Şimdi Ara

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın Benzerinden Aldım (Edit Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
30
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar büyük etkileri olan bir ilacın, kendi kadar da yan etkileri olabilir uzun vadede. dikkat ediniz
  • Banada versene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valinox

quote:

Orijinalden alıntı: pislick0

Sen baya baya sözlüklerden alıntı yapmışsın ama sadece iyi şeyleri almışsın :D Bence tarafsız olarak tekrar oku sen o yorumları :)

Bide kendini baya koşullamışa benziyosun, ilaç herkeste farklı etki yaratıryor ama sende plasebo etkisi gibi olmaz umarım,

Son olarak açtığın başlık gayet yalnış ve insanları bilinçsiz bir şekilde bu ilaca itecek türden, değiştirin bence.

Evet iyi olan kısımlarını alıntı yaptım çünkü diğerleri yanlış bilgilerle dolu.
    Ilaci dünyada birçok kişi kullanıyor ve ise yarıyor. Diyelim ki Plasebo etkisi, amacına ulaştıktan sonra sorun yok. yani sadece diyelim ki ilaç hiçbir işe yaramıyor içi boş bir hap iciyoruz ama psikolojik olarak ta ise yarayacagina kendimizi sartlandirmisiz. Bu durumda psikolojik bile olsa dikkatini toparlamani, dersi anlamanı vs. sağlıyorsa ben bu ilacı kullanırım

Kardeş önemli olan etkileri, bıraktıktan sonra ne olacağın. Basit, dersine zaman ayıracaksın geçeceksin. Sırf bu basit şey için kimyasala bulaşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: relaguna

Yok arkadaşlar öyle zeka artırıyor dikkat artırıyor gaza gelmeyin o psikoloji ilaçlarına bir alışınca hayatınız kayar nedenleri basit...Kilo aldırır şişman olursunuz,mideniz bulanır hayattan bekletiniz kalmaz canınız sıkılır monoton bir şekilde ot gibi yaşarsınız.Eğer içinizde ders çalışma isteği varsa zaten ilaç bahane yok ders çalışma isteği yoksa o ilaç fayda vermez siz veriyor zannediyorsunuz.Bir çok arkadaş sınavlarda konsantremiz iyi olsun,ortalamalarımız güzel olsun bir an önce diploma alayım diye düşünüyor ama kendinizi riske atmayın.Burada gaza gelip daha önce psikolojik ilaç içmemiş arkadaşlar gaza gelmiş.Arkadaş öyle sıradan ağrı kesici haplara benzemez bağımlılık eder çarpıntı eder.İlerde psikolojik ilaç kullandığınız öğrenilirse KIZ BİLE VERMEZLER DELİ DERLER...

Sen bunları nereden biliyorsun diyenler olursa söyleyeyim 1 kere sadece 1 kere kullandım o da hapı ikiye böldüm yarımını içtim,arkadaş uykum geldi uyudum bir uyandım ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor rengim kurumuş ağaç yaprağına döndü gözümü açamıyorum,başım dönüyor ayağa kalkamıyorum bu arada şiddetli bir şekilde kalbimde çarpıntı oldu neredeyse ambulans çağıracaklardı ciddiyim.Aramızda bu tarz psikolojik ilaç kullananlar var benim bu söylediklerim gerçek mi yalan mı söylesinler...

Ben bu tarz ilaçlara psikolojik ilaç derim dalga geçmeyin

Not:Kullandığım ilaç "Abilify"

Cok konusmussun ama bos konusmussun.
    - Concerta ciddi anlamda dikkati arttiriyor. Hiperaktive ve dikkat eksikligi tedavi surecinde kullanilir. Tedavi edici ozellikleri yoktur (gozluk gibi) ancak dikkat eksikliginin bireyin yasantisinda actigi sorunlari gidermek amaciyla kullanilir.
    - Psikolojik ilaclar icin genelleme yapip bagimlilik yapiyor demissin Senelerdir bircok antipsikotik + antidepresan kullanmis birisi olarak sunu soyleyebikirim:Kesinlikle bagimlilik yapmazlar ancak aniden birakilmamalidir.
    - "İlerde psikolojik ilaç kullandığınız öğrenilirse KIZ BİLE VERMEZLER DELİ DERLER... " Yas max 16

Not: Suana kadar kullandigim ilaclar : Concerta, abilify, rixper, cipralex, lustral, anafranil, sulpir, atarax

• Edit geldi. Gerçekten uykusuzlukla ilgili ciddi bit problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

quote:

Yok arkadaşlar öyle zeka artırıyor dikkat artırıyor gaza gelmeyin o psikoloji ilaçlarına bir alışınca hayatınız kayar nedenleri basit...Kilo aldırır şişman olursunuz,mideniz bulanır hayattan bekletiniz kalmaz canınız sıkılır monoton bir şekilde ot gibi yaşarsınız.Eğer içinizde ders çalışma isteği varsa zaten ilaç bahane yok ders çalışma isteği yoksa o ilaç fayda vermez siz veriyor zannediyorsunuz.Bir çok arkadaş sınavlarda konsantremiz iyi olsun,ortalamalarımız güzel olsun bir an önce diploma alayım diye düşünüyor ama kendinizi riske atmayın.Burada gaza gelip daha önce psikolojik ilaç içmemiş arkadaşlar gaza gelmiş.Arkadaş öyle sıradan ağrı kesici haplara benzemez bağımlılık eder çarpıntı eder.İlerde psikolojik ilaç kullandığınız öğrenilirse KIZ BİLE VERMEZLER DELİ DERLER...

