Şimdi Ara

SS2 acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar progDVB 7.5 yükledim hotbirdde tüm kanalları açıyor ama Turksat hiç açılmıyo artı birde progDVB de makina çok kasılıyo arada kapanıyo kendisi. bu türksat nereye gitti sizce alternatif çözümü olan lütfen yazsın..

• prog dvb nin enbüyük sorunu bilgisayarı kasması bence altdvb nin son sürümünü bence gayet güzel ayrıca bilgisayarı hiç kasmıyor,
  • doğrudur makinayı kasar ama işlemcın iyi değilse arkadaşın dediği gibi alt dvb yi kulan
  • Arkadaşlar Progdvb'nin makinayı kasmasından kastınızı daha açık yazabilir misiniz ?

Ben de Skystar 2 USB kullanıyorum . Driver 4.3.0 ve powerinstall son versiyon ile. Kanallar gösterimde iken "Görev Yöneticisini" açıyorum. İşlemci FTA kanallarda %4 ile %12 arasında çalışıyor. Şifrelilerde %8 ile %20'nin biraz üstüne çıkıyor. (En çok Hotbird uydusunda NRJ12 adlı şifreli müzik kanalında işlemci yoruluyor tecrübeme göre)
    Sanırım 75 mb kadar(belki biraz daha fazla) driver ve progdvb birarada Ram kullanıyor. Bence herşeyi kaldırıp Hem driver'i hem de progdvb programını yeniden kurun.

Sistemim laptop+Skystar2 USB ; 512 MB RAM, 1.6 Ghz. Intel Centrino, ATI Radeon 9700 (64 Mbyte) 3D, Directx9.0 , XP Pro işletim sistemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.