Şimdi Ara

SS Rivalden G402ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SS rival elime büyük geldiği için biraz daha minimal ama g300 gibi kücük olmayan bir maus düşündüm. G402 olur gibime geldi. Sizce bunu alsam sensör vs. gbisinden bir zarara girer miyim ?

• Kesinlikle girersin rival çok daha kaliteli bir mouse sen elini büyütmeye uğraş :)

Edit: şaka bir yana sana g303 öneririm eline oturacağını düşünüyorum gameekstrada 190 tl indirimde 12000 dpi felan özellikleriyle rivaldan daha üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da çok küçük olduğu için kafamdan atmıştım. vatana gidip bi deneye de bilirim aslında.. rival ile aynı sensörü kullanıyor. dpi dert değil bneim icin fix 80- 2.5 sensv oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: desingedforkilling

o da çok küçük olduğu için kafamdan atmıştım. vatana gidip bi deneye de bilirim aslında.. rival ile aynı sensörü kullanıyor. dpi dert değil bneim icin fix 80- 2.5 sensv oynuyorum :D

Rival ve g303 aynı sensörü kullanmıyor.

Rival = Pwm3310
    G303 = Pwm3366

İki üründe birbirinden farklı optik sensörleri kullanıyor.
    İkisi arasında çok fazla bir boyut farkı var. Daha önce ikisini de kullanmıştım. G303 yanlarının kavisli olması yüzünden elime oturmamıştı. Rival'ın ise yanlarındaki plastik malzeme aşınmaya başlamıştı. Ama yeni nesi Rival 300 modelinde bu sorunu aşmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

o da çok küçük olduğu için kafamdan atmıştım. vatana gidip bi deneye de bilirim aslında.. rival ile aynı sensörü kullanıyor. dpi dert değil bneim icin fix 80- 2.5 sensv oynuyorum :D

Rival = Pwm3310
    G303 = Pwm3366

İkisi arasında çok fazla bir boyut farkı var. Daha önce ikisini de kullanmıştım. G303 yanlarının kavisli olması yüzünden elime oturmamıştı. Rival'ın ise yanlarındaki plastik malzeme aşınmaya başlamıştı. Ama yeni nesi Rival 300 modelinde bu sorunu aşmışlar.

aşınma yaptı evet ama bu benim için bi sorun değil. bu mausun üstü cok yüksek tam kontrol edemiyorum. zowie ürünlerine göz attımda biraz pahalı geldi. zaten 1 kere verebildim bir mausa bu kadar parayı :D bende biraz orta segmente yönelmek istedim. Sizin önerebileceğiniz bir maus var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desingedforkilling -- 10 Nisan 2016; 13:56:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Rival = Pwm3310
    G303 = Pwm3366

aşınma yaptı evet ama bu benim için bi sorun değil. bu mausun üstü cok yüksek tam kontrol edemiyorum. zowie ürünlerine göz attımda biraz pahalı geldi. zaten 1 kere verebildim bir mausa bu kadar parayı :D bende biraz orta segmente yönelmek istedim. Sizin önerebileceğiniz bir maus var mı ?

İmzamdaki konuda her bütçeye uygun önerdiğim fareler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.