Şimdi Ara

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın Benzerinden Aldım (Edit Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
30
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün levent te Madalyon psikiyatri merkezine gittim. Dikkat eksikligim olduğunu söylediler. Kırmızı receteli bir ilaç yazdılar adı concerta. Ritalin isimli ilaçtan daha etkili ve daha uzun süre etki ediyor. Internette okuduğum etkilerine göre Limit Yok filmindeki NZT 48 isimli ilacın, etkisinin biraz daha azaltılmış hali imiş. Şimdi ilacı almaya gidiyorum aldıktan sonra editlerim. Normalde fiyatı 100 küsür TL miş ama sigortayla 16.50TL ye geldi. Etkilerini çok merak ediyorum aranızda kullanan varsa etkilerini yazarsa sevinirim

Edit 1:

İnternetten bulduğum etkileri:

*kullanana einstein zekasına muadil bir zekaya sahip olduğu hissini verecek kadar etkili olan ilaç.

*aldıktan bir saat sonra 50 değişkenli if-else kod bloğunu 2 dakikada yazabilmemi sağlamış gri hap.

*bütün sene okula gitmeyip, bütün konuları bir gecede hatmedip, sınava gitmeden önce alındığında sanki gece boyu uyumuş hissi veren pahalı ilaç.

*sayesinde bir cok dersimi gectigim ilac.
    insana yaşama sevinci veren ilaç. 4 saat önce aldım, 3 saatinde deli gibi ders çalıştım. çalıştığım derste şu an kendimi canavar gibi hissediyorum. en öne oturup parmak falan kaldırmak istiyorum hatta. ilacı kullanınca insan bişeyleri yapabileceğine inanıyor. meşgul olduğun işe yoğunlaşmayı güzelce sağlıyor.

*konsantrasyon arttırıcı ilaç. biraz uykusuzluk da yapar, iştahı da kapatabilir. ama etkisi var mıdır? vardır. tecrübeyle sabittir. sınav dönemlerinde kullanılması işe yarar. 1-1,5 saat içinde kana karışırken etkisini 6-7 saat boyunca göstermektedir. bu etkinin psikolojik boyutu olabilir ama ben şöyle söyliyim. ilacı almaya başladıktan 1 hafta sonra falan alışkanlık oldu bende o ilacı almak. 3-4 gün hiç fark etmedim ilacı aldığımı. en sonunda "ulan niye hala kalkmadım masanın başından" dediğimde kafama dank etti bu ilacı aldığım. not: bu ilaç, fifa turnuvaları'nda bile etkisini göstermektedir..

*ritalin'in etkisinin 2 hafta sonra 1 saate kadar düştüğü düşünülünce, ilaç gibi gelen ilaçtır. bünyemi 10 saat kadar focus manyağı yapmıştır bugün. ayrıca devlet baba sağolsun 25 yaş üstüne ödemiyor. 100 küsür kağıt içinize kaçıyor.

*insanın uğraştığı şeye motivasyonu değişik bir şekilde arttırıyor. normalde karmakarışık olan kafamı koskoca bir merceğe çevirdiğini, onu nereye doğrultsam uğraştığım şey alev alacakmış gibi hissediyorum. bir de zaman sanki daha yavaş akıyor, sıkılma anlamında söylemiyorum, az birim zamanda çok fazla iş sıkıştırdığınzdan olduğunu düşünüyorum. bir de mide problemi yapmasa hayat gerçekten güzel olacak.

Edit 2 :

İlaç sadece kırmızı reçete ile alınabiliyor bunun nedeni her isteyenin alamaması için.

Edit 3 :

İlacı aldım yarın sabah kullanıcam etkilerini yazarım.

Edit 4 :

Bu sabah kullandım ilacı aldım. ilk gün için hiçbir yan etkisini görmedim.
    Yararlarlarına gelecek olursak: Bütün gün disaridaydim o yüzden ders çalışma üzerindeki etkisi ile ilgili bir deneyimim olmadı ama normalde ben çok sakin içine kapanık biriyim ilacı kullandigimdan beri çok enerjik konuşkan ve mutluyum sürekli konuşmak birseyler le mesgul olmak istiyorum. Sanki yeniden dogmus, yaşama istegimi yeniden kazanmis gibi hissediyorum.Şimdi kitap okuyacağım yarın aksam tekrar editlerim.

Ekleme: Kalp atışlarım normale göre biraz hızlandı içimde inanılmaz bir heyecan-enerji var. Koşmak zıplamak, atlamak istiyorum. Buarada normalde günde 3-4 kere tuvalete gitsem yetiyor ama eve geldiğimden beri (yaklaşık 4 saat) 4 kere tuvalete çıktım.

Ekleme 2: Normalde bu saatlerde (00:15) azıcık olsun uykum gelirdi ama yukarıda yazdığım gibi inanılmaz derecede enerji dolu hissediyorum şuan sokağa çıkıp koşasım var. Bakalım gece 3 e kadar falan bilgisayarda olucam uykum gelirse yatıp uyumayı denerim.

Edit 5: ilacın şu ana kadar gördüğüm en kötü yani uykusuzluk. Gece 3:30 gibi yattım ama yatakta döne öne bir hal oldum. 5 te anca uyumusumdur. Şuan saat 11:18 az önce kalktım ama inanılmaz uykum var. Kahvaltıdan sonra ilacı tekrar alicam.

