Şimdi Ara

Ssangyong Kyrondan sonra ne almali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model ssangyong Kyron aracim var 4x4 ve otomatik vites dizel en full paket ihtiyaclarimi fazlasiyla karşılıyor ancak yakıtı fazla geldigi için(şehir ici 10 12 litre) sene sonu indirimlerinden yararlanarak yeni arac bakmaya basladim ki baslamaz olaydim malum ssangyonglarin piyasada pek tutulmadigi doğru herkes Çin malı gözüyle bakiyor ancak 92bin km de komple servis bakımlı aracima takasta 40 42 bin tl teklif ediyolarki alicagim araçlar benimkinin yanında bomboş kaliyo şuan benim aracimin temizliğinde bi ssangyong baksam 57 58 binden aşağıya bulamazken nasıl olurda 40 42 bin teklif ederler aklım almıyor ne yapmam gerekiyor bizim malimizmi değerini etmiyor anlamış değilim bi çözüm yoluna ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence biraz beklemeniz yıl sonundan sonra şubatta piyasalar düzelir o zaman 50 civarı aracınızı satarsınız diye düşünüyorum özellikle ötv zammı gelirse çok yükselir değeri
  • Genede hiçbir zaman degerini bulamıyor aracım ülkedeki marka takıntısı yuzunden hep fiat reno arabalarına bınmeye muhtacız

• Kimse 2.0 arac almiyor ondan dolayi.

Ayrica o biyuklukte hic bir arac az yakmaz taş catlasin 1 lt farkeder .kagit ustundwki rakmalara aldan mayin.

B sinifi felan alacaksaniz bilemem.

• Hocam araci alirken ucuza aldiniz haliyle bu durumda bunun sonucu, ikinci eli kuvvetli bi arac aldginiz zaman ilk alim maliyetniz yuksek olsa da arac bu degeri koruyor satarken geri alabiliyorsunuz

Mitsubishi sahibiyim halinizden anlarim.

• C sınıfı dizel corolla leon tarzi arac dusunuyorum aslında ama bu gidişle hayal olucak arac degistirmek dizel otomatik corolla icin 70 bin tl istiyorlar ve araç bana boş geliyor

• seKo3467 kullanıcısına yanıt
    Bence aracınızı değiştirmek için biraz sabırlı olun. Kyron hangi donanımda bilmiyorum ama normalde 52-53 den aşağı verilecek bir araç değildir diye düşünüyorum, en azından Nisan-Mayıs tan sonra rahat bu rakamlara gider. Aracı yaza doğru satıp, yeni aracı da tekrar yaz sonunda almak en mantıklısı. Alternatif araç olarak Cmax yada Nissan QQ tarzı bir araç işinizi görür gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seKo3467

2011 model ssangyong Kyron aracim var 4x4 ve otomatik vites dizel en full paket ihtiyaclarimi fazlasiyla karşılıyor ancak yakıtı fazla geldigi için(şehir ici 10 12 litre) sene sonu indirimlerinden yararlanarak yeni arac bakmaya basladim ki baslamaz olaydim malum ssangyonglarin piyasada pek tutulmadigi doğru herkes Çin malı gözüyle bakiyor ancak 92bin km de komple servis bakımlı aracima takasta 40 42 bin tl teklif ediyolarki alicagim araçlar benimkinin yanında bomboş kaliyo şuan benim aracimin temizliğinde bi ssangyong baksam 57 58 binden aşağıya bulamazken nasıl olurda 40 42 bin teklif ederler aklım almıyor ne yapmam gerekiyor bizim malimizmi değerini etmiyor anlamış değilim bi çözüm yoluna ihtiyacim var

Hocam sizinkinden bizdede var ama bizimki 120.000 de bizde değiştirmeyi düşünüyoruz yeni passata baktilarda ben almamalari için herşeyi yapiyorum bakalim. Kyron güzel araba dediginiz gibi 10 12 lt yakiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 27 Aralık 2014; 19:29:22 >

• Tergener kullanıcısına yanıt
    Evet bu gidişle sizin dediğiniz gibi yaza doğru tekrar şansımı deneyeceğim bu arada aracım beyaz 18inc jant bej deri döşeme navigasyon sunroof olan full modeli

• kyron dan sonra binek arac cok zor olur kanımca , rexton tavsiye ederim size .
  • lada niva alda 4x4 neymiş gör.
  • quote:

2011 model ssangyong Kyron aracim var 4x4 ve otomatik vites dizel en full paket ihtiyaclarimi fazlasiyla karşılıyor ancak yakıtı fazla geldigi için(şehir ici 10 12 litre) sene sonu indirimlerinden yararlanarak yeni arac bakmaya basladim ki baslamaz olaydim malum ssangyonglarin piyasada pek tutulmadigi doğru herkes Çin malı gözüyle bakiyor ancak 92bin km de komple servis bakımlı aracima takasta 40 42 bin tl teklif ediyolarki alicagim araçlar benimkinin yanında bomboş kaliyo şuan benim aracimin temizliğinde bi ssangyong baksam 57 58 binden aşağıya bulamazken nasıl olurda 40 42 bin teklif ederler aklım almıyor ne yapmam gerekiyor bizim malimizmi değerini etmiyor anlamış değilim bi çözüm yoluna ihtiyacim var

Değiştirmeyin kafanızı taşlara vurursunuz bence.O araçtan sonra rextona geçilir

• quote:

Evet bu gidişle sizin dediğiniz gibi yaza doğru tekrar şansımı deneyeceğim bu arada aracım beyaz 18inc jant bej deri döşeme navigasyon sunroof olan full modeli

Sanırım vergisi yıllık 1839 TL ve yakıt tüketimi de katalog değerlerini yakalasanız bile şehir içinde 11-12 uzun yolda da 7-8 den aşağı düşmez herhalde. Bu değerler herhangi 1.6 ve aşağısı bir dizelin neredeyse iki katı. Yılbaşından önce ben de aracımı sattım. Şöyle bir alıcı gözüyle bakayım dedim ama maliyetler kağıt üstünde bizim gibi sabit maaşlı adamı aşıyor. Aracınız özel bir araç ve müşterisi de özeldir, hayırlısıyla yaza doğru satarsınız inşallah...
  • Ben olsam kesinlikle C sınıfı araca binecem diye , o doluluktaki bir aracı satmam. Siz attan inip , eşşeğe binmeye heves etmişsiniz. Söylediğinize göre 15 bin lira civarı bir zarardan bahsediyorsunuz, bunu aracınızın yakıt farkına sayın binmeye devam edin.
  • Cevaplarıniz için hepinize teşekkür ederim sizin görüşlerinizde çok yardımcı oldu satmaktan vazgeçtim dediginiz gibi zararim yerine mazota daha fazla bütçe ayiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Değiştirmeyin kafanızı taşlara vurursunuz bence.O araçtan sonra rextona geçilir

aynen

kyrondan sonra leona binice kutu kolaya binmiş gibi hissedersiniz..

• Çok elzem değilse kesinlikle satmayın sonra çok ararsınız.O kalite ve donanımdaki bir aracı almak için epey bir para ödemeniz gerekecek.Üstelik yapacağınız tasarruf en fazla 2-3 lt olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.