Bildirim
Wifi Çekim Sorunu! Deli Etti
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
wifi adapterin marka ve modeline gore değişir ama resimdeki yayın gucu ve gezinme zorlamasını 5.seviyeye alın bant genişliği vs... var .Eger evdeki modemden az sinyal alıyorsanız modem arayuzunde ayarları var 13. seviyeye çıkartırsanız modemden daha iyi yayın yapar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
wifi adapterin marka ve modeline gore değişir ama resimdeki yayın gucu ve gezinme zorlamasını 5.seviyeye alın bant genişliği vs... var .Eger evdeki modemden az sinyal alıyorsanız modem arayuzunde ayarları var 13. seviyeye çıkartırsanız modemden daha iyi yayın yapar...
Arkadaşın laptop alt seviye olmasına rağmen bu laptopun bu kadar berbat çekime sahip olmasına şaşırıyorum. Resimde gösterdiğiniz yere girdim ama yayın gücü seçeneği yoktu. (Aygıt yöneticisi>broadcom>özellikler dedim) Komşunun wifi ye bağlanıyorum (iznim var).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 22 Ağustos 2013; 13:58:22 >
-
driverı güncelle marka modeline gore ayarlarına bakabilirsin en iyi ayarları güncellemenin faydası var benim bilgisayar 7 aylık pc güncelleyince fark ediyor orjinalindeki adapter surucusuda az cekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
driverı güncelle marka modeline gore ayarlarına bakabilirsin en iyi ayarları güncellemenin faydası var benim bilgisayar 7 aylık pc güncelleyince fark ediyor orjinalindeki adapter surucusuda az cekiyor
En son gücellemeler yüklü. -
ozaman ayarlarına bak eger markasna güveniyorsan bu konuda dell cok iyidir iyi adapterler kullanır.... -
Lenovo z585 kullanan yardım edecek kimse yokmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: troyal
Lenovo z585 kullanan yardım edecek kimse yokmu?
maalesef sıkıntılı wireless i olan pc yi almışınız keşke araştıraydınız
http://forum.donanimhaber.com/m_65761649/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Lenovo z585 kullanan yardım edecek kimse yokmu?
maalesef sıkıntılı wireless i olan pc yi almışınız keşke araştıraydınız
http://forum.donanimhaber.com/m_65761649/tm.htm
Baya araştırdım alırken ama hiç wifi sıkıntısı olduğunu duymamıştım.Benim bildiğim Z580 ile Z585 arasında fark var ama umarım yazılım sorunudur.
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5A53F378 -- 22 Ağustos 2013; 20:08:42 > -
Sorunumu çözebilecek bir bilgisayar uzmanı yokmu? -
up up upu p up up -
Kardes garantisi varsa gönder servisine , Wlan anteni veya Wlan değişim yaparlar.. Yoksada gene gönder arıza tespit yaptır , Arızayı öğrenince kendin bişeyler yapabilirsin..Kolay gelsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tech_06_44
Kardes garantisi varsa gönder servisine , Wlan anteni veya Wlan değişim yaparlar.. Yoksada gene gönder arıza tespit yaptır , Arızayı öğrenince kendin bişeyler yapabilirsin..Kolay gelsin..
daha yeni göndermiştim. 25 günü geçince değişim yaptırdım. buda değişim yaptırdığım laptop bendemi bahtsızlık anlamıyorumki. -
quote:
quote:
Kardes garantisi varsa gönder servisine , Wlan anteni veya Wlan değişim yaparlar.. Yoksada gene gönder arıza tespit yaptır , Arızayı öğrenince kendin bişeyler yapabilirsin..Kolay gelsin..
daha yeni göndermiştim. 25 günü geçince değişim yaptırdım. buda değişim yaptırdığım laptop bendemi bahtsızlık anlamıyorumki.
Tekrar gönder kardes , para iadesi iste , ugrasmak istemiyom de bu cihazla de , cihaz degistir ozaman.. -
quote:
quote:
quote:
daha yeni göndermiştim. 25 günü geçince değişim yaptırdım. buda değişim yaptırdığım laptop bendemi bahtsızlık anlamıyorumki.
Tekrar gönder kardes , para iadesi iste , ugrasmak istemiyom de bu cihazla de , cihaz degistir ozaman..
bu fiyata alınabilecek bildiğim en performanslı laptop bu başka bildiğiniz varmı önerdiğiniz? Tek sorun şu wifi onu bir türlü çözemedim. :(
-
selam ınca ıuwa 50x usb wirelles adaptorun cd sini bulamıyorum driver yuklemem gerek internette driveri yok yardımcı olabilirmisiniz
model ınca ıuwa 50x wirelles adaptör xp için
ayrıca 50m var internette denedim olmuyor yardım -
quote:
quote:
quote:
Tekrar gönder kardes , para iadesi iste , ugrasmak istemiyom de bu cihazla de , cihaz degistir ozaman..
Bence Samsung cihaz tavsiye ederim ,http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np355v5c-s0ctr-np355v5c-notebook-amd-a4-25ghz-4gb-500gb-156-1gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65597
buyur bak incele.Ben gayet memnunum , ısınma olsun kasma olsun yasamadım , Fan sesi bile duyulmuyor..
-
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_TOSHIBA-Satellite-L50D-B-14W-A8-6410-2-4-GHz-4-GB-750-GB-Windows-8-1-Notebook,103452,504927,1591919.html?langId=-14 mükemmel bi pc ancak aynı wifi sorunu var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X