slm arkadaşlar ben dün ss2 kurdum ve bazı codecler yüklememe ramen filtre algılanamadı hatası veriyor bunun sebebi bence codecten kaynaklanıyor sorunsuz izlemem için tavsiye edeceğiniz bir codec varmı bu ilk sorum ikinci sorum kurulumla ilgili bende çift çanak var şuan sadece kanal aramadan turksat 1c gösteriyor hotb.kanalındada aramayapıyorum 4-5 tane kanal çıkıyor ama bu kanallar aktif gözüktüğü halde açılmıyor birde cıne5 ve t. discovery kanalları izlemem için neler yapmam lazım şimdiden tşk...
Bak şimdi arkadaşım, ProgDVB kullanıyorsan başka codec yüklemene gerek yok izlemek için tüm gerekli codecler onda var zaten. Ancak kaydettiğin .mpg uzantılı videolar için MPEG-2 Decoder gerek, Windows Media Classic indirebilirsin bunda tüm gerekli codecler var.. K-Lite Codec vs. gibi paketler diğer codeclerle çakışabiliyor önce böyle paketler varsa onları kaldır
Kuruluma gelince başta progdvb kullanıyorsan dedim önce hangi programı kullandığını sonra çanaklar kaçlık bunları yaz. Tahminimce diseqc'ten bir de onun markasını ve versiyonunu yaz o şekilde yardım edelim