Şimdi Ara

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın Benzerinden Aldım (Edit Geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
30
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özenmeyin böyle şeylere. Ilaç almadığınız için değil istemediğiniz üşendiğiniz için ders çalışmıyorsunuz. Kimsenin de günde 15 saat ders çalışmaya ihtiyacı yoktur günde yarım saat bakın her gün bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraktıktan sonra bir süre MAL sıfatını üzerinde çok yoğun hissedeceksin bir yan etki olarak.

• 2 sene kullandım uykumu getiriyordu sadece
  • Bende daha etkilisi var isteyene ankara içi elden satarım.
  • potur kullanıcısına yanıt
    Odaklanmak ve ot sen bugune kadar ne yapragi ictin kenevir diye?
  • Ben kullandım, en rahatsız olduğum yan etkisi el kol titremesi. Sen 27 mg kullanıyosun ben 54 kullanmıştım düşün artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: manufaruk

Ben kullandım, en rahatsız olduğum yan etkisi el kol titremesi. Sen 27 mg kullanıyosun ben 54 kullanmıştım düşün artık :D

Bugün 1. ayımı bitirdim. reçeteyi aldım yarın 54mg a geçiyorum. Doktor, sadece denemek için düşük mg vermiş belki yükseğie gerek kalmaz diye
  • takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç para bu ilaç
  • hapın etkisindeyken müziğe olan tepkin nasıl :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

hapın etkisindeyken müziğe olan tepkin nasıl :D

Aynı bir değişiklik yok Bu arada 54 mg'ı aldım. Akşam ss li olarak editlerim.
  • Ne kadar abartıyosunuz beyler. Alt tarafı basit bir uyarıcı. Bi bilseniz daha neler var
  • Ben ne zaman namaz kılsam içimde hep mutluluk hep huzur oluyor zaten.Bu tür şeylere gerek yok.
  • okbye verme ihtimalleri var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: relaguna

Geçmiş olsun,benim yazmamdaki amaç sana karşı bir kötüleme aşağılama değil.Ama bazıları bu ilaçları özendirmeye çalışıyor ve benim kızdığım nokta da bu.

hocam bu ilaclara recetesiz ulasamiyorsun ciddi anlamda psikolojik sorun olmasi lazim sen istedigin kadar ozen saglikliysan alamazsin zaten dikkat arttirma olayi zannederim dikkatini toplayamayanlarin duzeylerini normale getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Çareyi kendinizde arayın, ilaçlarda değil. Sonra bağımlısı olursunuz.

+1

Dikkat dağınıklığını azaltmak için daha doğal yollar bulmak lazım.Bu tarz ilaçlar,maddeler alışkanlık yapar ben fizyolojik olarak hem psikolojik olarak.En basitinden fizyolojik olarak süreklilik oluşturmasa bile psikolojik olarak bağımlısı olursunuz.O olmadan yapamam,ilaç olmadığı için yapamıyorum,keşke ilacım olsa vb. şeklinde gereksinimler çıkartır ortaya.
  • edit7: öldüm arkadaslar kefenden yaziyorum

• Beyler ben günde 2 doz prozac içiyorum, belog 50 mg içiyorum, pharmaton içiyorum, bunu da içsem ne olur?
  • placebo etkisiyle çalışır bu ilaçlar. gerçekten umutluysanız böyle işlerde işe yarar. ama uyarıcı maddeler belirli bir kapasiteye kadar iş görür. biride einstein zekası filan diye gevelemiş. ulan ilacın kutusu 16,50 lira. kutu kutu alır kendimi bu ilaçla boğarım. suyuma atar suyu öyle içerim. günde 3 paket bitiririm. var mı böyle bi olay? o zaman herkes alsın bu haptan memleket einstein'dan geçilmesin. bi taraftan sicim teorisini bi taraftan kuantum hobi olarak uzay-zaman bükülme kavramı çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

placebo etkisiyle çalışır bu ilaçlar. gerçekten umutluysanız böyle işlerde işe yarar. ama uyarıcı maddeler belirli bir kapasiteye kadar iş görür. biride einstein zekası filan diye gevelemiş. ulan ilacın kutusu 16,50 lira. kutu kutu alır kendimi bu ilaçla boğarım. suyuma atar suyu öyle içerim. günde 3 paket bitiririm. var mı böyle bi olay? o zaman herkes alsın bu haptan memleket einstein'dan geçilmesin. bi taraftan sicim teorisini bi taraftan kuantum hobi olarak uzay-zaman bükülme kavramı çalışalım.

Öyle şey demiyor. Sadece özgüven verir diyor Einstein sanarsınız diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.