 Eylül 2019; 17:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da sahne USB bellek gönderilmişti.

• Hard disk araştırması içerisindeyken bu konuyu gördüm. Sorma gereği duyuyuorum. Piyasada 100 tl ile 200 tl arasında değişen 500 gb hard diskler var. Hatta pakette binlerce gördüğüm hard disk var bazı bilgisayarcılarda. Ben sıfır istiyorum öyle yenilenmiş vs istemiyorum. Nereden sıfır alabiliriz?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Eskiden ben de böyle düşünürdüm ama bana da bu sorunu yaşattılar:
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-indirim-aldatmacasi-ve-musteriye-atilan-kazik--136297765#136298992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 22 Eylül 2019; 23:29:43 >
  • Hepsiburadayı severim aslında yaşadığın durum için üzüldüm. Satıcının bilgierini buradan veya özelden iletir misin? Daha dikkatli olalım.
  • satıcı hb. değilse bu tür sorunlar çıktığını defalarca söyledik (gerçi bazen hb. kendisi de 2.el gönderdiği oluyor ama iadelerde diğerleri kadar sıkıntı yapmıyor)

daha önceleri de dediğim gibi ,bu işleri suistimal eden satıcı ve alıcılar yüzünden internetten alışveriş bitecek
  • Yukarıda da yazılmış, mümkün olduğunca satıcının Hepsiburada olduğu ürünleri almak en iyisi.

• Bende N11 de üzerinde parmak izi olan sıfır telefon almıştım :)) Ama ben bu tür ürünleri açarken kamera kaydı alıyorum. Niye çünkü ülke üç kağıtçı dolu. tahmin ettiğim gibi telefon ikinci el gelmişti. Yeniden ambalajlanmış. Hemen n11 mesaj atıp geri verdim. dedim elimde kamera kaydı var. böyle deyince kimse itiraz edemedi:) Keşke sende böyle bir şey yapsaydın.
  • rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    senin şansın varmış n11 kabul etmeyebilir satıcı ile aranda çöz diyorlar, tüketici mahkemesine falan gidiyorsun
  • HDD sentinel programı ile bi test et bootable flash disk oluştur. Program çalıştığında hddnin kaç gün-saat çalıştığı gözükebiliyor. Belki de kutu esnasında bi durum olmuştur onu bi kontrol et derim
  • Yok mu bir gelişme?!?!
  • Arkadaşlar bu aralar çok yoğunum vakit ayıramıyorum. Geç cevap verdiğim için üzgünüm.

Sıfır ürün yollaması gerekirken 2.el ürün yollayan dolandırıcı , sahtekar firma linki :
    www.hepsiburada.com
    PCDükkanı - Hepsiburada Mağaza
    https://www.hepsiburada.com/magaza/pcdukkani

Firma Adı: KADİR AKIŞ

hertürlü harddisk ve güvenlik kamerası satıyor. Forumda arkadaşların dediği gibi satıcının böyle firmalar olduğunu görüyorsanız uzak durun. Ben daha önce hepsiburadadan 4.200tl ye laptop aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Geçen aradım iadeniz olumlu sonuçlandırılmıştır, paranız hesabınıza 1-3 iş günü içerisinde yatacaktır diyorlardı.2gün geçti kapı çaldı açtım baktım, yukarıdaki satıcıdan kargo gelmiş. Kabul etmedim kargoyu.Aradım müşteri hizmetlerini bu kargo ne diye efendim iadeniz olumlu sonuçlanamamıştır. Dedim geçen aradığımda iademin kabul olduğunu paranın yatacağını söylediniz...vır vır vır dır dır dır kafama ağrı girdi.Küfür etmemek için ilk görüşmeyi yarıda kestim. Yani hepsiburada baş ağrısından başka birşey yaptığı yok.

@MarionCobretti , @YeşilOk , @PAUL WALKER , @börtecine16 ,

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

fatura yok diye iade süreci başlatsanız daha kolay olurdu . bu tip dolandırıcılar türedi birde .bende bunlardan biriyle uğraştım .hakem heyetine faturasız ikinci el ürün yolladılar diye şikayet açın. e-devlet üzerinden açıyorsunuz ve kimseyle muhattap olmuyorsunuz artık. 10 dakika sürüyor sürmüyor.

telefonla fetö metö diye para koparma işi bitti bu iş başladı. çünkü bundan ceza da almıyorlar. en fazla hakem heyetinin kararına uyup iade alıyorlar.
    tüketici hakem heyetine başvurdum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.