Şimdi Ara

ss2 kumanda beni çılgına çeviriyor,ne denediydem olmadı...yawws

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elimde ve kullandığım skystar 2 2.8 tv kartımdan çok memnunum ama kumanda olayını birtürlü halledemedim,usb alıcıyı pc tanıyor ama kumanda ile iletişime geçmiyor,açıklamalarına sitelerde baktım ama yine yok,olmadı,servise mi yollasam acaba,
    yoksa ne yapsam,bana yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Yoksa alternatif kumanda varmıdır,tv kartıma uyacak cinsten,acaba bu serideki kumandaların hepsi yoksa fabrika çıkışı arızalımı üretildi,
    ilana bakıp da yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Aynı olay birçok kere yazıldı ama yine de yazayım dedim alalı 1 sene geçecek 1 kere kumanda kulanamadım bu nasıl iş böyle anlamadım.

ss2 kumanda beni çılgına çeviriyor,ne denediydem olmadı...yawws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-54 -- 12 Kasım 2009; 17:34:06 >

• Arkadaşım ,

Usb alıcı kısmının arkasında 0900/3704 mü yazıyor yoksa hiçbir şey mi?

Ben de aynı sorunu yaşamıştım technisata email attım. Almanyadan bir adres verin ve kartın seri numarasını yazın ,size yeni usb alıcı gönderelim dediler. Usb alıcının arkasında 0900/3704 yazıyor ve çalışmayan eski usb alıcı ile dış görünüşü aynı ama üstünde 1 adet farklı elektronik parça var (metal bir parça , frekans üreten kristallere benziyor).
    Yeni alıcı aynı bir klayve gibi çalışıyor. Örneğin notepadı açın , tuşlara basın harf ve sayılar çıkıyor.

Umarım yazdıklarım size yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.