- - - - - - - - - - - - -

Edit 6 (5.3.2015): Bugün 1. ayımı doldurdum. Düşük mg olduğu için çok aman aman bir etki vermedi ilaç. Zaten doktor ilacı yazarken düşük mg veriyorum büyük ihtimalle fazla etki etmez ama yine de bi deneyelim demişti.
    Etki etti mi? Evet, etti ama dediğim gibi düşük mg olduğu için fazla etki etmedi. İlacı aldıktan 1-2 saat sonra inanılmaz enerji veriyor, dikkatin toparlanıyor, çenen düşüyor vs. ama öğle den sonra etkisi gidiyor. Bugün tekrar yazdırmak için doktora gittim bu sefer 54mg verdi. Anlattım işte 27mg fazla etki etmedi falan diye, o da bende öyle tahmin etmiştim. 54mg ın etkisini hemen göreceksin dedi. Yarın eczaneden ilacı alıcam sonra tekrar editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valinox -- 5 Mart 2015; 20:49:44 >

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Yav he he

öğrenmenin tek yolu var o da denemek :D
  • He Sakına kimseyle konuşma kimin gerçek kimin hayal olduğunu bilemezsin benim dayı oğlu kullanmışdı 2 gün sonra helvasını yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 28 Şubat 2015; 6:51:47 >
  • hocam denesene bir sonra etkisini yaz buraya.Ben de sinava girecegim ben de mi alsam acaba

• Doktor bey coweert yazar gibi concerta yazmış

• Sacma odaklanmak.istiyorsan ot ic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

hocam denesene bir sonra etkisini yaz buraya.Ben de sinava girecegim ben de mi alsam acaba

sabah kahvaltıdan sonra kullanmam gerekiyormuş kullanınca yazarım. DEHB hastalığın yoksa vermezler çünkü çok etkili bir ilaç zaten kırmızı reçeteli olmasının sebebi de o. Her doktor yazamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valinox

quote:

hocam denesene bir sonra etkisini yaz buraya.Ben de sinava girecegim ben de mi alsam acaba

sabah kahvaltıdan sonra kullanmam gerekiyormuş kullanınca yazarım. DEHB hastalığın yoksa vermezler çünkü çok etkili bir ilaç zaten kırmızı reçeteli olmasının sebebi de o. Her doktor yazamaz...

Bende de konsantrasyon sorunu var.sinavlarda da dikkat eksikligi yasiyorum baya.Alsam iyiydi ya tuh.

• Annem eczaci ise yararsa alayim 2 kutu seneye YGS var

• quote:

quote:

quote:

Bende de konsantrasyon sorunu var.sinavlarda da dikkat eksikligi yasiyorum baya.Alsam iyiydi ya tuh.

git bi psikiyatri merkezine şansını dene. ama testler, tedavi falan derken en az 500 kağıt giriyor

• Eğer kullanmasaydım,bende o sözlüklerde yazanlara inanmazdım.

Gerçekten final dönemi kullanmış biri olarak söylüyorum. Sürekli ders başından kalkmak isteyen beni 3-4 saat kaldırmadan ders çalıştırmış ilaçtır.

Prospektüsü çarşaf gibidir, yan etkileri kişiden kişiye değişebilir. Bende iştahsızlık ve gereksiz konuşma isteği yapıyordu.

Üniversiteye gidip bu ilacı duymayan biraz etrafından bi'haberdir.

DİP NOT: 4. SINIFIN 2 DÖNEMİNDE TOPLAM 80 KÜSÜR KREDİ DERS VERMİŞTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 6 Şubat 2015; 21:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Annem eczaci ise yararsa alayim 2 kutu seneye YGS var

sınavdan 1 gün önce dik kafaya bir kutu
  • Etkilerini yazmani beklicem hocam. Limitless i izledikten sonra cok demistim keske boyle bi hao olsa die,eger nette yazdigi gibi etkileri varsa aninda alcam bnde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 6 Şubat 2015; 21:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Eğer kullanmasaydım,bende o sözlüklerde yazanlara inanmazdım.

Gerçekten final dönemi kullanmış biri olarak söylüyorum. Sürekli ders başından kalkmak isteyen beni 3-4 saat kaldırmadan ders çalıştırmış ilaçtır.

Prospektüsü çarşaf gibidir, yan etkileri kişiden kişiye değişebilir. Bende iştahsızlık ve gereksiz konuşma isteği yapıyordu.

Üniversiteye gidip bu ilacı duymayan biraz etrafından bi'haberdir.

DİP NOT: 4. SINIFIN 2 DÖNEMİNDE TOPLAM 80 KÜSÜR KREDİ DERS VERMİŞTİM

Aydınlattığın için teşekkürler. Sabah kullanmaya başlıyorum bakalım...

• Eczacı olarak belki turbo bilir

• vermişler vitamin hapı kendini einstein sanacak.
  • quote:

quote:

Bir de ters tepiyormus bildigi her seyi unutuyormus o kadar ilacin ustune aboov

• quote:

quote:

quote:

Bir de ters tepiyormus bildigi her seyi unutuyormus o kadar ilacin ustune aboov

unutmayı bırak ilacın 1 hapı bile kalp ritmini hızlandırıyormuş, bir kutuyu düşünemiyorum

• Dostum ritalinle concerta ayni seydir ve ritalin etkisi kisa sursede daha etkilidir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.