Şimdi Ara

Ssangyong kyron rexton nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsız kaldım toyota corolla dizel aracım var 60-80 bin aralığında D segment bir araç almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım. Hatta D segment araç SW mi olsa diye bile araştırdım. Şimdi de SUV lara gözüm kaydı. Aslında captiva bakıyordum ama tesadüfen ssangyong lara da baktım. Çok güzel araçlar. Mercedes alt yapısı motor ve şanzuman kullanılıyor. Kyron güzel ama az daha param olsa rexton alırdım. Yakıt ve vergi açısından dezavantajlı ama gösterişi albenisi havası güvenliği falan düşününce SUV lar da böyle göz kırpıyor. Fiyat performans dayanıklılık ve sürüş zevki açısından iyi olduğunu düşündüğüm ve videolarını izlediğim ssangyong lar nasıl olur acaba yorumunuz ne olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkadaşımda 2011 kyron var, gözü hep rextonda, rexton çok daha başarılı ama ona da yazık oldu, bende arada kullanıyorum, yakıt işi olmasa bende niyetliydim, çok keyifli tam bir fiyat performans aracı ama piyasa arabası değil, 110 binde sadece turbosunu tamir ettirdi onun haricinde iki yıldır bir sıkıntı çıkarmadı, 4 çekeri başarılı kampa, dağa, bayıra da gittik, şehir içi 10, şehir dışı 7,5 8 civarında yakıyor, keşke zamanında daha iyi bir şirketle devam etselerdi de daha çok olsaydı bu arabalardan. Ankarada yetkili servisi çok iyi, kendinizi çok iyi hissetiriyorlar, çok satan marka servislerinde yüzünüze bakan yokken YMY de farkı hissediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SsangYong Korando
    4 yıl önce açıldı
    Ssangyoung Kyron Tecrübe
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.