Bildirim
SS Rival vs Razer Deathadder 2013 !
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Heyecan arıyorsan Ouroboros Ama bu ikisi arasında seçimin Rival'dan yana olsun derim. Çok şık ve gereksiz çıkıntılardan girintilerden kaçınılmış bir mouse.
http://www.gameekstra.com/Razer-Ouroboros-Gamer-Mouse,PR-3723.html -
Ouroboos :D nereye alıyon gider su ve doğalgaz faturasını öderim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Huzur53
Ouroboos :D nereye alıyon gider su ve doğalgaz faturasını öderim :D
Tabikide Deathadder 2013 derim :) -
Deathadder 2013
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D Sisteminde yazıo rivalı kullanmadan bilemessin bana deathadder mi g500 mü deseler ben g500 derim :D kullanıyorum çunki! -
O zaman sana tavsiyem İstanbul Bahçelievler'e yakınsan Gameekstraya gel ve Rival'ı dene. Geçen seneye kadar çok sıkı Razer fanıydım, her çeşit ürününü kullandım. Bu söylediğin iki mouse arasından "tavsiyem" istisnasız steelseries rival... -
Malesef çekmeköy alemdağda oturuyorum çok uzak yani :D peki gameekstra sitesinden yada OverGame sitesinden alsam mouse güvenilirmi sıkıntı cıkarmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Huzur53
Malesef çekmeköy alemdağda oturuyorum çok uzak yani :D peki gameekstra sitesinden yada OverGame sitesinden alsam mouse güvenilirmi sıkıntı cıkarmı ?
gameekstra güvenilir ordan mouseyi almıştım 2 günde geldi -
Bakcam işte :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X