Sen bunları nereden biliyorsun diyenler olursa söyleyeyim 1 kere sadece 1 kere kullandım o da hapı ikiye böldüm yarımını içtim,arkadaş uykum geldi uyudum bir uyandım ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor rengim kurumuş ağaç yaprağına döndü gözümü açamıyorum,başım dönüyor ayağa kalkamıyorum bu arada şiddetli bir şekilde kalbimde çarpıntı oldu neredeyse ambulans çağıracaklardı ciddiyim.Aramızda bu tarz psikolojik ilaç kullananlar var benim bu söylediklerim gerçek mi yalan mı söylesinler...

Ben bu tarz ilaçlara psikolojik ilaç derim dalga geçmeyin

Not:Kullandığım ilaç "Abilify"

Cok konusmussun ama bos konusmussun.
    - Concerta ciddi anlamda dikkati arttiriyor. Hiperaktive ve dikkat eksikligi tedavi surecinde kullanilir. Tedavi edici ozellikleri yoktur (gozluk gibi) ancak dikkat eksikliginin bireyin yasantisinda actigi sorunlari gidermek amaciyla kullanilir.
    - Psikolojik ilaclar icin genelleme yapip bagimlilik yapiyor demissin Senelerdir bircok antipsikotik + antidepresan kullanmis birisi olarak sunu soyleyebikirim:Kesinlikle bagimlilik yapmazlar ancak aniden birakilmamalidir.
    - "İlerde psikolojik ilaç kullandığınız öğrenilirse KIZ BİLE VERMEZLER DELİ DERLER... " Yas max 16

Not: Suana kadar kullandigim ilaclar : Concerta, abilify, rixper, cipralex, lustral, anafranil, sulpir, atarax

Hocam senin problemin ne idi tüm muaddillerini kullanmissin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İleri düzeyde obsesif bozukluk + depresyon + bipolar bozukluk Daha doktoruma söylemedim ama panik ataktan da şüpheleniyorum @Ertgrlzfr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 8 Şubat 2015; 16:19:58 >
  • Allah acil sifalar versin :) zor kardesim seninde anotomi bilgin yahut psikolojiye bakis acinda bi bambaska farkli :) Allah kolaylik versin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o hap değildir olsa duramazdın
  • Ertgrlzfr kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
    @Ertgrlzfr
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    İlaçları kullandıkça faydasını görürsün,o zaman da ömür boyu kullanmak zorundasın.İlaçları içmeyi bırakırsan da eski halinden daha kötü bir duruma düşersin.Burada hiç psikolojik ilaç içmeyen insanları özendirmeye çalışıyorsun.Sıradan ilaçlar gibi yazmışsın kullandığın ilaçları,bari o ilaçların yan etkilerinide yazsaydın özenen insanları bilinçlendirseydin.Yaşım 18
  • sıra arkadaşım kullanırdı bi moka yaramadı. dahada mideyi falan eline aldı kaç kez hastaneye götürdüğümü hatırlamıyorum

• quote:

İlaçları kullandıkça faydasını görürsün,o zaman da ömür boyu kullanmak zorundasın.İlaçları içmeyi bırakırsan da eski halinden daha kötü bir duruma düşersin.Burada hiç psikolojik ilaç içmeyen insanları özendirmeye çalışıyorsun.Sıradan ilaçlar gibi yazmışsın kullandığın ilaçları,bari o ilaçların yan etkilerinide yazsaydın özenen insanları bilinçlendirseydin.Yaşım 18

Ozendirmeye mi calisiyorum ? Devamini okumayacaktim ama neyse;? Sen ne tecrubeye, bilgiye sahipsin de yalan yanlis bilgi veriyorsun? Ilaci omur boyu kulanmak gerekiyormus da birakirsan eskisinden beter oluyormussun da..
    Ha kullandigim ilaclarin yan etkilerini yazayim; zihnim, vucudum uyusturulmus sanki. Robot gibi hissediyorum kendimi. Asiri unutkanlik, dalginlik yapiyor. Bunlari yazarken bile kac defa donuk bir sekilde dusunuyorum. Bir seylerden aldigim zevkleri yok ediyor, vucudumda titremeler oluyor, asiri istah aciyor... Ama kesinlikle okb, depresyon ve bipolar bozukluk tedavisinde ise yariyorlar. Faydalari icin bunlara bir muddet katlanmam gerek.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,benim yazmamdaki amaç sana karşı bir kötüleme aşağılama değil.Ama bazıları bu ilaçları özendirmeye çalışıyor ve benim kızdığım nokta da bu.
  • concertayi antidepresanla birlikte kullanan olduysa bana ozelden yazabilirmi

• Çareyi kendinizde arayın, ilaçlarda değil. Sonra bağımlısı olursunuz.

• Valinox V kullanıcısına yanıt
    sonuclar ne hocam ? etkisi varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hissettiklerin ilacın etkisi değil filmin etkisi.
    konuyu açmandan yaklaşık 1 ay önce başka bir konuya şöyle bir yorumum vardı

quote:

Bir işe yaramıyor boşa kullanma
    6 ay 72+18=90 mg concerta kullandım

Taşikardi den başka bir işe yaramadı birde azıcık uyku kaçırır o kadar.

Limitless filmindeki gibi birşey bekleme :) :)

ben max doz kullAnıyordum bide ;)

• Simdi kullanirken kendini iyi hissetsende birakinca ne olacak,omur boyu kullanmiycaksin.bunun gibi insanin modunu degistiren, sinir sistemini etkileyen ilaclarin uzun vadede kotu sonuclari olacagini dusunuyorum.

• Buralar plasebo mu kokuyor sanki ne.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.