Şimdi Ara

SS2 versiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online alışveriş sitelerinde görüyorum V2.6c yazıyor bunun Öncekilerinden farkı nedir. v2.6c olmasıçok önemli mi ...bir debüyük tuner ifadesi geçiyor bu nedir ne değildir..[dont].

• büyük tuner sorunsuz calışan kartlar icin v 2.6c ise diger versyonlarda olan hataların giderilmiş halidir.
  • büyük tuner ısınma sorununu minimize ediyor en büyük özelliği bu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Gprsnedir</i>
    <br />büyük tuner sorunsuz calışan kartlar icin v 2.6c ise diger versyonlarda olan hataların giderilmiş halidir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

şu aralar ss2 almayı düşünüyorum buradaki bir firmaya sordum büyük tunerli getiriyoruz dedi v2.6c den önceki versiyon olma ihtimali varmıdır acaba.......
  • 2,6b olursa da bisi olacagini sanmiyotrum. tiklr tikir..

with technisat driver 4,22 & dvbdream v0,79 (tavsiye )
  • Ben , ilk çıktığında almıştım. Sanırım en eski versiyon. 1 yıldır tıkır tıkır kullanıyorum. Hiç bi sorunum yok.
  • 2.6c çıkmışken eski versiyonlarını almayın beyler, tamam sorunsuz çalışabilir ama firmadan eskisi kalmışsa size kakalıyor olabilir. Alırken bakın karta 2.6 c yazsın
  • Kartin en buyuk ozelligi isinmamasi filan degil... Skystar2 2.6b versionlu kartlarda da pek bi isinma problemi yok... 2.6c, dusuk Symbol Rateli kanallarda daha iyi goruntu veriyo bu bir... Ikincisi ve bence en onemlisi de HDTV destekliyo... HDTV yeni bi TV standardidir... Daha once Donanim Genel bolumunde ne oldugunu aciklamistim... HDTV yayinin maliyeti cok yuksek dolayisiyla TR'deki kanallarda simdilik boyle bi uygulama yok... Ama su var; ornegin 2006 yilinda ABD'deki butun TV kanallari HDTV standardina gecmek zorunda... Hatta ESPN HDTV standardinda yayin yapio... Cok yuksek kaliteli goruntu standardidir... [dry]
  • eğer türkiyedede hdtv standardına geçilirse kullandığımız tvler destekleyecek mi ?
  • Piyasada HDTV destekleyen TVler bulunmakta fakat bildigim kadariyla fiyatlari $3000'dan basliyo... Ama PC Monitorunde 1920x1080 cozunurlukte izlenebiliyo sanirim... Iste HDTV goruntu kalitesi :
    SS2 versiyonlar

[dry]
  • HDTV hakkinda daha fazla bilgi icin;
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=104931 ... [dry]
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyn
    SS2 versiyonlar

görüntü gerçekten müthiş bir de tv kalite olunca..
  • Konu hortlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Konu hortlamış

hortlatırlar işte böle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.