Şimdi Ara

SS2 kayıtlarını VCD ya da DVD ye çeviremiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde SS2 2.6D kart var. Bununla yaptığım kayıtları ne Nero ne de bir başka program kabul etmiyor. Ya kapanıyor ya da tanınamayan format diyorlar.

Çevirenler ise zar zor bozuk çeviriyorlar. Ya sesi çıkmıyor ya da ses ile görüntü senkron şeklinde çalışmıyor

Şu ana kadar bütün ProgDvb, Power İnstall, ALT DVB falan filan yükledim.

Kodeclerden de ayrı ayrı ve hepsini bir arada deneyerek şunları yükledim;
    elecard,moonlght, k-lite mega codec, power codec 9 mpeg converter encoder player yani kurmadığım denemediğim şey kalmadı.

Kime sorarsam kodec yükle sorun düzelir diyor ama hiç bir düzelme yok!

Elinde SS2 olan ve kayıt yapıp VCD ya da DVD ye çevirenler nasıl yapıyor. Lütfen deneyenler bu işi yapanlar bir yardım etsin.

Bir keresinde olmuştu ortada bişiy sallanıp duruyordu. O codeğide kaybettim. Moonlight hangisiydi bilemiyorum

AMD 3200, 128 MB 6100(6600 GT'de de aynısı) 1 GB ddr 350 w

• Ben kayıtlarımı ilk önce Divx formatına çeviriyorum ve öyle saklıyorum cd de.
    Sonrasında aynı kayıtları Nero ile VCD hazırla dediğimde sorunsuz çeviriyor.
    Sana tavsiyem kayıtlarını ilk önce desteklenen formatlara çevir misal .avi
    AutoGK veya Pocket Divx Encoder ile hızlı bir şekilde çevirebilirsin.
    Sonrası ise kolay zaten.
  • Ben video klip çekiyorum ve hangi formatta saklayacağıma bir türlü karar veremedim. Çok yer kaplamaması için TMPG Encoder XPress v3.0 ile görüntü kalitelerini bozmadan MPEG-1'e çevirdiğim videolar hala PC'de duruyor. Onları editleyecek bir movie maker tarzı program bulursam DivX formatında kaydetmeyi düşünüyorum..
  • walla benım yaptigim en basit şey su

cogu zaman Alt-dvb kullaniyorum (hem yaptigim kayitlarda sorunsuz yapiorum hemde uzun sürüyor 2-3saat kesintisiz)
    normal olarak uzantisi *TS oluyor. bunu hemen VideoRedo programi ile aralardaki reklamlari keserek ve düzenleyerek kaydet dedigim zaman *mpg uzantisinda kaydediyor. (5GB lik bi kayiti yaklasik 10dk'da hızlıca yapior - pc'nin hızına bagli)
    Sonra bu görüntüyü alip PocketDvix encoder programinda aciyorum. reklamlardan arinmiş Ham 4 GB görüntüyü İstegime bagli olarak Görüntü kalitesine göre ufaltabiliyorum.
    ben genelde Dizileri Rip'ledigim icin 400 MB civari yapiorum. bununda süresi 1 saat civari

• merhaba

bunun için en iyisi bence tartışmasız uleaddır.pro dvb ss2 ile en çok kullanılan proğramdır.
    kayıtlar hiç sıkıntı olmaz pro dvb de .ulead hem tanır ve hemen çevirir.alt dvb de ts uzantılı olur. ondan ona çevir çevir durursunuz.en iyisi uleadla kayıtlartı açıp editler dvd vcd svcd yapar bitirrsiniz o kadar
    ulead 9 bu işi çok iyi yapar. trialini çekip parisanın yaması ile halledersiniz

sorunsuz çalışır
  • aynı problem bendede oluyor bağzen görüntülerde ufak tefek vcd karelenir ya bozulmalar oluyor ve bunu converte ettiğimde senkronda kayma oluyor bunu hangi programla halledebiliriz kayıttada karelenme olabilir ama senkron kayınca işim çoğalıyor
  • Herkese çok teşekkür ederim. benim sorunum codecler alakalıymış ve bu sorunu ACE Mega Codec ve Power İnstall 7.6 ile çözdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.